Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Duitsers willen in januari poging wagen bij uitgerangeerde De Jong’

Laatste update:

Nigel de Jong zit in een spagaat bij AC Milan. De dertigjarige middenvelder kreeg sinds 27 september geen speeltijd meer van Sinisa Mihajlovic en kwam de laatste acht maanden ook niet meer uit voor Nederland, dus is er voor hem weinig aan deze dagen. Mogelijk maakt Werder Bremen in januari een eind aan zijn onbehaaglijke situatie: volgens Tuttosport zijn de Duitsers geïnteresseerd in de komst van De Jong.

/

De defensieve middenvelder heeft als het goed is nog meerdere jaren voor de boeg op een hoog niveau en brengt de nodige ervaring met zich mee. Hij debuteerde dertien jaar geleden in het shirt van Ajax in de Eredivisie en speelde na zijn drieënhalf jaar in Amsterdam nog voor Hamburger SV, Manchester City en AC Milan. Zijn contract in Italië loopt na dit seizoen nog eens twee jaar door, maar zijn situatie is zorgwekkend.

Als hij niet meer aan spelen toekomt, zal De Jong niet meer in San Siro willen blijven. Werder Bremen weet dat en lijkt de 81-voudig international van Oranje in de winterstop te willen polsen voor een terugkeer naar Duitsland. Werder heeft het dit seizoen moeilijk en staat slechts veertiende in de competitie: zeven van de twaalf competitiewedstrijden werden verloren. De bedoeling lijkt om De Jong vanaf januari tot het eind van het seizoen te huren, in de hoop dat daarmee tenminste de middenmoot weer kan worden bereikt.

De Jong droeg dit seizoen in de eerste twee wedstrijden nog de aanvoerdersband bij AC Milan, maar coach Mihajlovic lijkt weinig vertrouwen meer te hebben in de Nederlander. In de uitwedstrijd tegen Genoa werd hij kort voor rust al gewisseld en dat bleek zijn laatste optreden. Twee weken geleden nog zei De Jong in de Italiaanse pers dat zijn omstandigheden hem niet gelukkig maken. “Ik zal moeten wachten en ik zal mijn kans moeten grijpen als ik die krijg”, gaf hij toen aan.

Als er een huuraanbod van Werder Bremen komt, moet Nigel de Jong er dan op ingaan?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kan die beter naar Ajax gaan, of eventueel een geïnteresseerde Turkse topclub. Bij Bremen voetbal je atm ook om niks.

11 november 2015 om 19:50

Inderdaad, leuke vervanger voor als Bazoer van de zomer weggaat. Wat jk ab-so-luut niet hoop overigens.

11 november 2015 om 19:50

Ik*

11 november 2015 om 22:17

Wat moet Ajax met de jong? Lekker naast johny op de bank plaatsten?

12 november 2015 om 00:06

De jong zou momenteel echt wel in de basis staan bij ajax

11 november 2015 om 19:21

Dat valt wel mee. Nigel is nog steeds een topper als breker. Kan nog bij menig voetbalclub van waarde zijn in de CL / EL.

Kom aub naar ajax dit is de speler die ze missen nu

11 november 2015 om 18:42

Nigel is nog altijd een paar niveautjes hoger dan heitinga.

11 november 2015 om 18:57

De jong naar Ajax zou pas wanbeleid zijn. Bazoer is op dit moment het grootste talent bij Ajax. En zijn beste positie is toch Op 6. Bovendien verdient de jong wel meer dan 1 miljoen en zou hij bij werder of ergens in Turkije meer verdienen dan bij Ajax

11 november 2015 om 19:50

Als je Bazoer zijn beste positie op 6 vindt dan heb je die jongen nog nooit zien spelen. In een beter wereld zou het middenveld De Jong, Klaassen en Bazoer zijn.

Kom naar Ajax, ik weet zeker dat hij een betere koop is dan een Gudelj bijvoorbeeld. Tegen Feyenoord, of tegen Europese teams hadden we hem erg goed kunnen gebruiken vind ik..

11 november 2015 om 18:50

Ze hebben hem gepolst en wou nog een paar jaar in het buitenland blijven. En met heitinga is ook belachelijk. Niet zozeer dat veldman erin staat want die doet het echt goed dit seizoen. Maar wel dat de boer kiest voor die andere prutsers als veldman niet speelt

Ik denk dat Bremen een goede kans maakt.
Mede omdat hij mede eigenaar is van een auto garage in peperdure wagens in de omgeving van Bremen.
Is ie destijds gestart in zijn tijd bij HSV.

Lijkt mij dat Overmars maar even in actie moet komen!
Maar als dat gebeurd is het weer de vraag of de Boer hem wel opstelt...
Denk ook dat Nederlands elftal nog plezier van hem kan beleven, niet in de basis maar om als het nodig is de laatste 20 minuten te stofzuigen.

Denk niet dat Werder Bremen een verstandige keuze is, ben bang dat hij daat net zo weinig gaat spelen als nu bij AC.

11 november 2015 om 18:06

Bij Werder? Daar zou De Jong bij uitstek de beste speler zjjn, enorm matig team.

11 november 2015 om 20:23

Zlatko Junuzovic is geen verkeerde speler, de rest bakt er niet al te veel van inderdaad.

Nigel de Jong zou toch nog wel van waarde kunnen zijn voor een Newcastle ofzo? Mischien Southampton. Niet naar Ajax daar speelt Bazoer altijd.

11 november 2015 om 18:10

Speelt gudelji niet op die plek? Handje vol ajax wedstrijden gezien namelijk.. Maja als je de Jong kan halen moet je dat altijd doen vind ik.

Als ajax Mitchu en de Jong kan halen pff dat is pas ervaring. Ik zou de Jong gwn voor 2jaar laten tekenen met een optie voor nog een jaar en Mitchu omdat ie laatste ik gebleseerd is gwn 1,5 jaar met optie voor nog een jaar. Maja of beide spelers dat zouden willen..

11 november 2015 om 18:19

Michu zou kunnen, wil salaris van €1M, De Jong lijkt me lastiger zeker nu hij ziet hoe er met Heitinga wordt omgegaan. Ik zou als De Jong zijnde wachten op een club als Everton of Crystal Palace.

11 november 2015 om 20:23

Michu speelt nu toch voor hetzelfde team als zijn broer? Vierdeklasse?

Ik zie Nigel graag blijven. Kan je goed gebruiken tegen de topclubs zoals Juve, Roma, Napoli. Alleen Miha doet dat niet, wil meer voetbal erin krijgen, wat natuurlijk ook wel weer begrijpelijk is. We zullen zien in januari

Ook al heeft Ajax meer dan genoeg middenvelders. Toch zie ik hem graag komen!. Kunnen wel iemand gebruiken die af en toe de beuk er in gooit.

Ik zie hem ook wel graag komen, neemt een hoop ervaring mee.

Maar ik weet niet of Frankie hem wilt opstellen , weet niet of hij met veel ruimte in de rug kan spelen!

De Jong is toch ook aanvoerder bij AC Milan?? Tenminste als hij speelt.

Onder de nieuwe trainer krijgt hij vrij weinig minuten, hetzelfde geld voor Honda.

Ni naar ajax gaan dalijk loopt die een kans om net als heitinga voor saus erbij te lopen onder fdb. Ik zou een transfer forceren naar inter daar kunnen ze hem wel gebruiken (:

Sla je slag Galatasaray; Hij kan het gat van Felipe Melo perfect opvullen!

Misschien raar, maar is Nigel de Jong niets voor Arsenal? Die missen en echte, ervaren, fysieke verdedigende middenvelder. Plus hij kan nog mee op niveau.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren