Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

El Shaarawy wacht af: ‘Er is niets besloten, na dit seizoen zien we wel’

Laatste update:

Stephan El Shaarawy kwam in 2011 binnen bij AC Milan en deed het in zijn tweede seizoen heel goed met zestien goals in de Serie A. Daarna zette hij echter niet door, mede door blessureleed. Dit seizoen begon hij op huurbasis bij AS Monaco, maar omdat het ook daar niet vlotte keerde hij terug naar Italië om als huurling verder te gaan bij AS Roma. Officieel is hij echter nog eigendom van AC Milan.

/

In Rome doet il Faraone het uitstekend en loopt hij één op twee na veertien wedstrijden. De fans vragen zich af of hun club El Shaarawy permanent gaat overnemen of niet, maar zelf kan de spits het antwoord nog niet geven. Er is een optie tot koop op dertien miljoen euro, dat is wel bekend. “Er is nog niet besloten. Ik moet me gewoon focussen op de laatste twee duels en zorgen dat ik het daarin goed doe”, zegt El Shaarawy.

“Na dit seizoen zien we het dan wel, of de club besloten heeft en zo ja, wat. Ik had nooit gedacht dat ik zo’n avontuur zou beleven bij Roma, dus daar ben ik Luciano Spalletti heel dankbaar voor”, geeft de Italiaan blij aan in gesprek met Sky Italia. In de laatste speelronden staat El Shaarawy eerst oog in oog met Chievo en daarna, op de slotdag, met zijn eigenlijke werkgever AC Milan.

“Ik vind het jammer hoe het dit seizoen met Milan is gegaan en ik weet echt niet hoe ik me straks voel als ik weer in San Siro sta. De voorbije drie maanden zijn heel belangrijk geweest voor mij. Ik wist dat ik het me niet kon permitteren iets te laten liggen: ik toonde de juiste wil en heb mezelf opgeofferd ten bate van het team”, aldus de 23-jarige aanvaller.

Denk je dat AS Roma besluit Stephan El Shaarawy te kopen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kom aub terug naar je echte club!

6 mei 2016 om 19:49

Inderdaad. Genoa kan hem prima gebruiken.

El Shaarawy doet het uitstekend bij Roma en past ook heel goed in het spelsysteem van Spalletti. Je merkt ook echt dat hij vol zelfvertrouwen speelt bij zijn nieuwe club daar waar het bij zowel Milan als bij Monaco aan ontbeerde. Roma zou gek zijn als ze hem niet vast zouden leggen.

6 mei 2016 om 20:13

Klopt wat je zegt, hij heeft eindelijk weer zijn oude vorm teruggevonden. Als hij bij Roma zou blijven zie ik hem wel deze lijn vasthouden. Dus gewoon bij Roma blijven

6 mei 2016 om 22:49

Ik las laatst (weet helaas niet meer waar) dat het nog niet zeker was of dat ging lukken, i.v.m. de financial fair play. Hoop dat het wel leukt. Goede speler.

6 mei 2016 om 22:49

Lukt*

Vastleggen en koop een nieuwe 1e doelman voor aankomend seizoen!

6 mei 2016 om 22:02

Sirigu gaat hopelijk de nieuwe keeper worden!

13 miljoen vind ik een meer dan aanvaardbare prijs voor hem. Niet twijfelen. Sinds hij er bij is loopt alles veel beter, natuurlijk ook wel door de trainerswissel, maar een speler zoals hem is toch wel uniek. Altijd al fan van hem geweest.

Die 13 mil is het probleem niet. Hij verdient nu veel te veel. Dat weet roma ook wel. Hij moet bereid zijn een stap terug te doen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren