Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Eigen fans joelen Harry Maguire uit na kolderieke blunder met buitenkant rechts

Laatste update:

Harry Maguire is zondagmiddag enorm in de fout gegaan. In het oefenduel met Athletic Club kwam Manchester United na 29 speelminuten op een 0-1 achterstand door een doelpunt van Nico Williams, die scoorde op aangeven van Ohian Sancet. Laatstgenoemde kwam een balbezit na een grote fout van Maguire. De centrumverdediger van the Red Devils verloor voor de eigen zestien het overzicht en leverde de bal na een ongelukkig ogend passje met buitenkant rechts in bij de tegenstander. Na zijn fout werd Maguire door eigen fans uitgejoeld.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Drop je voorspellingen ??
Reacties

Ik begrijp dat ze hem willen verkopen, snel naar West Ham Harry. Hopelijk een miljoen of 40 voor krijgen en snel herinvesteren. Let’s gooooooo

6 augustus 2023 om 17:50

Herinvesteren? Je verliest 40 miljoen op hem. Wat valt er te herinvesteren hieraan?

6 augustus 2023 om 17:51

Denk je echt dat je meer dan 40 miljoen krijgt voor een 30-jarige verdediger die er niet veel van bakt het laatste seizoen?

6 augustus 2023 om 18:00

Verkopen die gozer en je verlies pakken. Hij heeft het niet en dat gaat denk ik ook nooit gebeuren.


6 augustus 2023 om 18:04

Ja. Het is een engelse speler en daar wordt gewoon grof voor betaald in engeland.

6 augustus 2023 om 18:35

Bongiorno dat je verlies maakt wil toch niet zeggen dat je wat je wel binnen krijgt niet meer uit mag geven?

6 augustus 2023 om 19:15

Wat heeft dat ermee te maken? Door te verkopen maken ze toch geld vrij dat nu in hem zit, dat geld kunnen ze toch herinvesteren? Los van of ze verlies of winst maken.

6 augustus 2023 om 17:54

Het probleem is dat Maguire een salaris krijgt bij United wat West Ham nooit gaat betalen. En ook 40 miljoen is een bedrag wat je niet voor Maguire gaat krijgen.

6 augustus 2023 om 19:15

Hoezo niet krijgen? Bood WHU niet al 39m oid?

6 augustus 2023 om 17:54

WHU moet gewoon 12 mil bieden en uitkomen op max 18 mil

6 augustus 2023 om 18:11

Ze hebben al 20m pond geboden, United wil meer. Waarschijnlijk rond de 30m

Maguire is eigenlijk alleen maar bruikbaar als je kleine ruimtes hebt en hem niet laat voetballen. Bij Engeland kan hij het best verdienstelijk.

Maguire moet een beetje uit zijn lijden verlost worden. Een capabele verdediger die nu bij de verkeerde club zit, onder de verkeerde trainer.

6 augustus 2023 om 17:53

Nee, want onder de vorige trainers was het een doorslaand succes... Maguire komt gewoon tekort voor het niveau.

7 augustus 2023 om 14:14

Maguire is een succes onder Southgate en verdedigde zeer goed bij Leicester City. Bij United speelde hij onder Solskjær en Rangnick voor Ten Hag. Allebei trainers met een speelstijl dat zich focust op assertieve verdedigers in de opbouw, met ruimte in hun rug. En onder Solskjær begon Maguire nog best redelijk. Niet al te lang geleden zeiden mensen continu dat United vooral spelers haalden om hun reputatie zonder te kijken of ze wel in het team passen. Maguire is 1 van dat soort transfers. Maakt hem niet slecht.

Serieus, ik moet een betoog schrijven omdat mijn reactie anders verwijderd wordt, maar de reactie dat blijft staan is een reactie zo simpel is als "hij is gewoon slecht omdat hij niet rendeerde onder de trainer die hem aanvoerder maakte en een interim-coach onder wie iedereen slecht speelde" alsof het FIFA is, want dat is een voorbeeld van een goed argument.

6 augustus 2023 om 18:06

Is het echt aan de club en/of de trainer? Maguire zelf denkt daadwerkelijk dat hij goed kan voetballen, dat kan niet anders als je ziet wat voor domme dingen hij doet. Niet alleen dit moment, maar talloze momenten. Zolang hij dat denkt, dan blijft het een ramp.

6 augustus 2023 om 18:22

Zeg niet dat het aan de club of trainer ligt, maar mijn punt is dat het nu geen match is. Maar Maguire is niet nutteloos. Hij kan een hoog niveau halen. Maar dan moet ie wel in een ander systeem spelen. Dit past hem gewoon voor geen meter. Mogelijk dat die in een ander land moet gaan voetballen om zijn reputatie te verbeteren. Smalling bij AS Roma bijvoorbeeld.

6 augustus 2023 om 18:30

Ja tuurlijk, Maguire en een hoog niveau.
Heb nog nooit een wedstrijd van hem gezien dat je denkt wat een goede verdediger.
Als hij geen fout of blunder maakt, zijn ze al reuze blij daar.

Ze kunnen hem niet eens slijten, dat zegt toch genoeg.

6 augustus 2023 om 18:35

Bij Engeland speelt hij dus wel altijd goed. Als je zelfs alleen al de statistieken erop nakijkt zie je een wereld van verschil tussen maguire bij united en bij engeland.

6 augustus 2023 om 18:38

Dat ligt dan eerder aan jou Hamsik.

6 augustus 2023 om 21:36

Ik zeg ook niet dat het hun schuld is, maar als hij zich ook onder deze trainer en bij deze club zou beperken tot zijn kwaliteiten, dan kan het best. Maar als je zijn fouten gaat terugkijken, dan is het vrijwel allemaal zijn eigen schuld. zoals vandaag weer een perfect voorbeeld. Een speler die zichzelf kent, gaat geen buitenkantje voet balletjes spelen als die dat niet kan.

Naar italie gaan zou geen gek idee zijn, even opnieuw starten en beperken tot spits uitschakelen en 16 meter gebied leeghouden.

7 augustus 2023 om 14:02

Ik denk dat die acties van Maguire vooral te maken heeft met interne coaching, de behoefte om altijd te gaan voor de voetballende oplossing. Dat is in principe wat de rest ook te horen krijgt. Dan is het lastig om je te beperken tot jouw kwaliteiten zonder dat je tegen de opdrachten van jouw coach in gaat. En met Maguire krijg je dan dat hij zich gaat bevinden in situaties buiten zijn comfort zone en dan krijg je dit soort dingen. Ik heb dan dus niet het gevoel dat Maguire dit doet omdat hij denkt dat hij zo'n goede voetballer is, maar omdat hij niet weet hoe hij om moet gaan met dat soort situaties. Dus dan denk ik dat hij heel snel naar een club moet waar hij zich kan beperken tot pure mandekker of zoiets.

6 augustus 2023 om 18:32

Ten Hag speelde vorig seizoen al bijna altijd met Varane/Martinez (indien fit) op de CV. Lindelof en Shaw hebben denk ook meer minuten op die positie dan hem. Maguire is simpelweg niet goed genoeg voor de top. Daar heeft een “verkeerde trainer” verder geen invloed op.

7 augustus 2023 om 13:57

Ik krijg het idee dat mensen denken dat ik Ten Hag aanval, dat is niet het geval. Dat de rest meer minuten krijgt, betekent niet dat Maguire niet kan voetballen. We doen net alsof het nooit is voorgekomen dat een speler bij een club totaal niet rendeert en bij een ander dan weer wel. Ibrahimovic presteerde slechter dan Bojan Krkic bij Barcelona. Die paste niet in het systeem en Guardiola wou niet zijn systeem aanpassen naar Ibrahimovic. Ibrahimovic is van een ander kaliber, maar het principe is vergelijkbaar.

Maguire zit in hetzelfde schuitje, want die heeft vaak genoeg gepresteerd op hoog niveau, maar Ten Hag gaat niet van zijn systeem afstappen voor een speler. Dus ja, Ten Hag is een verkeerde trainer voor hem, want die gaat nooit het spel spelen waar Maguire gebaat bij is. Mensen denken veel te zwart wit.

6 augustus 2023 om 18:35

Zeker al enkele jaren onder een steen gelegen. Capabel 🤣🤣🤣

6 augustus 2023 om 18:58

Staat al jarenlang in de basis bij Engeland en heeft een EK-finale gespeeld, maar nee, absoluut niet capabel...

Echt kansloos om een topsporter zo te noemen. Komt te kort voor United, maar laten we niet doen alsof hij er echt niks van.

7 augustus 2023 om 13:41

@vz-mods

Als mijn reacties worden verwijderd omdat ik moet reageren op dit soort poepreacties zoals van robertow, gebruik dan die hersens die er misschien zijn en haal dit soort reacties dan ook weg. Bij voorbaat dank.

7 augustus 2023 om 13:44

Wat Reddevilgaz zegt, klopt. Harry Maguire heeft laten zien dat het mogelijk is om indrukwekkende prestaties van hoog niveau te zetten met hem in het elftal en dat hij daar zelfs aanzienlijk aan bijdraagt. Maguire is een goede verdediger. Hij is simpelweg niet gemaakt voor het spel van Ten Hag, voor Manchester United, maar dat maakt hem geen slechte verdediger.

West Ham heeft dus blijkbaar interesse in deze man maar United wil niet verkopen? Kun je eindelijk van hem af komen, doe je dat niet. 🤦‍♂️

Whats new.. West Ham zal ook nog wel eens achter hun oren krabben. Wat speelt die Sancho goed zeg. Had wel mogen scoren, maar hij is zo fris en fit. Nu nog even scoren!

Het is toch ongelofelijk dat United dat bod van West Ham niet heeft geaccepteerd

6 augustus 2023 om 17:54

Het wordt denk nog gekker, want ik zie West Ham gewoon terugkeren met een hoger bod.

Toen indertijd het transferrecord voor een verdediger over ging van Van Dijk naar Maguire viel mijn mond al open van verbazing en jaren verder is mijn mening over Harry nog niet veranderd. Nu heeft Donny van de Beek, want hij is in de basis begonnen centraal op het middenveld, de mooie opdracht de wedstrijd te doen kantelen.
OT: Gefeliciteerd Mathieu!

Materazzi kon er ook geen bal van maar het was wel een slager. Maguire is 90 kilo puur spier en bijna 2 meter. Hoewel hij er bij Leicester veel groter uitzag.

6 augustus 2023 om 18:11

194 en bijna 100 kg lees ik. Dat is gewoon niet best als je dat op de verkeerde manier gebruikt. Verschil met Materazzi en Maguire, Materazzi wist precies wat hij niet en wel kon en gebruikte die kennis. Maguire denkt dat hij Ramos is en doet precies wat die niet kan.

6 augustus 2023 om 18:34

Heb in al die jaren niet een zo een fout van Materazzi gezien. Wel onnodig kaarten pakken, maar dat is wel wat hem Materazzi maakte.
Dat je deze prutser met Materazzi vergelijkt is eigenlijk al een pure schande.

Kan mij nog United fans herinneren die in het begin riepen dat Maguire zo goed aan de bal was. Deze speler is verschrikkelijk met de bal aan de voet, geen handelingssnelheid, geen balbehandeling, het is echt ongemakkelijk om te zien. De belichaming van het wanbeleid wat United al ruim tien jaar aan het voeren is.

6 augustus 2023 om 18:09

Tik voor de gein 'maguire Manchester United debut' eens in op Youtube en kom dan terug...

6 augustus 2023 om 18:15

Laat ‘debut’ weg en kom dan eens terug

Al moet ik bij Maguire ook altijd aan de afscheidsspeech van Danny Blind: “het belangrijkste is vertrouwen”.
Daarom moet deze gozer ook een andere omgeving opzoeken

6 augustus 2023 om 18:43

Hoezo moet ik terugkomen? Ik ben verre fvan Maguire-fan, maar ik heb neem het nu op voor de fans die zeiden "in het begin riepen dat hij goed aan de bal was"... Want dat was hij ook...

Te lang gehouden, moest allang weg. Kunnen ze meteen investeren in een nummer 6 die je ook kan schuiven naar de verdediging zoals Caicedo, Sangare of de Onana van Everton.

6 augustus 2023 om 18:46

Sangaré schuiven naar de verdediging, heb ik als PSV-fan iets gemist?

Die gast is ook werkelijk zo slecht. Dit is echt fout nr 3649 van Maguire sinds zijn komst bij ManUts

Ach, Manutd krijgt hulp via een rode kaart voor Paredes van Bolbao, het kan nog....

6 augustus 2023 om 18:54

Assist van Maguire ook nog op het eind

6 augustus 2023 om 19:17

@manutd36 Inderdaad, uitgerekend Harry verzorgt de assist bij de gelijkmaker in blessuretijd. Dat betekent overigens niet dat ik het nu een goede voetballer vind.

En dan waren er ook nog mensen op Voetbalzone die maguire in bescherming namen en zeiden dat hij nog niet zo slecht was... die man is zwaar overschat en haalt echt het niveau van de PL niet.. hij heeft het kort heel goed gedaan voor de tijd bij Manunited maar toen had hij een leider naast hem staan die alles corrigeerde waardoor hij niet zo opviel..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren