Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Een zakenman die totaal geen verstand heeft van voetbal, ongelooflijk'

Laatste update:
/

Malky Mackay lijkt bezig aan zijn laatste dagen als manager van Cardiff City. De Schot waagde het onlangs om openlijk te vragen om versterkingen en dat schoot clubeigenaar Vincent Tan in het verkeerde keelgat. De Maleisiër reageerde furieus en stelde Macky voor de keuze: opstappen of ontslagen worden. Brendan Rodgers zag het van een afstandje aan en denkt er het zijne van.

De coach van Liverpool kent Mackay uit hun gezamenlijke tijd bij Watford en leeft mee met zijn collega. "Ik vind het ongelooflijk", zegt de Noord-Ier in de Daily Mail. "Mijn enige conclusie is dat Cardiff wordt geleid door een zakenman, die totaal geen verstand heeft van voetbal. Hij mag dan wel succesvol zijn in de zakenwereld, maar in het voetbal gelden hele andere wetten."

Volgens Rodgers verdient Mackay meer krediet. "Als je kijkt naar wat hij voor de club heeft gedaan, snap ik hier niks van. Ook de supporters zijn zeer tevreden met de werkzaamheden die hij heeft verricht." Komend weekend ontmoet Liverpool de club uit Wales op Anfield en staat Rodgers dus oog in oog met zijn voormalig collega. "Een lastige wedstrijd. We maken ons geen illusies: Malky's team gaat er alles aan doen om het ons zo lastig mogelijk te maken."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ongelooflijk, die Tan, Mackay doet het gewoon erg goed daar o.a. thuis gewonnen van city en gelijk gespeeld tegen united

20 december 2013 om 09:22

Die geldschieters en rijke eigenaren van clubs is sowieso nergens goed voor in het voetbal, dan maar skere tijden.
Het geld maakt het voetbal kapot, ook schrijnend om te zien dat geld(vitesse) momenteel boven goed en verantwoord beleid staat (ajax) op de ranglijst.

20 december 2013 om 09:35

In welke spelers heeft vitesse geïnvesteerd?? En die huurlingen staan alleen piazon en atsu basis war gewoon de eredivisie leuk maakt. Hutchinson mag blij zijn als die invalt kakuta valt meestal in omdat er geen plek meer voor hem is want ibarra(eigen speler) en piazon en atsu blijven staan. Cuevas is te slecht. En van aanholt is nederlander en zit er al3 jaar bij. En fransisco is ook te slecht. De rest allemaal goedkoop gehaald, enigste die ooit duur waren bony en pedersen. De rest is goedkoop. Velthuizen van der heijden propper veijinovic janssen leerdam zijn ook nog eens nederlandse basisspelers kashia is ooit ergens gratis op gehaald havenaar volgens mij ook transervrij ibarra was ook niet duur.

De wissels, struijk mori darri vako gio allemaal goedkope gratis spelers

20 december 2013 om 09:37

Helemaal mee eens, volg het voetbal nu al flink wat jaren. En heb de geldschietende clubs live meegemaakt. Ik vind het helemaal niks, verliest je persoonlijkheid als club en veel respect vanuit buitenaf. Clubs als City, Chelsea, PSG, Monaco, Anzhi, en nu dus ook Inter e.d. zijn echt clubs die het verpesten. En niet Real Madrid vergeten, ookal zit het daar een beetje anders. Vind het heel jammer dat het zo gaat en de sport verliest daardoor een deel van haar schoonheid. Het is net als doping bij wielrennen, clubs doen dingen die ze op eigen kracht niet kunnen. De EPO van het voetbal.

20 december 2013 om 10:04

Anzhi kun je uit het rijtje schrappen. Ik heb ze zien voetballen in de Europa League tegen Spurs maar zij hebben al hun goede spelers verkocht en doen het tegenwoordig heel anders dan een paar jaar geleden. Die wedstrijd was Anzhi niet heel veel goeds meer zoals een paar jaar terug met Eto'o en Willian.

20 december 2013 om 10:12

Ja hehe, anzi slaat niet ineens vrijwillig een andere koers in he. De eigenaar verloor in een week een aantal miljard en heeft zich gelijk teruggetrokken

20 december 2013 om 10:28

Thommiegunner, beetje slappe reactie. Waarom je Real moet noemen is mij een raadsel, dan mag je Barcelona er ook even bij noemen.

20 december 2013 om 12:11

Boehoehoehoe :-D

20 december 2013 om 13:21

* skirre

Niet enkel rijke eigenaars kennen er niks van. Als je ziet naar de belgische voetbalbond, daar zit ene Francois de Keersmaecker. Wat die man daar doet weet niemand. Hij heeft ervoor gezorgd dat het nationaal elftal zolang stilgestaan heeft met allerlei verkeerde beslissingen. Erg dat sommige mensen hun plaats krijgen aan de top.

Tegenwoordig steeds meer van die hersenloze eigenaren en beleidsvoerders. Waarom zou je een coach ontslaan of dwingen op te stappen als hij goed presteert? Precies dit zelfde is Brood overkomen en dat komt alleen doordat deze mensen geen verstand van voetbal hebben.

20 december 2013 om 11:15

Brood presteerde helemaal niet meer goed, en de supporters eisten zijn vertrek. Totaal andere situatie dus.

20 december 2013 om 12:32

Brood was de slechtst presterende Roda coach sinds Jan van Dijk. Terecht dat die weg moest. Zelfs een half jaar te laat.

Die vent is echt niet goed wijs. Eerst wil die al de hele club veranderen zoals bijv. met die clubkleuren en dan nu ook nog mensen die wel verstand van de zaken hebben ontslaan. Laat hem lekker in de zakenwereld een speeltje zoeken en uit de voetbalwereld blijven.

Eerst die belachelijke actie om die draak prominent in het clublogo te zetten. De blauwe vogel die prominent op het logo hoort is verstopt in een hoekje. De blauwe shirts zijn vervangen door rode shirts.
Daar sta je dan als fan van de 'bluebirds' fan in je blauwe uit tenue om je team te supporteren die in het rood spelen en een draak ipv vogel op hun tenue dragen. Alsof het al niet erg genoeg is gaat Tan ook nog even ruzie maken met een trainer die ze eindelijk succes heeft gebracht.

Whats next? Laat Tan de naam veranderen naar 'the Red Dragons'?

Toen Ian Moody werd ontslagen (de TD) om de reden van 'verkeerde' investeringen, werd al duidelijk dat Mackay het lastig zou krijgen. De TD werd een 23 jarige (!) vriend van de zoon van Tan. Deze is inmiddels op non-actief gezet wegens een probleem met werkvergunning.

Het rommelt er al een tijdje. Boven wordt ook de shirt-wisseling genoemd. Ook te dwaas voor woorden.
Mackay heeft begin november schijnbaar intern gezegd dat hij niet weggaat uit vrije wil. En Tan is boos vanwege het spenderen van teveel geld. Dus dat is een behoorlijk situatie die Tan daar gecreëerd heeft.

Bij bijna elke club vraagt een coach wel eens om versterkingen toch? Waarom gelijk zo'n felle reactie door hem de laan uit te willen werken? Zeg dan gewoon "nee, dat gaat niet gebeuren want daar wil ik geen geld in steken".

Ik vind het stiekem geweldig, als fan van een club die geen krankzinnige investeerders heeft vind ik het mooi om te zien dat dankzij dit soort investeerdersclubs de opleidingsclubs prima mee kunnen komen en ook nog eens meer geld verdienen.

Is van de zotte dit. Kan de bond er geen stokje voor steken? Zal heel bizar zijn om iemand te mogen ontslaan alleen omdat hij om versterking vroeg.

Oke, wat is het nou? Mackay of Macky Het staat op 2 manieren in de tekst!

20 december 2013 om 12:12

Het is Mackay.

Bizar..,

Hij zal wel de verkeerde aanstellen en terecht alle supporters over zich heen krijgen.

Is ook hilarisch aangezien ze het prima deden so far. Hoe bedoel je "er niets van begrijpen".

Vincent Tan... Ik zou hem als supporter uitkotsen, wat een vreselijke vent! Eerst al de clubkleuren radicaal aanpassen en nu dit met een goed presterende trainer. Met zijn geld is hij vast erg belangrijk voor cardiff, maar ik zou zo'n figuur nooit willen hebben al komt hij met miljarden aanzetten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren