Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Een familieclub? Manchester United heeft mijn leven geruïneerd'

Laatste update:

Het leven van Anthony Martial staat sinds een jaar op zijn kop. De aanvaller maakte een jaar geleden voor minimaal vijftig miljoen euro en maximaal tachtig miljoen euro de overstap van AS Monaco naar Manchester United. In zijn eerste seizoen als Mancunian was de twintigjarige Fransman meteen goed voor 17 treffers in 49 officiële duels, maar de tabloids wisten de jongeling ook te vinden.

/

Martial genoot volop van alle aandacht, was regelmatig in het uitgaansleven te vinden en scheidde uiteindelijk van zijn vrouw Samantha Helena, met wie hij een kind heeft. In een video-interview met The Sun laat de dame weten dat Manchester United min of meer verantwoordelijk is voor de scheiding. "Alles veranderde. Voetballers in Engeland zijn net koningen. Ze krijgen zo ontzettend veel geld en aandacht. Het lijkt wel alsof ze in een andere wereld leven. We werden in de schijnwerpers gegooid en toen was er geen houden meer aan. Jonge meiden wierpen zich voor zijn voeten. Hij keek nooit naar andere vrouwen toen we nog in Frankrijk woonden. En ik had nooit mijn twijfels over Anthony."

"Dat hij uiteindelijk is vreemdgegaan, was echt een shock voor mij", zo verzekert Samantha. "Hij vertelde me dat ik een oma was, dat ik nooit uit wilde gaan en dat hij niet meer van mij hield. Manchester United heeft mijn leven geruïneerd. Een familieclub? Nee. Dat kreeg ik van tevoren inderdaad te horen. Buiten de lijnen is er geen enkele begeleiding. Wij waren er gewoon niet op voorbereid. Waar we ook heengingen, iedereen wilde met Anthony op de foto en op Instagram had hij opeens meer dan twee miljoen fans. Andere grote clubs bieden hulp aan om je op het gebied van social media te begeleiden, maar wij kregen helemaal niks."

/

"Hij kreeg elke dag op Instagram tientallen foto's van meisjes. Ze stuurden sexy foto's en ze smeekten om contact. Die meisjes geven helemaal niks om de familie van een voetballer of de persoon met wie hij een relatie heeft. Ze willen alleen maar mooie tassen en schoenen en natuurlijk meegenieten van de aandacht die een speler krijgt." Samantha kreeg via een artikel in the Sun door dat Martial was vreemdgegaan, waarna de scheiding werd ingezet. "Hij vertelde me dat ik een 'crazy bitch' was en dat hij dat niet had gedaan. Hij grapte zelfs dat hij alleen voor Selana Gomez een uitzondering maakte. "

"Hij vertelde me dat hij na het artikel contact had gezocht met Louis van Gaal, om advies in te winnen", besluit Samantha haar relaas. "Van Gaal zei tegen Anthony: 'je bent met haar gekomen, je moet bij haar blijven'. Anthony kwam niet in de problemen, ook al had hij de club in diskrediet gebracht. Hij moest zelf de situatie oplossen."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Naar aanleiding van een artikel in the Sun besloot ze te scheiden van hem? Lekker betrouwbaar. Volgens mij zocht ze gewoon het goede moment op financieel haar slag te slaan de golddigger.

14 augustus 2016 om 10:38

ze waren al samen vopr hij bij united aankwam. Ik geloof wel dat al die roem mensen veranderd. Dat kan haast niet anders

14 augustus 2016 om 11:10

Ze gingen samen als jonge gezin met een jong kind naar Engeland om hun gezinsleven te vervolgen. Een beslissing die ze samen namen. Het lijkt me sterk dat ze naar een moment zocht om van hem af te komen. In een klein half jaartje veranderde gewoon alles en zijn ze blijkbaar compleet uit elkaar gegroeid. Zij wilde met zijn drieën verder en hij in zijn eentje. Verblind door geld en roem. Hij lijkt me eerder degene die van haar af wilde komen. Triest genoeg allemaal.

14 augustus 2016 om 11:32

Gek wijf. Een echte vrouw steunt haar man. Ook al gaat die vreemd. Vreemdgaan praat ik niet goed, maar ze snapt toch wel dat een jochie van 20 al die aandacht en roem geweldig vindt. En laten we nou eerlijk zijn als je beetje geld hebt kun je hele leuke vrouwen tegenkomen. Vooral in England jeetje wat loopt daar rond zeg. En laten we nou eerlijk highclass vrouwen vaak interessanter en uitdagender dan een doorsnee vrouw. En geld geeft zelfvertrouwen dus je benaderd en valt voor die vrouwen sneller. Ik snap Martial wel.

14 augustus 2016 om 11:48

Zij is gek???? Spiegel nodig. Als hij er voor kiest om zijn vrouw te bedriegen met wie hij een kind heeft is hij een lul. Vreemd gaan is niet lastig maar je bent pas echt een vent als je een relatie in stand houd.

14 augustus 2016 om 12:00

Jij bent wel gestoord hoor. Als jij vreemdgaan goed vindt te praten omdat iemand geld heeft... Walgelijk. Als hij haar bedriegt hoeft ze hem absoluut niet te steunen.

14 augustus 2016 om 12:22

Jij verwacht van een jochie van 20 dat hij de verleidingen niet kan weerstaan en je verwacht van een meisje van 20 dat zij begrip toont? Lamaar, de rest van je reactie toont al aan uit welk hout jij gesneden bent. 1 tip: die carriere als relatietherapeut? Doe nog maar ff niet.

14 augustus 2016 om 12:50

Die vrouwen in Engeland zijn misschien wel de beruchtste van de hele EU. Als je dan ook nog geld en roem hebt moet je stevig in je schoenen staan daar niet voor te zwichten. De Andy vd Meijdes zijn er in overvloed.... Hou op schei uit er wordt zoveel vreemdgegaan in het voetbal en in Engeland heb je het het zwaarst als je de verleidingen moeilijk kan weerstaan.

14 augustus 2016 om 13:05

Gek wijf?? Vraag dat zijn kindje eens? Ik weet niet hoe oud je bent maar aan je reactie te zien denk ik niet zo oud. Als je als man een kind hebt bij een vrouw, dan is je eerste verantwoordelijkheid om er voor te zorgen dat je kindje in een omgeving opgroeit waar zo weinig mogelijk negativiteit is. En daar hoort vreemdgaan niet bij, want dan maak je de moeder van je kind ongelukkig en daar heeft je kind dan weer last van. Dan moet je het eerst uitmaken en de boel netjes afhandelen als een echte vent en er voor te zorgen dat je als vrienden uit elkaar gaat. Gedraagt je ex zich daarna als een bitch dan is zij fout bezig, maar dan heb jij iig je verantwoordelijkheid naar je kind toe waar gemaakt.

14 augustus 2016 om 17:10

Jij bent een misselijk ventje en ik heb vooral medelijden met jouw'n toekomstige echtgenoot. Wat een verschrikkelijke opmerking, wat voor een realiteit leef jij in dat je denkt dat het normaal is of iemand het recht heeft vreemd te gaan.
Wat er ook gebeurt en wat er ook toe doet, zo hoort een huwelijk te zijn, en ik begrijp best dat dat moeilijk is voor zo'n jong ventje daar hebben heel veel spelers het moeilijk mee. Memphis ook. Maar je gaat dit gedrag toch niet verdedigen? Zijn vriendin is hartstikke mooi en het is de moeder van je kind. Verder weet ik er heel weinig over dus ik ga niet mijn oordeel geven, maar het is toch wel iets.
Begrijp ook niet waarom jij denkt dat een speler van 20 verleidingen niet moet weerstaan, maar bij jou wel het verwachting's patroon is dat een meisje van die leeftijd begrip moet tonen voor een vreemgegaande man? Goed van Louis dat hij zij dat hij bij haar moet blijven. Ik weet ook dat je ergens een lijn moet neerleggen en dat het ook van zelf komt zeker in Engeland en zeker als voetballer van de grootste club ter wereld, maar dit heeft zeker ook met begeleiding te maken.
Dit is wat er ook gebeurt als je 50-80 miljoen gaat betalen voor een jochie. Het zijn geen robots, maar nerveuzen tieners, leer daar mee om te gaan. Ik zelf ben 21 en ik heb ook hier en daar begeleiding en hulp bij nodig.

14 augustus 2016 om 13:58

Zo kwam zij erachter dat hij vreemd ging staat er volgens mij..

Dit is echt een topper onbegrijpelijk dat deschamps hem in de wk finale pas in de 111e!! Minuut liet invallen ik zou nooit meer voor deze bondscoach spelen als ik martial was

14 augustus 2016 om 10:40

Wat n onzin. Miss was t n fout van de coach maar hij heeft ook nog al wat aanvallers om uit te kiezen. En t was nou ook niet zo dat martial zo'n verpletterende indruk had gemaakt op t ek tot voor de finale

14 augustus 2016 om 11:05

Want Gignac deed het goed?

14 augustus 2016 om 11:19

Volgens mij gaat dit artikel niet echt over de voetballende kwaliteiten van martial maar meer over wat het jetset leven bij hem met zich mee bracht..

14 augustus 2016 om 10:47

Ja dat gaan ze, want het is voetbalnieuws. Anthony Martial is een voetballer, een bekende die voor Manchester United speelt. Dit is een artikel over hem en zijn leven, en het is relevant omdat het ons een klein kijkje geeft in het leven van zo'n voetballer. Veel dingen wisten we natuurlijk al, maar persoonlijke verhalen kunnen best interessant zijn. Dat jij het niet interessant vindt is een ander verhaal.

14 augustus 2016 om 12:24

Nee, dit gaat niet over zijn leven maar over dat van zijn vrouw. Mooi voer voor de Story of Prive maar dat hoort hier gewoon niet thuis. Maar ja, alles voor de heilige clicks.

20 Jaar, getrouwd en alweer gescheiden...tja...

14 augustus 2016 om 10:40

En een kind.....

14 augustus 2016 om 11:13

Jaa sterling had er al 4 op zijn 18e haha andere wereld.

14 augustus 2016 om 11:29

Sterling heeft maar 1 kind.

14 augustus 2016 om 11:30

4 vrouwen of kinderen? Haha

14 augustus 2016 om 11:31

Vergeet niet dat sterling's dochter een twitter account heeft.

14 augustus 2016 om 11:35

Dus? Als ik miljoenen had. Had ik nu wel 12 kinderen gehad.. familyman heh.

14 augustus 2016 om 13:16

Als profvoetballer is het opzich niet raar als je vroeg een kind hebt, want dan heb je gewoon de financiële middelen om het kind meer dan goed op voeden.

14 augustus 2016 om 11:04

Heel bizar inderdaad. Maar in de voetbal wereld al een stuk normaler... Ze willen graag dat je vroeg een stabiel gezin hebt zodat je dus buiten het veld je rustig houd en denkt aan je carriere.

Ook al is dit alles waar en is het bizar wat er met een mens gebeurd als je zoveel geld krijgt, die gozer is 20 jaar en al getrouwd daar gaat het al fout

14 augustus 2016 om 11:45

Of je nou 20 bent of 30. Er zit geen waarde meer aan het trouwen. Man is vergeten de vuilniszak buiten te zetten of de vrouw het eten niet klaar hebben en er wordt al gesproken over scheiding.

14 augustus 2016 om 12:26

Man? Vrouw? Met 20 jaar heb je het nog gewoon over een knullie hoor, zeker als het over relaties gaat.

Ja.. wat is waar en wat niet. Wel kan ik geloven dat de begeleiding in de buitenwereld minimaal is. Moet je voorstellen. Je bent bijv 19 20. Gaat met je vriendinnetje van 19 naar Engeland. Verdien je opeens miljoenen, gillende mensen op straat. Alls wat het hartje begeert. Makkelijk om altijd te zeggen dat wij nuchter kunnen blijven en dat het ons niet gebeurd. Denk dat vele voetbalsterretjes dat zeggen.

14 augustus 2016 om 11:03

Wordt vaak aangemoedigd door de omgeving omdat gezinsleven ervoor moet zorgen dat zo'n jongen dan inderdaad niet afgeleid wordt door het stapleven.

14 augustus 2016 om 11:05

Inderdaad, maar het zijn ook vaak jochies die amper voor zichzelf kunnen zorgen en niet alleen willen zijn. Clubs willen ook graag dat spelers gezinnen hebben.

Dit is denk ik gelul, als je zo naar Martial kijkt lijkt hij niet op zon jong maar schijn kan bedriegen. Ze kan het niet om het geld doen want ze krijgt elk jaar 4 miljoen euro van hem om voor zijn dochter te zorgen. Misschien wil ze hem gewoon kapot maken

Rond je 20ste de aandacht krijgen van de ene na de andere leuke meid. Wat vervelend zeg. Het probleem is inderdaad dat je zo vroeg bent gaan trouwen. 😄

14 augustus 2016 om 12:42

Ach, als hij niet getrouwd was maar een reguliere relatie had zou hij nog steeds een lul zijn tegenover haar aangezien hij haar heeft bedrogrn

Wat een lul zeg. Alle sympathie voor deze knul in één klap verdwenen.
Tuurlijk is het belachelijk, hij is pas 20 en is op het moment al multimiljonair? Ongelooflijk natuurlijk, en uiteraard gaat hij scheiden maar welke debiel gaat er dan trouwen voor zijn twintigste? Worden voetballers steeds dommer want god wat een sukkel, of zij nou golddigger is of niet.

Het kind van zeker een ongeluk drm gingen ze trouwen want op je 20ste trouwen is alleen als het echt heel heel eeg veel van elkaar hielden.

14 augustus 2016 om 11:11

Ik weet het is een beetje erg wat ik zeg maar het kan wel om die reden zijn. Ze dachten volgens mij toen ze die baby hadden ahhhhh f*** it kom gwn trouwen we houden van elkaar kom we doen het gwn. En nu door alle fame denk hij gwn wat heb ik aan haar er zijn veel meer meisjes die ik kan krijgen dan haar.

14 augustus 2016 om 11:37

Misschien heb je gelijk. Ik denk niet dat je zo vroeg gaat trouwen, want ze zijn niet religieus.

Ik begrijp niet waarom Anthony vreemd gaat. Samantha is wel een mooie meisje. Dat je nog getrouwd was kan gebeuren als je zo close was. Ik hoop niet dat martial slecht gaat spelen door zijn privèleven anders krijgen we depay 2.

Heerlijk toch, dat jonge chicks zich voor de voeten werpen en allerlei ondeugende foto's sturen met welke kwaliteiten ze in huis hebben. Ik zou deze verleidingen ook niet kunnen weerstaan en me volop op dit overheerlijke vlees werpen. En tijdens de wedstrijd zou ik ze op de tribune al gaan selecteren met de gedachte wat voor feest dat gaat worden na de wedstrijd. Zal ik die rode met dat blanke huidje nemen of die Spaanse donkere, of allebij, nee dat blondje heeft een prachtige bilpartij..moeilijk , moeilijk.
Nee, van voetballen zou bij mij ook niet veel meer terecht komen. Ik begrijp die situaties volkomen dat de focus op andere dingen gaan liggen dan braaf aan het lijntje gaan liggen als je ineens in het paradijs der verleiding komt.

14 augustus 2016 om 12:13

hehe mooi verhaal, van voetbal zal op deze manier inderdaad weinig terecht komen bij jou . Je kunt de vrouwen blijkbaar ook gewoon tassen en schoenen geven.

"ze willen alleen maar mooie tassen en schoenen en natuurlijk meegenieten van de aandacht die een speler krijgt."

helaas zijn die tassen ook pokke duur.

Ach, even lekker de publiciteit zoeken ... je ex zwart maken ... binnenkort zal er wel een boek van haar verschijnen over deze speler en hun huwelijk, dus kan ze een stukje extra reclame in the sun.

Waarom heb ik geen medelijden met haar? Waar 2 kijven hebber er 2 schuld. Ik geloof niet dat alleen hij de schuldige is. Ze wist dat ze met een groot talent een relatie had, ze hebben beiden de stap gezet om in het huwelijk te treden, naar Engeland te gaan, een kind te nemen. En dan vreemd opkijken als deze taferelen zich voordoen.

En dat hij daarvoor nooit naar andere vrouwen keek, het zal wel. Ben blij dat zij dat denkt. En veel volgers op instagram, moet je die dan allemaal als rivale zien? Ik denk dat ze zelf stinkend jaloers is/was op zijn succes.

14 augustus 2016 om 11:47

Ze krijgt alsnog 4 miljoen per jaar van Martial om op hun kind te zorgen, en @henk veerman dat was geeneens grappig

Tsjonge jonge is dit nou voetbalnieuws. Vreemdgaan is altijd een ''no go'' of je nou profvoetballer bent of een vuilnisman. Een tip voor elke profvoetballer. Neem geen vrouw/vriendin en kinderen en n**k je tijdens je carrière helemaal suf. Op deze manier beschadig je niemand en scheelt je ook een hoop ellende en alimentatie.

Ach vrouwke toch.
Als hij echt heel veel van je zou hebben gehouden. Was hij wel bij je gebleven. En als jij hem tevreden had gehouden. Was hij niet vreemd gegaan.
Lekker om de club de schuld te geven. Maar waar is de zaakwaarnemer in dit verhaal?
En het vechten voor je relatie komt ook niet echt in haar verhaal voor.
Zeker met kind in jet spel.
Ondanks of hij wel of niet vreemd is gegaan. Wel makkelijk en snel gegaan door haar.
Lekker vroeg aan de kids beginnen ook.

Puberaal gedrag.

Ze hoeft iig zich financieel geen zorgen te maken. Dat zit wel goed met alimentatie die ze krijgt.

Lionel messi was ook 20..maar nooit uitgelopen voor zijn vrouwtje

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren