Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Eerst een vaste plek bij Oranje bemachtigen zou goed zijn voor Boëtius’

Laatste update:

De wedstrijd FC Twente-Feyenoord van zondagmiddag is behalve een ontmoeting tussen twee titelkandidaten ook een treffen tussen jonge, talentvolle spelers. Rinus Israel en John Rep belichten zaterdagmorgen in De Telegraaf aanvallers Quincy Promes en Jean-Paul Boëtius. Zij kregen deze week allebei te horen dat ze deel uitmaken van de voorselectie van het Nederlands elftal voor de oefeninterland tegen Frankrijk.

/

Op 5 maart ontmoeten Oranje en les Bleus elkaar en aanstaande vrijdag weten Promes en Boëtius of ze er wel of niet bij zullen zijn. Israel vindt dat Boëtius als eerste aan de beurt zou moeten zijn om in Oranje te mogen spelen. “Want hij is verder dan Promes. Maar de concurrentie in Oranje is zwaar met spelers als Robben, Lens, Kuyt en Depay”, weet ook de oud-verdediger van Feyenoord.

Hij voorziet een fraaie toekomst voor Boëtius, die 39 wedstrijden in de Eredivisie speelde en 11 keer scoorde. Hij denkt dat de buitenspeler boven medespelers als Jordy Clasie, Bruno Martins Indi en Stefan de Vrij kan uitsteken en een volgende stap kan maken. “Maar hij moet eerst nog minimaal één seizoen bij Feyenoord blijven. Voor hem zou het goed zijn om eerst een vaste plek in het Nederlands elftal te bemachtigen. Dan pas kom je als een gewaardeerde kracht bij een buitenlandse club binnen.”

Voor wie voorzie jij een grotere toekomst?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Speelt Promes niet vanaf de 10 positie meestal? Dat dacht ik eigenlijk.

Mijn voorkeur zou uitgaan naar Promes, iets meer teamspeler en ligt niet elke 5 min te huilen op de grond. Als het tegenzit blijft ie hard werken Alleen is Boetius meer onvoorspelbaar. Promes lijkt in zijn spel meer op Lens

22 februari 2014 om 08:25

Promes lijken op Lens? Promes heeft zoveel meer techniek, skills en creativiteit.

22 februari 2014 om 08:39

Alleen moet je er wel rekening mee houden promes is 22 en boetius 18/19 maar we moeten kijken hoe het loopt

22 februari 2014 om 16:10

Is Promes serieus 22?

Toppertje! Minimaal nog 2 seizoenen bij feyenoord en uitvechten met de overige vleugels wie die vaste plek verdiend. Depay, Lens en Promes zijn ook goed dus dat wordt knokken, maar dat kan onze jpb wel hoor.

22 februari 2014 om 08:56

Waarom maar 2 jaar? Dit soort talenten moet je proberen veel langer vast te houden. Hij is dan pas 22. Toptalenten moeten hier blijven tot 24/25 jaar. Ook wij supporters beginnen al te praten, dat we hopen, dat ze tot 21/22 nog hier blijven.

22 februari 2014 om 09:01

Minimaal 2 jaar. Maar mijn club heeft gewoon het geld niet om spelers langdurig te belonen. Zie janmaat.

22 februari 2014 om 09:16

Ja ok.. sommige jongens zijn wel verstandig en willen als gearriveerde speler binnenkomen bij hun volgende club. Tevens zal eigen jeugd minder snel een vroege overstap maken. Clubliefde bestaat zeker nog.

22 februari 2014 om 09:57

I hope. Als spelers geld ruiken veranderd er een hoop. Wel is dit inderdaad een jonge van de club. Ik hoop dat hij zo lang mogelijk blijft.

22 februari 2014 om 10:35

Sommige spelers moeten de stap wel al eerder maken, zie Eriksen. Vertonghen en in mindere mate Mertens en Alderweireld maakten de stap wat later en op het goede moment. Ligt een beetje aan de speler. Strootman zat er een beetje tussenin qua leeftijd, maar Strootman en Eriksen waren toch de beste spelers van de ED of iig met de meeste potentie en ze waren heel belangrijk. Eriksen liet het zien tegen bijv. City en Strootman bij Oranje (bij PSV vond ik hem een beetje geïrriteerd overkomen).

Als we de oorlog moeten gaan winnen met dit soort spelers dan ben ik bang dat zelfs Australië een goede kans maakt om ons zo te verslaan...

22 februari 2014 om 08:58

Ja want Robben, RvP en Sneijder waren toen veel verder? Echt niet dus! Boetius, Depay, Klaassen etc. zijn talenten die ook zover kunnen komen.

22 februari 2014 om 09:22

Onze verdediging is al drama, maar als we dan ook nog eens andere talenten die het oke doen in de Eredivisie op andere plekken gaan zetten dan zie ik het somber in.

22 februari 2014 om 09:39

De vrij indi rekik van dijk veltman die kunnen zich ook nog goed gaan ontwikkelen

22 februari 2014 om 13:24

Robben en Sneijder waren al veel verder, van Persie daarentegen heeft zich vooral bij Arsenal stormachtig ontwikkeld!

22 februari 2014 om 15:28

Kongolo wordt echt een grote!

22 februari 2014 om 17:06

Die is al groot....

Interessant. En waar is de mening van Rep? En de analyse over Promes?

Boetius is meer de typische buitenspeler, waar Promes de hele wedstrijd rouleert met Tadic en Eghan. M.i. komt hij het best tot zijn recht achter de spits.

Boetius gaat, als hij geselecteerd word en een kans krijgt van van Gaal, deze kans grijpen.

Boetius is een rasvoetballer. Doet alles op gevoel en vanuit talent. Als hij nou leert vaker de betere keus te maken zie ik hem hoog komen.

En zoals normaal zijn de Feyenoorders weer eens een keer subjectief. Puur naar de statistieken kijkende is Promes dit cijfer beter en nuttiger dan Boetius. Maar Rinus moet weer eens benadrukken dat Boetius verder is, want hij is een Feyenoorder. Zullen we ook nog even zeggen dat Mulder verder dan Cilessen is?
Mijn mening is dat Promes op dit moment verder is, maar dit is niet gek want hij is ook een stukje ouder, maar ik denk dat Boetius verder gaat komen, want die jongen heeft echt super veel potentie.

22 februari 2014 om 10:25

Nu zag ik laatst Cillesen iets tever uit zn doel staan...:-)

22 februari 2014 om 10:29

En hoe vaak word er een ajax speler gehijpt. Alleen dit jaar veltman denswil, en riedewald, En bij psv ook bakkali rekic en bruma. Dat hoort er eenmaal bij spelers beter maken dan ze zijn dat heet steun aan de spelers. En ja was een grote fout van jasper die maakt hij nu niet meer van fouten leer je

22 februari 2014 om 10:49

Voor Boetius' leeftijd is hij verder. Er zit namelijk 3 jaar tussen.

22 februari 2014 om 10:52

Iedereen kan zien dat Boetius de betere is van deze twee, daar doen de statistieken helemaal niets aan af. Ook best bijzonder om op basis van statistieken te zeggen dat Promes beter en nuttiger is, alsof je alleen met goals en assists belangrijk bent.

22 februari 2014 om 13:19

Mwah, dat speelt toch wel mee ja, assists en goals. of is Boetieus heel belangrijk in de kleedkamer :P?

Deze boetius doet me denken aan hazard... Dit word echt een topper en kan zo de vaste linksbuiten worden op het wk

boetius Word nu echt per week beter. Beter dan depay vind ik hem nu wel. Maak nu zijn goals en geeft assist. Af en toe een slechte wedstrijd kan gebeuren. Ik denk wel dat die jongen van twente en lens iets beter zijn. Lens is toch wel een klasse beter. Maar denk wel als boetius zich blijft ontwikkelen dat hij snel even goed is en veel beter word. Hoop dat hij de klasse van robben krijgt

Ik heb een gevoel dat Boetiüs over paar jaar, als spelers als van Persie en Robben denken over stoppen, onze belangrijkste aanvaller/speler wordt in het Nederlands elftal.

Boetius moet als hij wil groeien wel nog leren afmaken. Wat heeft die jongen de laatste wedstrijden een kansen gemist, oei oei oei. Dat kun je hem nu nog niet kwalijk nemen vanwege zijn leeftijd, maar over een jaar of twee wel.

Boetius is er een met veel potentie, Maar is er nog lang niet, is al wel heel belangrijk voor Feyenoord, Als hij niet in de wedstrijd isdan word het al vaak moeilijk, Mag van mij wel vaker aan het werk worden gezet laat hem die actie maar maken! hij moet sowieso fysiek wat sterker worden, Wie er nu beter is Promes of Deepay weet ik niet, , ik zie liever Boeitius dan die anderen , heeft er niks mee te maken dat ik een Feyenoorder ben Zag bijvoorbeeld liever Bryan Roy dan Reggie Blinker voetballen, Jean Paul heeft iets speciaals ! Hij moet nog lekker bij Feyenoord blijven minimaal 2 jaar , het wk? laat hem nou maar eerst voor zorgen dat Feyenoord Europees voetbal haalt!

Volgens mij Rinus liegen de cijfers er niet om, vindt ze net zo ver. Beiden horen overigens nog niet thuis in oranje. Maar boetius en promes ontlopen elkaar niet veel. Rinus is een feyenoorder dus logisch dat hij dit zegt.

Boëtius en Promes zijn totaal verschillende spelers. Boëtius moet wat meer aan zijn fysiek werken; daar is Promes toch veel verder, maar goed, die is ook wat ouder. Als Boëtius meer fysiek ontwikkelt en een tijd lang zonder blessures kan voetballen, wordt hij (denk ik) de sensatie van de eredivisie. Helaas kan, op dit moment, een simpele fanatieke back het puur op felheid van Boëtius winnen. Juist dát moet veranderen.

Ik vind persoonlijk boetius beter dan promes en depay.
Ook vind ik promes beter dan depay.
En lens speelt niet meer dus dan speelt hij ook niet in oranje.
Depay zie je altijd naar binnen gaan en schieten en boetius is onvoorspelbaar.
De lingsbuiten positie is geen goed gevulde positie in nl en daar moet boetius van profiteren.

22 februari 2014 om 12:22

Selectie NL in Brazilië:

GK:

Steek
Vorm
Krul

LB:

Pieters
Blind

CD:

BMI
De vrij
Vlaar
van Dijk

RB:

Vd Wiel
Janmaat

LM:

Strootman
De Guzman

CM:

Sneijder
Vd Vaart

RM:

Nigel de Jong
Leroy Fer

LA:

Robbe
Boetius

SP:

v. Persie
Huntelaar

RA:

Lens
Depay

Back ups:

Cillissen
Emanuelson
Willems
Schaars
Rekik
Bruma
V. Wolfswinkel
Siem de Jong
Luuk de Jong
Robbin Ruiter
Dost

22 februari 2014 om 12:23

Gewoon een linkspoot op links en een rechtspoot op rechts..

22 februari 2014 om 12:26

Ik vergeet promes en Narsingh nog op mijn reserve lijst..

Een vaste plek is niet eens zo moeilijk. Op de ene flank speelt Robben, niemand komt bij hem in de buurt. Dan is de andere flank toch slechter bezet met Lens/depay/elia/boetius/narsingh/kuyt

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren