Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Een voorcontract bij Barcelona? Nee, daar is geen sprake van’

Laatste update:

Ilkay Gündogan liet onlangs weten zijn contract niet te gaan verlengen bij Borussia Dortmund. De middenvelder had nog een verbintenis tot medio 2016 en tal van Europese grootmachten hielden de ontwikkelingen rond zijn persoon goed in de gaten. Opmerkelijk genoeg tekende Gündogan tóch een nieuw contract, terwijl hij elders veel meer had kunnen verdienen. Dat laat hij ook weten aan Kicker.

/

Onder meer Barcelona, Bayern München, Manchester United en Paris Saint-Germain wilden Gündogan aantrekken. “Het ging niet om het geld”, vertelt Gündogan. “Ik wil bij een team spelen waar ik perfect pas, ik wil een speelstijl uitoefenen die mij ligt. Dat kan bij Borussia Dortmund."

Gündogan verlengde zijn contract, maar slechts met een jaar. Mogelijk is het volgende zomer weer raak. “Ik vind dat alle partijen hiervan profiteren. Wanneer ik vertrek, kan ik nu niet zeggen. Misschien over een jaar, misschien over twee jaar, misschien nooit." Boze tongen beweren dat Gündogan al een afspraak heeft met Barcelona, dat door een transferverbod pas vanaf januari 2016 spelers mag aantrekken. "Een vertrek in de winter is geen optie. Een voorcontract bij Barcelona? Nee, daar is geen sprake van."

Ilkay Gündogan zou een uitstekende speler zijn voor Barcelona

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Waarom zitten al die clubs achter hem aan. Hij is een jaar lang geblesseerd geweest en daarna niet laten zien dat hij een stap hoger aankan. Voor zn blessure een geweldige speler, maar ik zou eerst afwachten of hij dat niveau nog ooit haalt.

6 juli 2015 om 09:29

@ Psvoom

Waarom die clubs achter hem aanzitten. Omdat Ikay Gundogan in de vorm van voor zijn blessure een perfecte vervanger is voor bijvoorbeeld Xavi. Of de perfecte verbindingsspeler voor Manchester United of Manchester City. Gundogan is voor veel clubs een missing link tussen verdediging en middenveld. De aanval begint van achteruit.

Ja hij is geblesseerd geweest en heeft daarna moeite gehad om zijn niveau te halen. Maar dat had heel Borussia Dortmund. Dan word het voor een Gundogan ongelofelijk moeilijk voetballen. Hij is ongleofelijk goedkoop nu en het type speler dat een aantal top ploegen missen.

Daarom hebben ze interesse.

6 juli 2015 om 12:27

En ik denk dat hij nu goedkoper is dan wanneer hij een briljant top jaar herft gehad

Ik verwacht dat hij wel.degelijk zal vertrekken volgend jaar. Anders zou je het contract wel met meerdere jaren verlengen. Hopelijk haalt hij zijn niveau weer en blijft hij bij bvb samen met reus.

Dit is lang geen topspeler! Niet de topspeler die andere hem maken maar zeker een bruikbare speler voor Barca, zelf als basiskracht.
Hij past precies in het spelletje. Is snel, wendbaar, kan zeer goed passing, heeft een goed afstondschot en een zeer goed kijk op het spelletje een slimme speler.
Ik ga durf zelfs nog een stapje verder te gaan deze speler zou beter bij Barca passen dan Pogba. Dat wil niet zeggen dat hij beter is dan Paul, bij lange na niet zelfs. Alleeb ik erken wel het type speler dat Paul niet is, niet wendbaar, kent geen korte manouvres en is een echte krachtpatser. Als ik Barca was zou ik teren op wat al jaren voor mij werkte en dat is een zelfde soort speler als een Xavi en iniesta. Ik zou altijd gundo boven pogba kiezen als ik aan het roer stond bij Barca als ik het bij een PBL team voor het zeggen had zou het altijd Paul worden. Waarom, hoef ik lijkt mij niet uit te leggen.

6 juli 2015 om 14:22

Haaaa meneerbaard, ik wil niet pretentieus klinken, maar of je hebt geen kijk op voetbal of je hebt Pogba geen seconde zien spelen.

Je hoeft maar 1 video van m te zien op YouTube om erachter te komen dat je reactie echt dom is.

6 juli 2015 om 18:10

Oke willem. Ik heb voor de zekerheid even gekeken wat natuurlijk niet nodig was, zonder 'pretentieus' te klinken?!!?!!?
En ja dat bevestigt maar weer eens wat ik al zei, bedankt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren