Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Droomtransfer’ naar PSG aan diggelen: ‘Dit is erg frustrerend voor mij’

Laatste update:

Luciano Acosta baalt enorm van zijn afgeketste transfer naar Paris Saint-Germain. De Franse topclub was geïnteresseerd in de diensten van Acosta, maar uiteindelijk bleef de 24-jarige Argentijn bij DC United. De aanvallende middenvelder annex aanvaller keek uit naar zijn naderende avontuur bij PSG, aangezien hij graag de stap naar de top in Europa wil maken.

“Ik denk dat beide clubs er niet in zijn geslaagd om het helemaal eens te worden over de transfersom”, zegt Acosta in een interview met L´Équipe. “Eerlijk gezegd weet ik niet hoeveel er werd gevraagd en hoeveel er zou worden betaald. Ik heb ook niet teveel vragen erover gesteld. Simpel gezegd: dit is een erg frustrerende situatie voor mij.”

“Ja, ik was in Clairefontaine, maar ik heb de medische keuring niet eens gedaan. Ik was heel erg blij en verheugde me enorm om me aan te sluiten bij PSG. Het was een droomtransfer. Ik ben echter nog jong, dus ik heb nog tijd. Ik moet gewoon dingen goed blijven doen en nog beter worden, waardoor PSG geïnteresseerd in mij zal blijven."

Thomas Tuchel, trainer van PSG, liet tegenover ESPN al weten teleurgesteld te zijn in het feit dat alleen Leandro Paredes was aangetrokken afgelopen transferwindow. “Als je mij vraagt of ik blij ben met de transfer van Leandro: ja, absoluut. Ik ben erg blij met zijn komst. Maar als je me vraagt of ik tevreden ben over de mate van actie op de transfermarkt de afgelopen tijd: nee, dat ben ik niet”, aldus Tuchel.

Verwacht jij dat Luciano Acosta later alsnog naar Paris Saint-Germain gaat verkassen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Snap ergens wel waarom Tuchel niet tevreden is met deze selectie, veel te weinig balans, ze hebben nauwelijks centrale middenvelders. Afgelopen zomer zijn Lo Celso, Pastore en Thiago Motta vertrokken en hebben ze geen vervangers gehaald. Kehrer, Alves en Marquinhos hebben zelfs uit noodzaak op het middenveld moeten spelen. Vind het toch wel gek dat PSG moeilijk deed om 9 miljoen euro, in de huidige markt koop je er een halve jeugdspeler zonder ervaring mee en nu hadden ze een van de beste spelmakers in de MLS kunnen oppikken.

3 februari 2019 om 16:34

Komt omdat ze nu geen geld meer uitgeven dan wat er binnenkomt, dat komt volgens mij door het onderzoek van UEFA. Maar goed wil je mij dan ook vertellen dat ze dan helemaal niemand in de jeugd rondlopen die goed genoeg is op het middenveld? Desnoods haal je Rabiot terug van de tweede team.. Ben straks ook benieuwd of Tuchel hem gaat gebruiken als Rabiot de rechtzaak tegen PSG wint.

3 februari 2019 om 16:46

Vind die rechtzaak die Rabiot heeft aangespand tegen PSG een beetje zinloos, het is Tuchels volste recht om hem in het tweede elftal te zetten, uiteindelijk beslist hij wie er speelt en wie niet. Een jeugdspeler gaat het verschil niet maken in de CL, de Ligue 1 zouden ze met Buffon en Areola op het middenveld nog winnen en dit seizoen hebben ze aardig wat jeugdspelers de kans gegeven.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren