Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

El Khayati geeft spoedig uitsluitsel over terugkeer in Eredivisie

Laatste update:

Nasser El Khayati staat voor een terugkeer in de Eredivisie. Volgens de NOS heeft hij een gesprek achter de rug met FC Groningen en lonkt een terugkeer naar Nederland voor de geboren Rotterdammer. De aanvallende middenvelder is transfervrij sinds zijn vertrek bij Qatar SC.

El Khayati maakte in januari 2017 de overstap van Queens Park Rangers naar ADO Den Haag. In eerste instantie werd hij gehuurd, maar in de zomer die volgde werd hij definitief ingelijfd door de Eredivisie-club. Vorig jaar maakte hij de overstap naar Qatar en daar liet hij vorige week zijn contract ontbinden.

FC Groningen heeft interesse in de clubloze 31-jarige middenvelder. Een eerste gesprek heeft plaatsgevonden en na het weekend geeft hij uitsluitsel, zo klinkt het. In Groningen kan El Khayati opnieuw gaan samenwerken met Danny Buijs, die hij in het seizoen 2014/15 bij Kozakken Boys meemaakte.

El Khayati, ex-speler van onder meer FC Den Bosch, NAC Breda, Olympiakos Nicosia en QPR, maakte grote indruk voor zijn vertrek bij ADO Den Haag. In zijn laatste seizoen was hij goed voor zeventien doelpunten en twaalf assists in de Erdivisie.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Als hij ook maar een beetje in de buurt van zijn ADO-vorm kan komen, zou hij zeker van toegevoegde waarde zijn voor iedere club onder de top 5

30 oktober 2020 om 16:27

Als hij dat niveau nog kan aantikken, dan kan feyenoord hem zelfs nog gebruiken nu ze daar met bosjes vallen. Alhoewel ze toch ook wel wat jeugdspelers van dat niveau zouden moeten hebben

30 oktober 2020 om 16:33

Klopt. 60 goals/assists in 82 wedstrijden met, een niet echt denderend ADO om je heen, is wel next level indrukwekkend. Laat staan wat voor cijfers ie had in het Ajax met Ziyech en Tadic die ballen op geniale wijze op een presenteerblaadje leggen alsof het normaal is. (zie Promes of Donny zonder hun 2, nauwelijks rendement) El Kahayati zou op zijn minst een sensatie zijn geweest.

Benieuwd naar zijn niveau, was bij ADO een prima speler en op basis daarvan zeker een versterking voor menig eredivisie club. Weet iemand of hij nog ingeschreven mag worden voor de eredivisie deze seizoenshelft?

30 oktober 2020 om 16:25

Dat mag!

30 oktober 2020 om 16:26

Volgens mij mag je transfervrije spelers gewoon per direct inschrijven

30 oktober 2020 om 16:37

Maar hij stond vorige week nog onder contract bij een andere club. In theorie kan een speler dan dus op elk gewenst moment zijn contract 'beëindigen' bij club x en dan transfereren buiten de transferperiode om? Dat kan ik me haast niet voorstellen.

30 oktober 2020 om 16:42

Je mag dacht ik per seizoen voor 2 clubs ingeschreven staan. Kan ook 3 zijn. Dus ja in theorie is dit wel mogelijk. In praktijk gebeurd dat echter niet want je kan niet zo maar je contract 'beeindigen'. Dit staat zeer waarschijnlijk allemaal duidelijk opgenomen in het desbetreffende contract.

30 oktober 2020 om 19:18

Als hij alles heeft afgerond met zijn oude club en de bond van Qatar hem vrij heeft gegeven, kan hij uit komen voor groningen.

30 oktober 2020 om 19:19

Je mag voor 2 clubs in 1 seizoen uitkomen ja

Dit zou echt geweldig zijn! Wie was dat 2-3 weken geleden die Groningen al noemde? Goed gevoel heeft die! Edit: Het was Suarez 7

30 oktober 2020 om 18:01

Het is enkele weken al in de media genoemd. Ik denk dat Suarez7 de credits zeer ter harte neemt, maar het is oud nieuws ;-)

Je gaat daarheen puur voor het geld, waarom zou je dan je contract laten ontbinden? Lekker in de zon blijven zitten en je geld vangen zou ik zeggen.

30 oktober 2020 om 16:46

Als hij zijn resterende salaris meekrijgt is het voor hem natuurlijk win-win. Goed geld verdiend en weer lekker terug naar Nederland.

30 oktober 2020 om 17:20

Als een speler zijn contract laat ontbinden krijgt hij natuurlijk nooit het resterende salaris mee. Dan hadden Neymar en Mbappe dat natuurlijk allang gedaan

30 oktober 2020 om 18:04

We zijn niet bij de gesprekken geweest, maar het zal in samenspraak zijn gegaan, dus grote kans dat ze een akkoord hebben weten te bereiken over het restant. In het bedrijfsleven werkt het ook zo. Als je een vast contract hebt en je moet vertrekken bij je werkgever, dan kunnen ze je vertrekregeling bieden

30 oktober 2020 om 17:52

Volgens mij was het financieel ook niet altijd wat hij verwachtte, als in dat er ook wel eens laat en niet betaald werd

In zijn Ado tijd echt wel een goeie speler. Maar daarna dus maar 14-15 wedstrijden gespeeld en 1 goal gemaakt. Blijkbaar geen potten kunnen breken in Quatar. En met alle respect, dat lijkt me qua niveau toch wel wat lager dan de Eredivisie. Dus in hoeverre heeft hij het nog in zich? Hoop dat hij me kan verrassen als hij daadwerkelijk naar mijn cluppie komt.

Las dit toen ik net wakker werd als dat het een rijke oliesjeik was die Groningen over ging nemen. Ok veel succes als je terug komt

Goede speler voor de Eredivisie. Khayati kan heerlijk ballen, maar wel op een bepaald tempo, voor de clubs in de Eredivisie, die niet in Europa uit komen is dit zeker een meerwaarde. Spelers die zo creatief zijn als hij is vind je ook niet overal. Hoop dat hij een lekere pot geld heeft binnen gekregen.

Had 'm graag bij ADO teruggezien.

Dan krijgen we wel echt een heel sterk elftal. Als we de verdedigende discipline van vorig seizoen kunnen vasthouden en dan met deze creativiteit erbij is groningen ineens top 5 kandidaat!

Vind het toch apart dat onze Marokkaanse talenten vaak niet slagen in het buitenland.

30 oktober 2020 om 21:58

Nou, dit heeft niks te maken met slagen maar een koopzieke club die elke maand een nieuw smaakje wilt. El Khayati ging er natuurlijk ook niet voor zijn carriere er heen. Over het algemeen heb je natuurlijk gelijk. En ik kan je zeggen dat het een mentaliteitsprobleem is. Maar met spelers al Hakimi, Ziyech, Bounou, En Nesyri is er ligt aan het einde van de tunnel. Had ook altijd het gevoel dat er wat generaties over heen moesten gaan.

Die foto van die sjeik lijkt wel van een tekenfilm van een scene uit family guy.
El Khayati zie ik graag weer in de Eredivisie. Weet iemand wie een topper nog kan gebruiken in de cam positie?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren