Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Dyche drukt meteen zijn stempel en verbiedt twee items bij Everton

Laatste update:

Sean Dyche staat zaterdagmiddag voor zijn eerste wedstrijd als manager van Everton. De voormalig coach van Watford en Burnley moet the Toffees uit het slop zien te trekken en behoeden voor degradatie. Dat doet hij onder meer door strenge regels op te stellen. Zo mogen de spelers sinds zijn komst geen snoods en mutsen meer dragen tijdens de training en zijn scheenbeschermers verplicht. "Ik ga deze mythe doorbreken", aldus de nieuwbakken trainer.

De harde eisen behoren tot de eerste reglementen die Dyche zijn spelers heeft meegegeven sinds hij deze week werd aangesteld als opvolger van de ontslagen Frank Lampard. Op foto's van de eerste trainingssessies viel op dat geen van de spelers een muts of een snood droeg. Ook worden spelers verplicht om scheenbeschermers te dragen tijdens de training. Dyche moest lachen toen hem werd gezegd dat hij een 'harde lijn' hanteert sinds zijn aantreden.

"Iedereen maakt het mythische verhaal dat het harde regels zijn van Sean Dyche. Het is gewoon gezond verstand. Je traint hoe je speelt. Hoe kun je trainen hoe je speelt als je veertien snoods aan hebt, vijftien mutsen en leggings? Ik zei tegen de spelers: 'Deze mythe ga ik nu voor jullie ontrafelen'", aldus Dyche. "Ik weet niet anders dan dat je geen muts mag dragen tijdens de wedstrijd op zaterdag. Je mag ook geen snoods dragen. En scheenbeschermers zijn juist verplicht. Het is geen rocket science."

De Liverpool Echo schrijft dat enkele spelers deze week meteen tot het gaatje zijn gegaan onder hun nieuwe coach. De trainingsarbeid zou een stuk hoger liggen dan onder Lampard. Everton moet alle zeilen bijzetten om degradatie uit de Premier League te voorkomen. De ploeg staat momenteel voorlaatste met vijftien punten uit twintig wedstrijden. Het gat naar de veilige zeventiende plek is twee punten. De laatste keer dat the Toffees een competitiewedstrijd wonnen was op 22 oktober vorig jaar.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Klinkt voor mij ook meer als gezond verstand in plaats van harde maatregelen. Wie beweegt er nou fijn met al die accesoires aan. En kniebeschermers, zijn die sowieso niet standaard om te dragen voor de veiligheid?

4 februari 2023 om 09:39

Knie?

4 februari 2023 om 10:10

Geloof me, het beweegt ook niet fijn met kniebeschermers om tijdens training /wedstrijd.

Lekker bezig. Dit is hoe een trainer zich moet opstellen en dan vooral als je voorlaatste staat. Alleen zijn ze twintig wedstrijden te laat.
Ik denk dat Everton het niet gaat halen dit jaar. West Ham, Leeds, Leicester en Wolves hebben toch net iets meer kwaliteit.

Beetje mierenneuken, maar bij Sean Dyche denk ik meteen aan Burnley! In ieder geval eerder dan Watford en Nothingham.

Hoewel trainen met scheenbeschermers logisch is. Zijn mutsen en sjaals helemaal niet zo vreemd, is ook van de zotte die te verbieden. De arbeid en intensiteit van een training is lager dan van een wedstrijd, dus daar moet je je kleding ook op aanpassen.

Je kleed je ook anders wanneer je naar de supermarkt fietst, dan wanneer je gaat wielrennen. Ik neem aan dat meneer Dyche ook in kort tenue de training geeft?

4 februari 2023 om 11:35

Hahaha dat laatste is trouwens ook nog echt zo. Ik zag een filmpje op twitter, 2 dagen geleden waarbij hij in korte broek rondwandelt.

Verder wel bullshit regels

4 februari 2023 om 11:38

Ga er maar vanuit dat de intensiteit op de training over Dyche omhoog gaat. Ze zullen op karakter degradatie moeten voorkomen, dat betekend heel veel arbeid. Daar blijf je vanzelf warm door.
Dyche daarintegen hoeft geen meter te bewegen. Dat hoeft ie tijdens de wedstrijd ook niet.

4 februari 2023 om 13:59

Maar kom op, je gaat toch geen sjaal en muts dragen tijdens een training?? Misschien bij een uitlooptraining op laag tempo, maar toch niet bij een training op volle kracht? Die intensiteit zou zo'n beetje hetzelfde moeten zijn als een wedstrijd om tot wedstrijdniveau te komen..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren