Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Eerste verlies doet Mourinho niks: 'De situatie had niet beter kunnen zijn'

Laatste update:
/

De 2-1 nederlaag van afgelopen zaterdag bij Newcastle United heeft Chelsea weinig schade berokkend. De koploper van de Premier League raakte weliswaar zijn ongeslagen status kwijt, maar volgens José Mourinho maakt hij zich geen seconde druk. Aankomende woensdag krijgen the Blues bovendien de kans om zich te revancheren, als Sporting Portugal op bezoek komt op Stamford Bridge.

"Op mentaal gebied heeft het verlies in Newcastle geen enkele invloed op ons", zei de Portugees dinsdag tijdens een persconferentie. Chelsea is al geplaatst voor de volgende ronde en kan dus rustig aan doen. "We voelen ons uitstekend en hoeven niet zo nodig iets recht te zetten. Eerlijk gezegd kon de situatie niet beter zijn. Er zal niks veranderen en we hoeven ons geen zorgen te maken. Natuurlijk wil je winnen na een nederlaag, maar dat is alles."

Mourinho verklapte dat hij John Terry, Eden Hazard en Willian rust zal gunnen tegen de Portugezen. Diego Costa start wel gewoon bij de eerste elf en hetzelfde geldt mogelijk voor Ruben Loftus-Cheek. De achttienjarige middenvelder behoort in ieder geval tot de wedstrijdselectie, maar kan ook later in de wedstrijd worden ingebracht. "Het doet me goed om dat soort jongens de kans te geven. Hij is Engels, achttien en hier opgeleid. Het is mooi als hij hier slaagt. Morgen is de dag van de jeugdopleiding."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik heb me ook nooit zorgen gemaakt dat hij die prestatie zou neerzetten, maar ben wel blij dat ze nu al een keer verloren hebben. Ik denk ook echt wel dat Mourinho er ergens van baalt, hij had graag ook dat behaald, helemaal omdat het een record is van 'the specialist in faillure' Wenger.

Verder klink en klaar, Chelsea wordt kampioen. City tweede en het zal alleen maar spannend zijn om de plekken 3 en 4.

9 december 2014 om 16:55

Oh ja Wenger is idd specialist in failure, en een te groot icoon om te ontslaan. Dan kan je beter zoals Mourinho een keertje verliezen van Newcastle want de situatie voor Chelsea ziet er nog steeds erg rooskleurig uit, bovendien met toekomstperspectief want mocht Mourinho inzien dat het geen zin meer heeft dan stapt hij wél op.

9 december 2014 om 16:57

Geeft meteen aan hoeveel eergevoel of kracht om te strijden hij heeft...en jij ook trouwens, aangezien je dat goed zou keuren

9 december 2014 om 17:47

Ik zou Wenger ontslaan hoor. Hij is niet groter dan de club.

9 december 2014 om 17:16

Mourinho en SAF hebben beiden meer punten behaald over 1 seizoen dan Wenger.

Hoe mooi en uniek de prestatie van Wenger ook is...hij heeft nooit een betere prestatie neergezet als Chelsea en United. Feit

Je kan beter 1x verliezen dan 2x gelijkspelen

9 december 2014 om 17:34

Ja, praat mourinho maar lekker na. Mourinho vergeet alleen dat als je verliest alle punten naar je tegenstander gaan en misschien naar je directe concurrent, bij gelijkspel delen jullie de punten.

9 december 2014 om 17:58

Feit is dat degene met de meeste punten de beste prestatie neerzet en dus ook kampioen wordt...niet degene met de minste verliespartijen...het is een unieke prestatie om trots op te zijn, maar SAF en mou hebben beiden al eens betere prestatie neergezet. Feiten

9 december 2014 om 18:14

Jij zegt dat het een feit is dat dat de beste prestaties is. Maar da's een mening, leer het verschil.
Het is een feit dat zij meer punten hebben gehaald.

9 december 2014 om 18:20

Je kunt het lullen hoe je wilt, maar 95 punten behalen is gewoon een betere prestatie dan 90 punten behalen

Dat is geen mening, maar een feit.

10 december 2014 om 09:23

Jij kunt lullen hoe je wilt threelions, je krijgt geen gouden PL trofee voor de meeste punten maar gewoon een zilveren. Dat niemand het ooit herhaald heeft geeft wel aan hoe bijzonder het is. Jij zit zo vol jaloezie daarover dat je niet eens objectief ernaar kunt kijken. Alsof er onthouden wordt met hoeveel punten iemand kampioen wordt? Lachwekkend.

Man, wat ben ik blij met Mourinho. Weer zo'n goede uitspraak. De zelfverzekerheid spat ervan af. Zo ongelofelijk veel vertrouwen in Chelsea.

9 december 2014 om 16:08

Het is gewoon zo dat Mourihno chelsea ademt en chelsea ademt mourihno dus qua vertrouwen heeft het altijd wel goed gezeten.

''morgen is de dag van de jeugdopleiding."

Altijd mooi om te lezen. Hopelijk zal het ook echt hun dag worden.

9 december 2014 om 15:57

Zou één van de eerste keren zijn, dus 'altijd' mag je wel weg laten.

9 december 2014 om 16:05

Wat een negatieve toon weer... Is toch fijn voor ons.

9 december 2014 om 16:13

Tja, Drayton had misschien niet moeten sneren, maar de laatste jeugdspeler die echt doorbrak is Terry. In België zijn ze wel lyrisch over Charly Musonda, naar het schijnt een mix tussen Xavi en Iniesta.

9 december 2014 om 16:14

Is het ook, maar het feit dat Mourinho zelf zegt dat hij graag jeugd de kans geeft triggert mij (en veel anderen ook denk ik), want het is pertinente onzin. Hij staat nergens bekend de jeugd door te laten stromen, hij laat ze af en toe ruiken aan het grote werk, meer niet. Als daar bovenop dan iemand doet alsof het heel vaak gezegd wordt en regelmatig 'de dag van de jeugdopleiding' is, dan reageer ik daar misschien een beetje geïrriteerd op.

9 december 2014 om 17:09

Drayton, dat "beetje" kan je beter weglaten aangezien je altijd geirriteerd bent wanneer je reageerd op vz en je je dosis azijn moet uitspuwen..

9 december 2014 om 17:47

Daar hebben we Drayton weer inmiddels weten we wel dat Arsenal de beste club ter wereld is en de rest gewoon bagger is.

9 december 2014 om 18:28

Hij zegt dat het altijd mooi om te lezen is. Je ziet hem nergens zeggen dat dat bij Chelsea altijd het geval is.

9 december 2014 om 22:04

Haha, dat heb je jezelf dan wijsgemaakt want dat heb ik nooit gezegd. Er zijn meerdere clubs op dit moment beter dan Arsenal, waaronder Chelsea. Het gaat hier alleen om iets heel anders, maar blijkbaar kan je alleen zo kinderachtig met kritiek omgaan.

Mooi dat Mourinho was jeugdspelers de kans geeft morgen. Dat doet hij niet gauw. Wel balen want heb mijn bet op Chelsea.

9 december 2014 om 16:07

Maak je geen zorgen. Talent genoeg in de selectie. Schurrle zal spelen voor willian en dan kun je met twee spitsen gaan spelen of een van de jeugsspelers op de flanken gaat zetten.

''morgen is de dag van de jeugdopleiding."
Deze uitspraak lijkt me een beetje overdreven als je jaar in jaar uit geen enkele jeugdspelers de kans geeft en nu welgeteld 1 spelers misschien laat spelen.

9 december 2014 om 16:18

Inderdaad. Ik zie nauwelijks een jeugdspeler in het eerste van Chelsea spelen. Ligt ook aan hunzelf maar zouden toch een kans moeten krijgen, als je met deze uitspraken komt. Speelt die Ake er eigenlijk ook nog, of is die verhuurd?

9 december 2014 om 16:43

Aké zit toch vaak in de wedstrijdselectie de laatste tijd maar is nu geblesseerd!

9 december 2014 om 16:47

Dat geeft toch juist aan dat na jaren lang geen jeugd, morgen de dag is dat het een keer wel gebeurd..?

Chelsea heeft momenteel een uitstekende jeugd en dat blijkt ook in de prijzen die ze pakken (3 keer in 4 jaar de FA Youth Cup, 2 finales van de jeugd CL, winnaar U21 competitie etc). Het allermooiste is nog dat deze teams bestaan uit spelers die jonger zijn dan gemiddeld. Musonda, Loftus Cheek, Boga, Brown, Solanke spelen allemaal al in U21 terwijl ze rond de 18 zijn allen en juist het grote verschil maken.
Ik moet het allemaal nog zien of Mourinho ze daadwerkelijk échte kansen geeft, maar het zou een prachtige toekomst kunnen bieden voor Chelsea!

Ben benieuwd wie mogen spelen. Ik zag inderdaad dat Loftus-Cheek meetrainde bij het eerste elftal, zou mooi zijn als hij minuten mag maken. Hij zou prachtig in de pivot kunnen spelen en daarmee bijvoorbeeld Cesc rust geven. Verder hoop ik dat Boga en Musonda mogen spelen. Die twee zijn technisch echt geweldig en maken daadwerkelijk het verschil in de U21 terwijl ze pas 17 en 18 zijn.

Uiteindelijk verwacht ik niet al te veel wissels van Mourinho, hij behoudt al een tijd dezelfde core, dus ben bang dat hij het weer niet compleet omgooit.

9 december 2014 om 16:43

Terry willian hazard gaan al niet mee 3 belangerijke spelers verwacht een grote verandering.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren