Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Een wedstrijd bijwonen in de meivakantie? Tickets al vanaf 28 euro!

Laatste update:

Wil jij een wedstrijd bezoeken van een van de grootste clubs ter wereld? Voetbalzone voorziet de fans van prachtige reizen richting de mooiste stadions van Europa. In de meivakantie staan er een paar fantastische affiches op het programma. Arsenal ontvangt Chelsea op zaterdag 29 april voor de North West London derby en kan een grote stap naar de eerste titel in negentien jaar zetten, terwijl Barcelona een dag later tegen Real Betis speelt in het Spotify Camp Nou. Wil je daar bij zijn om de beste spelers live te zien spelen? Via onze partner XS2Event kan je eenvoudig tickets bestellen. De link naar de ticketshop vind je bovenaan in onze menubalk.

Het gehele aanbod zien? Scroll naar beneden voor het wedstrijdoverzicht of klik hier!

De meivakantie zit bomvol wedstrijden in de grote competities, zowel in de Premier League als in de LaLiga staan er een hoop wedstrijden op het programma. Zo speelt Liverpool thuis tegen Tottenham Hotspur en speelt het Manchester United van Erik ten Hag thuis tegen Aston Villa. Tot slot gaat Manchester City op bezoek in Londen bij Fulham.

In de Spaanse competitie moet Real Madrid thuis tegen Almeria ervoor zorgen dat ze nog enigszins in het spoor blijven van koploper Barcelona. Het goed draaiende Mallorca speelt thuis tegen Athletic Bilbao, voor beide ploegen staat er een Europees ticket op het spel. Sevilla speelt een belangrijke wedstrijd om lijfsbehoud tegen Girona en dit geldt ook voor Espanyol dat thuis Getafe ontvangt.

Ben je benieuwd naar het totale aanbod? Bekijk dan hier de ticketshop!

Via de ticketshop profiteer je van aantrekkelijke prijzen. Het is al mogelijk om vanaf 39 euro een wedstrijd van de LaLiga bij te wonen! Bij veel andere aanbieders bestaat er geen mogelijkheid om losse wedstrijdtickets te kopen en/of betaal je al snel te veel voor een complete voetbalreis! Je koopt dus enkel een wedstrijdticket, eventuele vlucht en hotel kun je zelf aanschaffen. Ideaal te gebruiken als je in het land zelf bent, aangezien je geen gedoe meer hebt met clubkaarten.

LaLiga kent in de meivakantie ook een doordeweekse speelronde die gegarandeerd spektakel gaat opleveren. De nummer vier van de competitie Real Sociedad speelt thuis tegen Real Madrid en Athletic Bilbao speelt thuis tegen Real Betis. Justin Kluivert hoopt te gaan stunten met Valencia door thuis Villarreal te gaan verslaan en Sevilla speelt thuis tegen Espanyol voor belangrijke punten in strijd om lijfsbehoud. Koploper Barcelona speelt thuis in het Spotify Camp Nou tegen Osasuna.

Als afsluiter van de vakantie kan je op zaterdag 6 mei verschillende wedstrijden in de Premier League en Championship bezoeken. In de ticketshop is het mogelijk om kaartjes te kopen voor verschillende competities in Europa. Ga je heen om de grootste voetbalsterren van de Premier League te zien spelen of ga je voor een competitie waarin teams strijden voor promotie naar de Premier League? Kijk dan naar jouw favoriete club of competitie en selecteer een wedstrijd naar keuze. Vervolgens kies je je gewenste vak. Beweeg je muis over het ticket (of klik op een ticket) om de bijhorende plek groen uitgelicht te zien worden op de plattegrond van het stadion. Zodra je je persoonsgegevens hebt ingevuld en wedstrijdtickets hebt besteld, ontvang je deze via de mail. Heb je meer vragen over een ticket of hulp nodig bij je keuze? Neem dan gerust contact op via het kopje ‘vragen’ op het ticketplatform.

Premier League
Zaterdag 29 april: Liverpool - Tottenham Hotspur
Zaterdag 29 april: Crystal Palace - West Ham United
Zaterdag 29 april: Arsenal - Chelsea
Zaterdag 29 april: Manchester United - Aston Villa
Zaterdag 29 april: Fulham - Manchester City

LaLiga
Zondag 30 april: Mallorca - Athletic Bilbao
Zondag 30 april: Sevilla - Girona
Zondag 30 april: Real Madrid - Almeria
Zondag 30 april: Espanyol - Getafe
Zondag 30 april: Barcelona - Real Betis

LaLiga
Woensdag 3 mei: Athletic Bilbao - Real Betis
Woensdag 3 mei: Valencia - Villarreal
Woensdag 3 mei: Real Sociedad - Real Madrid
Woensdag 3 mei:Sevilla - Espanyol
Woensdag 3 mei: Barcelona - Osasuna - Kaarten al beschikbaar vanaf 55 euro!
Woensdag 3 mei: Atlético Madrid - Cadiz - Kaarten al beschikbaar vanaf 28 euro!

Premier League
Zaterdag 6 mei: West Ham United - Manchester United
Zaterdag 6 mei: Tottenham Hotspur - Crystal Palace
Zaterdag 6 mei: Manchester City - Leeds United
Zaterdag 6 mei: Liverpool - Brentford
Zaterdag 6 mei: Fulham - Leicester city Premier League

Championship
Zaterdag 6 mei: Queens Park Rangers - Bristol City
Zaterdag 6 mei: Millwall - Blackburn Rovers
Zaterdag 6 mei: Watford - Stoke City

Klik hier en bekijk het gehele aanbod voor de meivakantie!

Welke competitie zou jij het liefst bezoeken?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Reacties zijn niet zichtbaar.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren