Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Egypte ziet Afrika Cup-kansen slinken; bond maakt ernst blessure Salah bekend

Laatste update:

Mohamed Salah zal de komende twee wedstrijden van Egypte op de Afrika Cup aan zich voorbij moeten laten gaan. De Egyptenaar raakte donderdagavond geblesseerd in het duel op de Afrika Cup tussen Egypte en Ghana (2-2). De linkspoot liet zich op slag van rust vervangen en greep direct naar zijn hamstring.

Een van de belangrijkste momenten van de wedstrijd tussen Egypte en Ghana vond plaats in de extra tijd van de eerste helft, toen Salah plots ging zitten. De ster van Liverpool liet direct weten dat hij niet verder kon en greep naar zijn hamstring.

Voor een hamstringblessure staat doorgaans een hersteltijd van drie tot zes weken, maar de Egyptische voetbalbond laat via een statement weten dat er wordt verwacht dat Salah slechts twee wedstrijden hoeft te missen.

“Mo Salah heeft een spier in zijn hamstring verrekt, wat ervoor zal zorgen dat hij twee wedstrijden mist op de Afrika Cup. Dit gaat om de laatste groepswedstrijd tegen Kaapverdië en de wedstrijd in de achtste finales, mochten we ons daarvoor kwalificeren”, luidt het statement van de Egyptische voetbalbond.

Liverpool-manager Jürgen Klopp sprak donderdagavond al zijn zorgen uit over zijn sterspeler. “Op dat moment was het een shock. Hij voelde meteen dat er wat mis was en bij Mo weten we dat het dan ook echt menens is.”

De 31-jarige Salah is van onschatbare waarde voor de Egyptische nationale ploeg. De aanvoerder van het elftal heeft al 94 interlands achter zijn naam staan. Daarin scoorde hij 53 keer. Tijdens de vorige editie van de Afrika Cup greep hij na strafschoppen in de finale net naast de eindzege.

Egypte staat momenteel tweede met twee punten in Groep B van de Afrika Cup. Kaapverdië is daarin de verrassende koploper en is al geplaatst voor de volgende ronde. Bij winst in de laatste wedstrijd tegen Kaapverdië komende maandag verzekert ook Egypte zich van de knock-outfase van het toernooi.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Raad de transfer! ????
Reacties

Klopp heeft volgens mij geen oog dicht gedaan. Is voor Liverpool natuurlijk van ontelbare waarden. Gelukkig valt de blessure mee

Lijkt op het oog mee te vallen met 'maar' een verrekking. Kan me voorstellen dat ze (als Liverpool zijnde) Mo lekker naar huis halen en fit zien worden onder toezicht van de eigen medische staf om daarna weer te vlammen bij L'pool in de PL. Maar wie weet verrast hij ons nog.

Los van het feit dat dit een spierblessure is, is het probleem bij Afrika cup dat er zoveel landen zijn die enkel verdedigen en keihard op de man spelen. Kijk maar Tanzania hoe ze de spelers van Marokko probeerden te kwetsen, waarschijnlijk in opdracht van die Algerijnse coach die ondertussen is ontslagen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren