Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Een transfersom van vijftig miljoen euro zou niet genoeg zijn voor hem’

Laatste update:

Jean-Michel Aulas is van plan het transferspel rond Alexandre Lacazette slim te spelen. De voorzitter van Olympique Lyon weet dat meerdere grote clubs de aanvaller goed in de gaten houden. Met 27 doelpunten voor les Gones is Lacazette trefzekerder gebleken dan spelers als Zlatan Ibrahimovic en Edinson Cavani en dus wil Aulas dat de absolute hoofdprijs op tafel komt, mocht Lacazette in de zomermaanden verkocht worden.

/

Onder meer Liverpool en Arsenal zijn gelinkt aan Lacazette, terwijl een binnenlandse overstap naar Paris Saint-Germain naar verluidt ook een optie is. “Maar wij zullen álles doen wat binnen onze mogelijkheden ligt, om Alexandre hier te houden”, zegt voorzitter Aulas moedig in een interview met Canal+. “In het voetbal zijn er geen zekerheden, maar de bedoeling is hem niet te laten gaan.”

“Een transfersom van vijftig miljoen euro zou in elk geval niet voldoende voor ons zijn, om hem te verkopen. Hij heeft geen prijs”, vindt Aulas. Op de vraag wat er waar is van de vermeende interesse vanuit Parijs, zegt de voorzitter: “Ik heb het met Nasser Al-Khelaïfi nooit over Alexandre gehad. En als ik met Laurent Blanc spreek, krijg ik niet de indruk dat hij zich graag wil versterken met Lacazette.”

Denk jij dat Alexandre Lacazette in de zomer verkocht wordt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Echt wel, let maar op wanneer een club met zo veel geld komt accepteert Lyon dat heus wel. Wat een geld zeg, Lacazette zou ik graag bij een topclub zien.

19 mei 2015 om 15:50

Lyon is ook gewoon een voormalige Europese topclub geweest. Niet vergeten he. En lyon hoort ook gewoon bij de traditionele top 3 van Frankrijk. Dus Lyon is gewoon heel groot. Jullie moeten Lyon niet onderschatte.

19 mei 2015 om 16:12

Als ik kijk naar de prijzen die betaalt worden voor spelers.
Verwacht ik sowieso een bedrag boven de 30 miljoen.
Denk dat we een bedrag rond de hoogte van Depay kunnen verwachten en waarschijnlijk nog ietsjes hoger.

Hoe speelde hij in de topwedstrijden, zeg maar de ploegen uit de top-5?
27 goals is een mooi aantal.
Maar, als die ook nog eens echt wedstrijden kan beslissen met belangrijke doelpunten dan kan het echter richting de 40 miljoen gaan.

19 mei 2015 om 17:32

Lyon raakte altijd kwartfinales vaak halve. Stugge club

Deze jongen gaat het maken, topper in wording!

19 mei 2015 om 15:46

Het is al een topper

Iets voor arsenal?

19 mei 2015 om 15:12

Daar zat ik ook al aan te denken. Vind hem qua spel wel een beetje op Henry lijken. Hij zou ook goed passen in het spelletje van Arsenal.

19 mei 2015 om 16:41

Bij Arsenal zat ik meer aan Dzeko of Jackson Martinez te denken maar opzich zou deze jongen t ook niet verkeerd kunnen doen. Lijkt idd wel een beetje qua type op Henry, wie weet!

Weet iemand hoe lang hij nog onder contract staat bij Lyon? Want als dat tot volgend jaar is, kan die voorzitter een hoop roepen maar komt ie toch echt bedrogen uit.

19 mei 2015 om 15:49

2018 volgens mij!

Het is al vaker bewezen dat 50 miljoen euro voor dit soort voetballers, téveel geld is. Deze gaan dat bedrag nooit waarmaken.

19 mei 2015 om 16:03

Die man scoort als een lopende band man hij is het inderdaad waard vindt ik zelf wel.

19 mei 2015 om 16:13

Hoe doet hij het in topwedstrijden?
Want, kijk als je tegen de clubs buiten de top-10 2 goals of meer scoort is het natuurlijk gewoon ook heel goed, maar als je ook nog wedstrijden beslist tegen de top-5 clubs uit Frankrijk dan bende gewoon een topspeler.

19 mei 2015 om 16:21

We zullen zien , hij heeft een geweldigschot in de benen

19 mei 2015 om 17:05

Snap ik wel, heeft hij ook daar heb ik echt niets tegen. Maar helaas is 50 miljoen euro teveel geld voor een voetballer die het goed doet bij een club waar hij al jaren voetbalt (bekende omgeving, spelers, stadion etc.). Het is heel lastig om met zo'n prijskaartje je nog moeten aanpassen in het buitenland, en tegelijkertijd ook nog aan de lopende band scoren. Dus ja, we zullen het inderdaad wel zien.

Ik zou het geweldig vinden als een club als PSG miljoenen zou besteden aan jonge Franse talenten.
Want wat komt er een heerlijkle lichting aan.
Probeer Lloris, Varane, Pogba en Lacazette te halen en enkele grootverdieners uit te zwaaien.
Sirigu, David Luiz, Maxwell, Motta en Zlatan zou ik uitzwaaien, en met de volgende opstelling gaan spelen.

Lloris
van der Wiel
Varane
Thiago Silva
Digne
Verratti
Matuidi
Cavani
Pogba
Pastore
Lacazette
19 mei 2015 om 15:05

Ja ziet er leuk uit die opstelling, maar daar ga je geen cl mee winnen, en dat is hun doel

19 mei 2015 om 15:18

Ik ben er van overtuigd dat als je dit team een aantal jaar samen laat spelen, dat de CL tot de mogelijkheden behoort. Schat dit team qua potentie absoluut niet minder in dan het huidige Psg.

19 mei 2015 om 19:33

nee maar het gaat niet of dat team niet onder doet aan wat er nu staat, PSg wil op korte termijn een serieuze poging doen om de cup met de grote oren en met jouw eerste 11 (ook in potentie) zie ik PSG niet gauw de aansluiting maken met Real Barca en bayern.

Ook is Digne een groot drama en van der Wiel is ook niet van het gewnste niveau, ook Cavani doet het niet al te best. Zlatan heeft nog maar een eenjarig contract en David luiz zal niet vertrekken aangezien hij pas een jaar bij PSG zit en het over het algemeen redelijk tot goed doet. Verder ontbreekt Lucas Moura bij jou.

19 mei 2015 om 22:51

Digne ben ik idd ook niet zo'n fan van. Maar Cavani is gewoon een geweldenaar speelt de laatste ijzersterk. Zijn plek is ook gewoon niet op rechts. Als je hem vertrouwen geeft komt dat wel goed. Voor verrati mag je ook een goede back-up hebben aangezien die om de 5/6 wedstrijden geschorst mrt dat domme gelul tegen de scheids. Overigens wel mee eens dat je met dat team de aansluiting niet maakt.

Hij neemt gewoon de tactieken van de voorzitter van Napoli over . Voor hem heeft het gewerkt dus waarom zou dat voor Lyon niet kunnen werken.

Zelfde als de voorzitter van Palermo over Dybala allemaal kletst en vervolgens voor een 35 miljoen laten vertrekken.

Lyon gaat geen 35 miljoen afslaan lijkt me.

19 mei 2015 om 15:33

Dat lijkt me wel omdat ze terug willen naar hun glorietijden. Lyon is geen kleine club in Frankrijk. Ze wonnen de ene titel na de andere en dat willen ze opnieuw. Dat kan alleen als je je beste spelers behoudt. Daarnaast heeft Lyon dat geld niet per se nodig op dit moment. Als je met 70 miljoen komt, dan zullen ze vast overstag gaan. Wellicht bij 50 ook, maar voor 35 haal je nergens genoeg vervangers die garant staan voor dat twintigtal doelpunten dat Lacazette hen bracht. Lyon wil doorgroeien en groeien kun je alleen als je niet eerst krimpt.

19 mei 2015 om 15:46

Mooi verhaal over dat doorgroeien, maar dat roept Lyon elk jaar als sinds 2010. Dat was ook de reden dat ze verlies draaien, "want de veranderingen kosten geld'.

Ze zullen om Lacazette te willen houden een nieuw contract moeten aanbieden en die salariseisen zullen te gek zijn voor Lyon. Bovendien staat hij onder contract tot 2018.

Lyon zal wel moeten verkopen om door te groeien, want een bedrag van 35 mil is gewoon een gigantische boost voor hun omzet.

19 mei 2015 om 16:01

Een bedrag van 50 miljoen ook en hoeveel spitsen hebben er dit seizoen meer dan 25 gescoord?

Waarom naar psg??? Psg Is een Concurrent van Olympique Lyon. Dus waarom Zou OL deze Lacazette verkopen aan psg? OL is ook nog eens een club met meer historie.

19 mei 2015 om 16:39

Psg is veel aantrekkelijker dan lyon en er staat toch alleen maar dat psg interesse heeft, dat is toch niet zo moeilijk om te begrijpen?

19 mei 2015 om 17:04

Tuurlijk... Arsenal man city en united hebben ook interesse. Dat jij zo gek bent van die verschrikkelijk koopclub. Daarom maak je alles mooier dan het in werkelijkheid is. Psg is niet aantrekkelijk ja alleen op geld gebied ja. Maar de meeste franse spelers willen gewoon liever naar ASSe of Naar OM of OL hoor. Kijk Payet bijv.

19 mei 2015 om 17:47

Onzin, payet is zeker niet de meeste en stop eens met woorden in mijn mond te leggen en reageer nou eens inhoudelijk in plaats van persoonlijk. Er is helemaal niks geks aan dat psg interesse heeft en als lacazette die stap zou maken is dat gewoon een grote stap omhoog.

19 mei 2015 om 18:56

Galtier heeft trouwens al aangekondigd dat Gradel gaat vertrekken bij Asse. Waarschijnlijk naar een club in Engeland. Nu moet Asse een nieuwe speler gaan zoeken die minstens 15 goals per seizoen kan maken.

“een transfersom van vijftig miljoen euro zou in elk geval niet voldoende voor ons zijn, om hem te verkopen. Hij heeft geen prijs”

Dat bekent nog niet dat hij geen prijs heeft, maar geen vastgestelde prijs. Zijn prijs is hoger dan 50 miljoen...

Niet onlogisch dat een voorzitter dit roept in de huidige tijden.
Hij heeft zich echt stormachtig ontwikkelt sinds hij echt in de spits staat.

Ik ben nog wel een fan om hem volgend seizoen als vervanger van van Persie bij United te zien.
Hij heeft een goede leeftijd en kan even samen met Rooney spelen voordat hij het stokje in de spits definitief overneemt. Dan heb je de komende jaren weer geen omkijken naar de spitspositie.

Het begon toen die voorzitter veel te veel vroeg voor cavani...dat zette alles op zn kop..

Depay 35mil dan lacazette inderdaad 50mil, zal niet naar psg gaan die hebben alleen interesse in brazilianen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren