Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Duits international rond met nieuwe club, maar bedenkt zich na stadsbezichtiging

Dinsdag, 29 augustus 2023 om 19:35Bart DHanis • Laatste update: 20:00

Nadiem Amiri heeft op het laatste moment de stekker uit zijn overstap van Bayer Leverkusen naar Leeds United getrokken. Volgens het Duitse Kicker en het Engelse Daily Mail was de 26-jarige middenvelder geschrokken van de stad en de faciliteiten op het trainingscomplex van de club.

Vijf miljoen euro had het gedegradeerde Leeds over voor zijn diensten. Amiri vloog daarom maandag met zijn familie naar Engeland en liep met zijn gezin door de stad, alvorens hij werd rondgeleid op het trainingscomplex. Na deze trip besloot de Duitse spelverdeler toch niet naar Leeds te willen. Zijn vrouw is bovendien zwanger en Amiri ziet het niet zitten om zijn kind in Leeds op te voeden.

Daarnaast is Amiri geschrokken van de tot dusver behaalde resultaten van Leeds. De club bezet momenteel de dertiende plaats in de Championship. The Peacocks wonnen namelijk maar één keer in vier duels. Leeds gaat zich echter spoedig wél versterken met Djed Spence. De back komt voor één seizoen over van Tottenham Hotspur. Leeds betaalt een miljoen euro om een jaar gebruik te mogen maken van zijn diensten.

Amiri zou er op salaris vooruitgaan bij Leeds, maar ook dat kon de zesvoudig international van Duitsland niet overtuigen. Twee seizoenen geleden werd hij nog aan het Italiaanse Genoa verhuurd. In de Serie A wist hij maar weinig te overtuigen. Hij kwam tot twee assists in nul doelpunten in dertien optredens. Bij Leverkusen speelde hij afgelopen seizoen 25 Bundesliga-wedstrijden mee. De aanvallend ingestelde middenvelder liet vier doelpunten en een assist noteren.Gerelateerd

Meer sportnieuws

34 reacties (laatste reactie door almogaver)

Tja, enigszins wel een begrijpelijke keuze. Je maakt zo'n keuze met je familie en het is zeker niet de mooiste stad. Wanneer dan ook de trainingsfaciliteiten niet op orde zijn, is de keuze snel gemaakt.

Ja daag. Ik ken Leeds niet, maar Leverkusen is niks meer dan een treurige buitenwijk van Keulen. Dan kan Leeds nooit een achteruitgang zijn.

29 augustus 2023 om 19:46

Ieder zijn mening natuurlijk. De faciliteiten zijn blijkbaar ook niet indrukwekkend voor desbetreffende speler, als je dan een nieuw avontuur aangaat moet het wel gewoon goed voelen.

29 augustus 2023 om 19:46

Leeds is zeker niet veel beter, pure industrie. Dan snap ik dat je liever comfortabel in je eigen land blijft met een zwangere vrouw.

29 augustus 2023 om 19:49

Ben in beide steden geweest, maar Leeds is echt een stuk erger dan Keulen en niet zo een klein beetje ook, al lijkt het moeilijk voor te stellen.

29 augustus 2023 om 19:58

Dan verschillen meningen toch. Ben ook in beide steden geweest (heb zelfs niet ver van Leeds gewoond) en ik vind Keulen een gedrocht van een stad terwijl Leeds eerder gewoon "meh" is.

29 augustus 2023 om 20:33

Huh, Keulen is leuk? Leverkusen daarentegen, maar betwijfel of deze guy daar woont.

29 augustus 2023 om 21:49

Pure industrie valt mee. Leeds is echt wel een prima stad om te vertoeven (ik heb er 2 jaar gezete ), maar Keulen is wel leuker.

De faciliteiten, de resultaten van de club en de zwangerschap van zijn vrouw kunnen natuurlijk net zo belangrijke redenen zijn, dus wel te begrijpen.

30 augustus 2023 om 00:30

Wat een onzin. Heb in Leeds gewoond, prima studentenstad en zeker niet alleen maar industrie.

29 augustus 2023 om 19:51

Je zegt het zelf al Keulen ligt op een steenworp afstand. Leeds is een aftandse industrie stad, lijkt me dat hij de juiste keuze heeft gemaakt en met alle respect, dat kan hij ook veel beter inschatten dan jij Koen.

29 augustus 2023 om 20:01

leeds is erger

29 augustus 2023 om 20:20

Spelers van Leverkusen wonen allemaal in Keulen of Dusseldorf. Dat bevestigde Bosz toen ook bij Andy in de Auto.

29 augustus 2023 om 20:29

Jij hebt duidelijk geen beeld van beide steden …

29 augustus 2023 om 20:42

@KoenKampioen, dan is de kans ook best aannemelijk dat hij in Keulen zelf woont wat sowieso een gruwelijke stad is

29 augustus 2023 om 20:42

Als je het niet weet kun je soms beter niets zeggen...

29 augustus 2023 om 21:02

Nee, dat grauwe grijze Leeds trekt volle zalen..

29 augustus 2023 om 21:05

Mogelijk woont hij dan wel mooi in Keulen nu

29 augustus 2023 om 22:17

Nee inderdaad blijkbaar ken je Leeds niet dus geef pas een mening zodra je het wel kent.

30 augustus 2023 om 10:04

Leverkusen is dichtbij Dusseldorf. Daar kan Jan Modaal niet wonen. Als ik daar rij zie ik wel dikke bakken en mooie villas staan. Denk dat Leeds dit bij lange na niet gaat evenaren.

Kan ik me wel voorstellen, helemaal als je een gezinsleven voor je hebt. Men onderschat weleens de woonomstandigheden, maar happy wife is happy life.
Als club zijnde een Learning om alleen door mooie groene villawijken te rijden of ramen van binnenuit te blinderen

29 augustus 2023 om 20:12

@bocherief 'happy wife happy life's is echt een 100 karaat simp uitspraak. Je volgt toch niet de waan van de dag van een vrouw. Als man stippel je de route uit als hoeder van het gezin (vrouw inclusief). Maar goed, in deze tijden wordt klassiek denken niet gewaardeerd. Ik snap dat hij het grauwe Leeds niet ziet zitten. Zijn kind groeit er op en het niveau waar Leeds United speelt is ook niet denderend.

29 augustus 2023 om 20:15

Er klinkt maar een iemand als een simp hier, en dat ben jij.

29 augustus 2023 om 20:35

Haha oké wat, mannen als hoeder van het gezin die de route uitstippelen. Dat klinkt als jager-verzamelaars op de prairie en zelfs die waren ongetwijfeld vooruitstrevender. Happy wife happy life is ook weer wat makkelijk gezegd trouwens.

29 augustus 2023 om 20:47

We weten dat over het algemeen, de jagers-verzamelaars niet patriarchaal waren. Hadden absoluut een meer vooruitstrevend idee van samenlevingen dan deze grapjas die lult over "klassiek denken".

29 augustus 2023 om 21:09

Ik zou het woord klassiek eerder vervangen door ouderwets. Je maakt zo'n keuze samen en zeker wanneer het verhuizen naar een ander land betekent, gaat die ouderwetse denkwijze die je hier deelt niet op. Dan moet je vrijgezel blijven.

30 augustus 2023 om 10:35

Jij maakt dat ervan. Ik zeg dat hij leidend dient te zijn in de keuze en dit strookt dus niet met happy wife happy life. Hoe het klinkt nee hoe ik het neertyp, als hoeder bedoel ik: dat er brood op de plank ligt, nalatenschap gebouwd wordt, jouw naam gerespecteerd wordt, beschermer van het gezin (veiligheid) etc. Blijkbaar zijn hier veel types die de vrouw erop af stuurt bij conflict of inbraak? Tsjonge jonge, wat een slappe hap zijn sommigen toch. Het feit dat een aantal hier mijn uitspraak zo desperate willen bashen spreekt al boekdelen. HIJ speelt in dit verhaal toch voetbal, HIJ zorgt toch hier voor inkomen, HIJ heeft de keus of denk je dat Leeds haar ook zal opstellen? ZIJ zal het louter uitgeven. Happy wife happy life zou in dit verhaal dus betekenen dat zijn vrouw zijn carrière planning bepaald. Het feit dat ik dit moet toelichten hahaha jullie zijn echt niet meer te redden. 'Treat her like a princess and she will treat you like a peasant' ... maar goed ieder zijn ding hé! #teamredpill

30 augustus 2023 om 10:46

Dus, even kijken of we jou goed begrijpen, omdat hij een voetballer is moet hij degene zijn die het allemaal bepaalt? Er is geen sprake van samenspraak? Beide personen zijn in de relatie niet gelijkwaardig?

Omdat Leeds hem wil kopen, moet zij maar meegaan en moet ze maar gelukkig zijn?

Wat is dan haar rol? Drager van een baarmoeder? Speelt haar geluk überhaupt een rol van betekenis?
Heb je het idee dat zij niet kan werken?

Ik vrees dat de mensen waar jij het tegen hebt niet zozeer niet te redden zijn, maar niet gered hoeven te worden en dat jij degene bent die nog moet groeien. In het bijzonder gezien je achterlijke citaat, je idiote hashtag en je imbeciele vraag of "jij het type bent dat zijn vrouw naar beneden stuurt".
Het is toch niet te hopen dat je daadwerkelijk 39 bent en nog steeds denkt als een seksloze 20-jarige die de sportschool en die loser Tate net gevonden heeft.

29 augustus 2023 om 22:55

“Een learning” dat is completely a 100% een appropriate uitspraak.

30 augustus 2023 om 06:22

Je bent toch geen simp bocherief. Happy wife is happy life wat een onzin.

Graag of niet en zonder hem terug na de Prem! ALAW!

29 augustus 2023 om 20:48

Niet te hard Prem zeggen, voor je het weet gaat ie posten

Denk ook verstandiger voor zijn spel, vindt Amiri niet goed bij een Championship club passen.

Begrijp die jongen helemaal. Afgelopen april in Leeds geweest. Na twee uur ben ik doorgereisd naar Liverpool. Hotel in Leeds had ik al betaald maar kon niet meer gratis annuleren. Dat nam ik op de koop toe. Zelfs Liverpool, wat ook niet de mooiste stad is, is een verademing vergeleken met Leeds.

30 augustus 2023 om 00:34

Dan weet ik niet waar je geweest bent in Leeds, heb er gewoond en me uitstekend vermaakt. Kom er zelfs elk jaar weer terug. Smaken verschillen natuurlijk.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Duitsland

FIFA ranking: 16
163 fans
Selectie
Actuele wedstrijden
SpelersPositieW
N. FüllkrugAanvaller32
S. GnabryAanvaller31
T. MüllerAanvaller30
L. SanéAanvaller20
Voor de complete selectie: Clubpagina Duitsland.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Duitsland.

0 fans
Middenvelder, 27 jaar

In de wandelgangen

Dinsdag 28 november
Arnhemmer Ferdi Kadioglu heeft zich in de kijker gespeeld bij Bayern München. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren