Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Een slecht einde van een geweldig seizoen, maar we kunnen trots zijn’

Laatste update:

Chelsea heeft de intentie om de selectie van manager Antonio Conte van een nieuwe impuls te voorzien. De kersverse landskampioen van Engeland greep zaterdag naast het toernooi om de FA Cup, na de verloren finale tegen stadsgenoot Arsenal. Na afloop heerste teleurstelling bij the Blues, maar er was ook plaats voor realisme.

"We hebben dit seizoen iets geweldigs gedaan met de spelers", zo benadrukte Conte na afloop. "We moeten de situatie rustig analyseren." Chelsea was de favoriet om de beker te winnen, maar na negentig minuten stond Arsenal, dat als vijfde in de Premier League eindigde, voor de dertiende keer met de prijs in zijn handen. "Het belangrijkste is dat we een juist oordeel over het seizoen vellen."

"Het is erg belangrijk dat we inzien dat we een ongelooflijk seizoen achter de rug hebben. Elke speler heeft zo ontzettend hard gewerkt. Voor komend seizoen is het van groot belang om te begrijpen dat we onze statistieken moeten verbeteren en dat de kwaliteit van de selectie omhoog moet", zo wees Conte indirect op versterkingen.

"Ik ben erg teleurgesteld, maar laten we niet vergeten dat we een geweldig seizoen hebben gehad. Ik kijk al uit naar komend seizoen", zo stelde Thibaut Courtois, die bijval kreeg van Michy Batshuayi. "Een slecht einde van een geweldig seizoen. We kunnen nog steeds trots zijn op wat we als team hebben bewerkstelligd", zo benadrukte de aanvaller.

Chelsea heeft de beste selectie van de Premier League

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Arsenal zal precies het tegenovergestelde zeggen: "een geweldig einde van een slecht seizoen."

Het leek gisteren ook gewoon helemaal nergens op. Men was duidelijk minder gefocust omdat ze al een paar weken kampioen zijn en de druk er volledig af was. Ze hebben zoveel foute passes gegeven op momenten dat ze helemaal niet onder druk werden gezet en sommige spelers zaten ook totaal niet op te letten wie ze moesten dekken. Ik mag hopen dat dit eenmalig was en niet een voorbode is voor nog een seizoen als vorig jaar toen men ook zo tevreden was met zichzelf en daardoor van bijna iedereen verloor.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren