Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Elftal van de Week: onvergetelijke avond voor Armenteros en Hansson

Laatste update:

In samenwerking met Opta en de Keuken Kampioen Divisie stelt Voetbalzone wekelijks een Elftal van de Week samen met spelers die het best gepresteerd hebben op basis van statistieken. In de afgelopen week werd de zeventiende speelronde afgewerkt, maar wegens drie afgelastingen waren er slechts zeven duels. Heracles Almelo zorgde met een spectaculaire achtklapper echter wel voor genoeg goals, waardoor vijf spelers een plek in het Elftal van de Week hebben verdiend. Helmond Sport heeft met vier spelers ook een groot aandeel deze speelronde.

Hoewel Wouter van der Steen een nederlaag niet wist te voorkomen namens FC Den Bosch, heeft hij zich wel in het Elftal van de Week gekeept. De 32-jarige doelman verrichtte uit bij Helmond (1-0 nederlaag) maar liefst zes reddingen. Helmond-vleugelverdedigers Bram van Vlerken en Bryan van Hove hebben ook een plaatsje in het elftal bemachtigd, terwijl Willem II-verdediger Erik Schouten na de knappe 0-3 zege uit bij De Graafschap centraal achterin plaatsneemt.

Uitgelicht:
Samuel Armenteros maakte afgelopen vrijdag zijn eerste hattrick op de Nederlandse velden en vijzelde zijn seizoenstotaal daarmee op tot tien tien doelpunten, terwijl ploeggenoot Emil Hansson ook een knappe prestatie wist te noteren. De Zweedse linksbuiten was tegen Dordrecht (8-1 winst) goed voor drie doelpunten en twee assists. Hansson is daarmee de eerste speler die naast een hattrick ook twee assists noteert in de Keuken Kampioen Divisie sinds Elton Kabangu (FC Eindhoven) in 2019. Met dertien goals en acht assists is de Hansson naast topscorer ook de meest waardevolle speler in de Eerste Divisie.

Elftal van de Week: Van der Steen (FC Den Bosch); Van Vlerken (Helmond Sport), Schouten (Willem II), Hoogma (Heracles Almelo), Van Hove (Helmond Sport); Lieftink (Helmond Sport), Bruns (Heracles Almelo), Van Ooijen (Helmond Sport); Laursen (Heracles Almelo), Armenteros (Heracles Almelo), Hansson (Heracles Almelo).

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Waar blijven de artikelen over het racisme tegen de gekleurde penaltymissers van Frankrijk?? Bakken shit hebben die over zich geen gekregen.

Wanneer het over Marokko rellen of mensenrechten in Qatar gaat schieten de artikelen als paddestoelen uit de grond.

Opvallend stil is het over onze Franse witte vrienden

20 december 2022 om 18:20

We zijn als samenleving behoorlijk hypocriet. Toen afgelopen weekend er in Australië rellen uitbraken bij een voetbalwedstrijd, krijg je opmerkingen als: "idioten", "mag niet gebeuren". Maar wanneer Marokkanen rellen, moeten ze terug naar hun eigen land en worden ouders erbij gehaald. Voor die vergelijking kreeg ik van Voetbalzone een - 1, wat ook aangeeft dat huidige moderator het niet met mij eens was.

20 december 2022 om 18:41

Hoezo is dat hypocriet?

20 december 2022 om 22:08

Dit gaat over de zwart witte Heraclieden..

Vier spelers in het elftal van de week. Ik duik de kroeg in!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren