Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Een grote club wilde hem, maar hij bleef: dat is toch ongelooflijk’

Laatste update:

Jamie Vardy pakte vorig seizoen de landstitel met Leicester City en maakte onderweg 24 doelpunten voor zijn club. Arsenal meldde zich vervolgens om Vardy over te nemen van the Foxes, maar na wat bedenktijd besloot Vardy de stap toch niet te maken. Hij bleef Leicester City trouw, tekende een nieuw contract en maakte trainer Claudio Ranieri erg gelukkig.

/

Na zijn deelname aan het EK ging Vardy met Leicester City mee naar Stegersbach in Oostenrijk, waar de club zich voorbereidt op het seizoen 2016/17. “Ik ben een blij man. Hij geniet ervan, hij is de koning en hij is gelukkig”, zegt Ranieri tevreden. “Ik ben hem en zijn familie dankbaar, want het was een belangrijke beslissing. En hij heeft een fantastische keuze gemaakt”, aldus de trainer.

“Ik geloof in die jongen. Je moet je voorstellen: je komt van een kleine club en schiet ineens naar de top. Een grote club wilde hem, maar hij bleef. Dat is toch ongelooflijk. Het is heel mooi, want Jamie is één van onze uithangborden. Misschien is het ook wel omdat hij van ver heeft moeten komen en wij aanvoelen als zijn familie. Het wordt ook de eerste keer in de Champions League en hij wil bij elkaar blijven”, weet Ranieri.

Zal Jamie Vardy weer minstens twintig keer scoren voor Leicester City, komend seizoen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik denk dat leicester komend seizoen gewoon weer kan verassen. Niet dat ze kampioen worden, maar ik denk dat een top 5 plek nog wel eens zou kunnen

15 juli 2016 om 09:05

Top 5 wordt heel moeilijk en ik zie z ehet eerlijk gezegd niet doen.
Man city met guardiola, man utd met mourinho, chelsea met conte, liverpool met klopp, arsenal met wenger die de 4,3,2,1 wilt afmaken, west ham united die steeds beter worden door goede investeringen, Tottenham .

Allemaal clubs waarvan ik verwacht dat ze al hoger eindigen. We mogen niet vergeten dat Leicester kampioen is geworden in een jaar dat elke topclub slecht speelde

15 juli 2016 om 09:17

Arsenal met Wenger, daar schrik je niet snel meer van. Zou eerder schrikkenvan Leicester met Ranieri. Ik ben erg benieuwd wat zij kunnen brengen, als Mahrez blijft zou dat geweldig zijn

15 juli 2016 om 09:24

@godson

Dat dacht je waarschijnlijk vorige seizoen ook? In Engeland is het de laatste jaren zo dat elke team wel kan verassen, tuurlijk hebben clubs als Chelsea, Man Utd. Man City voorsprong dat ze in ''kwaliteit'' de betere spelers hebben. Maar zou mij niks verbazen dat andere ''kleine'' clubs net als Leicester City in wonderen gaan geloven en het ook kunnen bolwerken.

15 juli 2016 om 09:31

Altijd maar de clubs de schuld geven maar Leicester moet het ook maar even doen, en ze versloegen nog vaak de grotere clubs ook, vind dat zo'n belachelijk argument ze speelde gewoon erg sterk Leicester maar ze zullen het moeilijker krijgen met de CL erbij maar top 6 is zeker haalbaar.

15 juli 2016 om 09:50

Arsenal met wenger zit wil altijd in de top 4.dus als het over de top 4 gaat heb je geen keuze dan met hen rekening te houden..

15 juli 2016 om 09:52

Vorig jaar dacht ik er in mindere mate zo over door alle top coaches die er nu aanwezig zijn. En het is spectaculair wat leicester gedaan heedt. Maar ik weet niet waarom iedereen nu verwacht dat het standaard gaat worden. Ze hebben heel goed. Gespeeld, verast en ze zijn er voor beloond. Maar dit gebeut geen 2de keer

15 juli 2016 om 09:55

Het is geen belachelijk argument als het een feit is. Elke top club heeft slecht gepresteerd. Leicester is kampioen geworden met een record van kampioen met de minste punten. Geloof me ze hebben het vorig jaar verdiend, ze hebben idd tegen de top club gewonnen en zoals ik al. Zei ze zijn er voor beloond en zullen voor altijd geroemd worden voor het seizoen 2015-2016. Maar volgend jaar staan alle topclubs er weer met hun gebruikelijk aantal punten en staat leicester als ze goed spelen in de linker helft. Niet meer dan dat

15 juli 2016 om 10:42

Record van de minste punten? Er zijn clubs kampioen geworden met 75, 78, 79 en 80 punten. Leicester had 81 punten. Welk record bedoel je?

15 juli 2016 om 11:54

Arsenal neemt toch meestal een top 5 plek in beslag, en daar gaat het om in deze comment.

15 juli 2016 om 12:48

Al 20 jaar een plek in de top 4

15 juli 2016 om 20:27

Hoe vaak kampioen in 20 jaar ?

Deze man heeft in het verleden voor een Snickers en Mars gevoetbald dus geld lijkt mij niet zijn grootste drijfveer. Maar wat doorslaggevend is deelname aan de CL, kan haast niet anders. Vraag me echter af of zij sterke versterkingen zullen aantrekken. Vorig jaar heeft Rainerie ongeveer 14 spelers ingezet tijdens het hele seizoen, maar dat wordt dit jaar lastig met 6 extra wedstrijden voor de boeg.

Als de vechtlust hetzelfde is als vorig jaar en alle belangrijke spelers blijven zou het me niks verbazen als ze weer hoog gaan eindigen.

Ik denk dat volgend jaar Manchester City kampioen word, Gundogan en Kevin de Bruyne is gewoon geweldig om in 1 team te zien. Jose Mourinho zal nog geen kampioen worden met United, ik schat Chelsea als de beste club van Engeland. Chelsea of City zal voor de kampioenschap strijden.
United heeft vorige jaar niet overtuigd om al dit jaar kampioen te worden. Ik denk dat West Ham dit seizoen ook wel in de top 4 kunnen eindigen. Vorige seizoen van elke topclub gewonnen.

15 juli 2016 om 12:56

Lol united heeft idd niet veel laten zien vorig jaar, maar vervolgens noem je chelsea. Die hebben het gewoon nog 2x slechter gedaan ..

En gundogan zou ik niet teveel van verwachten. Is altijd geblesseerd.

15 juli 2016 om 13:37

Chelsea heeft nog steeds een selectie waar je u tegen zegt. Chelsea is nog steeds in mijn ogen de beste club van Engeland. Ik had echt gedacht dat ze wel in het rijtje van Bayern Real Barca kon komen maar er is blijkbaar heel wat mis gegaan. De fout van Chelsea is dat ze die jonge talenten niet hebben door geselecteerd.
V. Ginkel Schurlle Bruyne en vele anderen.

15 juli 2016 om 13:53

Lol ja want met van ginkel en schurrie hadden ze wel in het rijtje bayern real barca gekomen .. De bruyne is wel goed.

15 juli 2016 om 17:47

Je weet nooit hoe het zou kunnen lopen als ze bleven, kijk naar Janssen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren