Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Eden Hazard krijgt volgende tegenvaller en ontbreekt tegen Valencia

Laatste update:

Eden Hazard zit bepaald niet in de gelukkigste fase van zijn carrière. De voormalig Speler van het Jaar in de Premier League komt al amper in de plannen voor van trainer Carlo Ancelotti en zal ook zondag niet in actie komen. De aanvaller van Real Madrid heeft namelijk een blessure opgelopen aan zijn rechterenkel.

Hazard kwam in de zomer van 2019 voor maar liefst 115 miljoen euro van Chelsea. Bij de Londense club was de vleugelaanvaller bijna wekelijks een van de uitblinkers. In 2019 volgde zijn droomtransfer naar Real, waar hij nooit zijn oude niveau heeft weten te behalen. Hazard droeg tot op heden 76 keer het shirt van de hoofdstedelingen en was daarin goed voor 7 treffers en 12 assists. Bovendien wordt zijn periode in Spanje gekenmerkt door blessureleed. Inclusief zijn meest recente enkelblessure is het alweer de negentiende kwetsuur die hij heeft opgelopen sinds zijn komst naar Madrid.

Real nam het, tussen de wedstrijden tegen Manchester City in de Champions League door, vorige week zaterdag op tegen Getafe. Ancelotti besloot met het oog op de return tegen City een B-elftal in het veld te sturen en had toen nog een basisplaats in huis voor Hazard. Het was pas de vierde basisplaats van het seizoen voor Hazard, die ook als hij fit is amper in de plannen van Ancelotti voorkomt. De reis naar Valencia hoeft hij dus niet te maken. Voor Real staat er, op de strijd om de tweede plaats na, niets meer op het spel. Het Valencia van Justin Kluivert kan de punten goed gebruiken in de strijd tegen degradatie.

Hazard heeft nog een tot medio 2024 doorlopend contract. Na de gewonnen Copa del Rey-finale tegen Osasuna (2-1) maakte Hazard tegenover Cadena COPE duidelijk dat hij die verbintenis wil uitdienen. "Natuurlijk", antwoordde de 126-voudig international of hij ook volgend seizoen bij Real onder contract wil staan. "Ik wil spelen, maar ik weet dat dat moeilijk is. Ik moet hard werken en hoop dan meer te spelen." Daarnaast gaf Hazard aan dat hij een goede relatie heeft met Ancelotti, ondanks het feit dat de Italiaan weinig speelminuten voor hem in huis heeft. Naast Hazard is ook Mariano Díaz geblesseerd geraakt. De spits kampt met een spierblessure en reist evenmin mee naar Valencia.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit is echt gewoon erg en begint nieuwe dieptepunten te bereiken van zieligheid. Ik was een van de personen die hem lang heeft verdedigd, maar ik hoop echt dat deze man asap vertrekt. Hij heeft geen enkel ambitie voor de top en is ook de duurste speler van de selectie met maar 1,5 wedstrijd in 2023. Hij heeft ook geen schaamte en is gewoon lekker aan het cashen. Wat zijn volste recht is natuurlijk, maar het zou hem sieren als hij de eer voor zijn eigen houdt of tenminste salarisverlaging accepteert of zelfs voorstelt gezien hij geen zak doet.

Hazard is toch echt de grootste flop aankoop van Real van afgelopen decennia denk ik, misschien zelfs van club geschiedenis! Ik kan niet direct een aankoop van Real bedenken die erger geflopt is dan Hazard.

20 mei 2023 om 20:23

Absoluut erger dan Kaka, die heeft tenminste nog aardige statistieken (120 wedstrijden - 29 goals/39 assists) versus Hazard (76 wedstrijden - 7 goals/12 assists).

20 mei 2023 om 20:46

Geen vuil woord over Kaka, die man was gewoon top, met name in de wedstrijden die hij samen met Ozil speelde. Mourinho mocht hem niet of was verliefd op zijn defensieve speelstijl. Zoveel matige voetballers kregen de voorkeur boven Kaka, zoals Granero, Altintop, Sahin of nog grappiger zelfs, Carvalho op het middenveld

20 mei 2023 om 21:13

Ik denk dat Kaka de laatste echt mooie speler is van Real Madrid. Guti was ook een mooie speler. Misschien di Maria nog, maar dat was toch al anders. Zoveel kracht sindsdien, zo weinig finesse.. niet alleen bij RM btw

20 mei 2023 om 21:23

Ik introduceer je graag aan of een andere jonge knaap die daar tegenwoordig rondhuppelt genaamd Modric.

20 mei 2023 om 22:03

Kaka de echt laatste mooie speler? Meen je dat nou? Of maak je een grap? Genoeg sierlijke spelers gehad in de laatste jaren met Marcelo, Isco, Kroos en Modric. Beetje onzin weer.

21 mei 2023 om 03:59

Okay, Modric tel ik goed.

20 mei 2023 om 20:33

Naar mijn mening ook zeker in de conversatie voor grootste flop aller tijden. Heeft 0 bijdrage gehad aan Real Madrid, heeft (inclusief salaris) honderden miljoenen gekost en is over het algemeen gewoon een walgelijke bloedzuiger geweest tegenover de club. Kan me oprecht geen grotere flop bedenken, al zit Lukaku bij Chelsea ook wel dicht tegen de top aan.

20 mei 2023 om 20:37

En denk de grootste flop aankoop ooit plus het feit dat die geen prof is anders zou hij al lang een transfer forceren om ergens anders te voetballen met minder salaris en bij een mindere ploeg maar tenminste dat hij wekelijks kan spelen maar nee alleen geld is belangrijk voor hem hij zou een voorbeeld moeten nemen aan kvdb toen die op de bank was bij chelsea heeft die een transfer geforceerd en blijven hard zijn best doen en is hij nu beland waar hij tot de absolute top behoord dat is het verschil

Lekker man, als hij een timmerman was, kreeg hij nu een WIA-uitkering. Die zal god op blote knieen bedanken voor zijn uitkering bij Real Madrid

Grootste transferflop in de geschiedenis van het gehele voetbal hoor. Niet bepaald leuk dat je zo herinnerd wordt na je pensioen.

20 mei 2023 om 23:45

zou graag willen ruilen voor die naam. Kan hij door het leven gaan als loodgieter die zo goed zn werk doet.

21 mei 2023 om 00:16

Haha dat is fair. Hazard heeft de voorbije jaren natuurlijk meer keuzes gehad dan uitsluitend grootste flop ooit en een uitstekende loodgieter.

Betaal zijn contract uit en stuur die man met pensioen asjeblieft zeg.

20 mei 2023 om 22:18

Daar zit geen enkel voordeel aan, enkel nadelen.

Je hebt letterlijk niks aan deze vent. Ongelofelijk dat hij alweer geblesseerd is. Hij voegt niks toe als die mag spelen en ziet er echt niet fit uit. Met afstand de grootste miskoop in de voetbalgeschiedenis. Ongelofelijk dat we nog een jaar met die knaap zitten opgescheept waarbij die ook nog is veel salaris opvreet...

Hij is niet eens gekwetst, Mariano ook niet. Hebben beide vandaag gewoon meegetraind. Ancelotti maakt nu een definitief statement. Mogen niet meer op de bank zitten.

19 blessures binnen 4 jaar. Dat is absurd. Arjen Robben zal in de buurt komen qua blessures echter zijn wils en veer kracht om te blijven gaan en presteren is een gave die Eden niet bezit

21 mei 2023 om 13:06

Mag de veters nog niet eens strikken van Arjen Robben.

Heerlijk cashen, net zoals de overige 60 contractspelers.Hij zou ongetwijfeld een legendarische status willen hebben, helaas niet gelukt, was een fenomeen bij Chelsea

Ik wist niet dat een fase 3 jaar kon duren...

Veel blessures lijken ook erg samen te vallen met het mentale aspect van een speler. Hazard heeft overduidelijk een onjuiste keuze gemaakt en dat is in zijn hoofd gaan zitten. En uiteindelijk lichamelijk dmv blessures.
Jammer, want voor ons lijkt het alsof voetballers overal gelukkig zijn met zo'n gevulde bankrekening.
Is kennelijk niet zo.

Inmiddels is Real Madrid het wel gewend om standaard met twee man minder naar de wedstrijden te gaan. Hazard en Mariano zijn al enkele jaren onbruikbaar, ook wanneer ze wel fit genoeg waren om te spelen. Jammer, maar het is niet anders. Wanneer hun contracten ten einde zijn zullen we wellicht, met een paar goede transfers, weer een keer een volledige selectie hebben. Dat zal de balans van de ploeg aanzienlijk verbeteren en de ondermaatse prestaties van de club in de afgelopen 4 jaar zullen dan hopelijk tot het verleden behoren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren