Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Droom van Halldórsson komt uit: ‘Ik heb veel penalty’s van Messi gezien’

Laatste update:

Niet Lionel Messi maar doelman Hannes Halldórsson werd zaterdag uitgeroepen tot man van de wedstrijd bij het WK-duel tussen Argentinië en IJsland. De keeper, die in het seizoen 2015/16 enkele wedstrijden voor NEC keepte, wist in de 64e minuut een strafschop van Messi te stoppen. Mede daardoor pakte IJsland een punt tegen de titelfavoriet (1-1).

“Dat was een groots moment voor mij, een droom die uitkomt”, vertelde Halldórsson na afloop. “Onze eerste wedstrijd ooit op een WK, tegen een van de beste teams ter wereld die beschikt over de beste speler van de wereld. Ik had mijn huiswerk gedaan, want ik wist dat dit kon gaan gebeuren. Ik heb veel penalty's van Messi teruggezien.”

“Ik heb ook gekeken wat ik zelf deed tijdens de laatste strafschoppen die ik tegen kreeg. Dat hebben de Argentijnen ongetwijfeld ook gedaan en op basis daarvan zullen ze een plan hebben gemaakt.” In het resterende half uur werd niet meer gescoord. De ploeg van bondscoach Jorge Sampaoli drong wel aan, maar het verdedigend spelende IJsland gaf geen krimp.

“We stonden tegenover een team dat erg gestructureerd speelde. In dat geval moeten we meer varianten vinden om de defensie van de tegenstander te ontregelen”, verklaarde Sampaoli na afloop. “We hebben alle wapens in ons arsenaal om elke tegenstander op dit WK te verslaan. We moeten in onszelf geloven.”

“Dit is nog maar het begin van het toernooi, we zijn straks klaar voor de volgende wedstrijd tegen Kroatië.” Sergio Aguero zette de Argentijnen in de negentiende minuut nog op voorsprong. Vijf minuten later was het gelijk door een doelpunt van voormalig sc Heerenveen-spits Alfred Finnbogason.

Denk jij dat IJsland de groepsfase met Argentinië, Nigeria en Kroatië gaat overleven?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Prima gepakt door die keeper, maar die andere redding was nog mooier. Menig keeper verkijkt zich op zo'n bal. Volgens mij kwam die van Banega. Bij Messi mis ik jammer genoeg leiderschap en gedrevenheid. Vond hem opvallend ook af en toe egoistisch.

16 juni 2018 om 18:47

Ik heb het gevoel dat hij te veel wilt forceren omdat de druk zo ongelofelijk hoog op hem is

16 juni 2018 om 18:54

Ja de druk is echt enorm. Onmenselijk eigenlijk maar bijvoorbeeld Ronaldo miste twee jaar geleden in de poule een pingel tegen Oostenrijk en bleef het 0-0. De rest is geschiedenis dus wie weet wat Messi nu allemaal te weeg brengt😉

16 juni 2018 om 18:50

Dat vond ik ook. Dat die een pingel mist, dat kan gebeuren en dat maakt hem echt geen mindere voetballer. Maar de gedrevenheid en intensiteit waarmee hij voetbalde na de gemiste pingel, die zag ik niet voor de pingel, dat neem ik hem wel kwalijk.

16 juni 2018 om 18:57

Niemand helpt hem ook alleen aquero een beetje. Di Maria is de hele wedstrijd onzichtbaar en de trainer wisselt ook beroerd. De trainer legt ook nog extra druk op hem om te zeggen dat alles via hem moet gaan terwijl er nog genoeg andere opties zijn.

16 juni 2018 om 18:58

En dan heb je nog half Argentinië die hem kapot maakt ipv hem te supporten

Die druk op Argentinië is zo gigantisch groot. Dat zie en voel je gewoon..

16 juni 2018 om 18:42

Is denk ik wel normaal he met Messi in het team en zo n gekke aanval en andere spelers.

16 juni 2018 om 18:58

Klopt

16 juni 2018 om 18:58

Klopt

Penal was echt zwak genomen weinig power en door het midden.gewoon net al Ronaldo door het net heen knallen

16 juni 2018 om 19:00

Ronaldo vond ik ook niet goed trappen, had wel het geluk dat De Gea de andere kant opging.

16 juni 2018 om 19:20

Lol geluk jah? Raar alles wat die vent doet is geluk en nooit kwaliteit. Maar ook al dook ie goede kant op ging het nog behoorlijk hard vergeleken met die van messi. Agh jah allemaal pas 1 wedstrijd gespeeld komt allemaal nog vast wel goed in de loop van het toernooi.

Wat een koning. Wedstrijd van zijn leven waarschijnlijk, tenzij ijsland nog ver komt. Toch knap wat Ijsland met zeer beperkte middelen voor elkaar krijgt. Daar kunnen wij nog van leren.

16 juni 2018 om 19:43

Wij hebben recent met zeer beperkte middelen een halve finale, en 3e plek gepakt op een WK... zie ik IJsland niet doen.

16 juni 2018 om 19:47

Je bedoeld 8 jaar geleden? Ijsland was echt goed vandaag, alle spelers lijken voor elkaar door het vuur te gaan om het maximale te bereiken, dat zie ik Nederland niet doen.

16 juni 2018 om 20:53

Mwah, je hebt beperkt, als in je sterspelers zijn een speler van Everton en Burnley, of wat wij hadden: sterspelers als Robben, rvp en Sneijder, met talenten als De Vrij, Depay en Blind al bij de ploeg. Dat vind ik nog wel een behoorlijk verschil.

16 juni 2018 om 21:29

4 jaar geleden

Zo die na het missen van de strafschop gedacht hebben om er mee te stoppen? Vind het toch wel tekenend voor Messi bij het nationale team.
Het is mooi dat de keeper deze bal pakt, maar uiteindelijk blijft het een fout van de gene die schiet.

16 juni 2018 om 20:10

Dat zal vast, vorige keer dat hij een pingel miste stopte hij de dag erna ook.

Messi en Wk’s blijft een dingetje hoor. Keer op keer hoop je dat hij gaat schitteren en het komt er maar niet uit. Hoop dat hij alsnog los gaat maar vrees het tegenovergestelde.....

16 juni 2018 om 19:12

Messi überhaupt in het nationale elftal?

Die penalty was niet de grootste fout van Messi. Hij hield soms veel te lang de bal bij hem in de hoop iets te forseren. Het resultaat daarvan was vaak juist dat het tempo uit de aanval werd gehaald. Dat hielp nou niet bepaald bij het toch al vrij trage en voorspelbare Argentinië. Argentinië maakt trouwens sowieso al jaren de fout dat alles om Messi moet draaien. Messi is dan wel zo goed dat ze redelijk vaak ver komen op een toernooi maar er is veel meer uit dit Argentinië te halen. Ze moeten een tactiek bedenken waarbij meerdere topspelers kunnen presteren. Op die manier krijgt Messi ook meer ruimte en ben je niet meer afhankelijk van Messi. Al die punten maken je aanvallend beter een waarschijnlijk ook constanter omdat Messi dan wat vaker een 6je kan halen zonder dat het gelijk punten kost. En ook tegen dit soort teams maakt het het voetbal makkelijker, vandaag wisten de IJslanders gewoon dat ze met z'n alle Messi moesten dekken want die kreeg bijna alle ballen. En dat terwijl je met Aguero, Dybala en Banega om maar even wat te noemen veel meer spelers hebt die het verschil kunnen maken.

16 juni 2018 om 19:33

Amen

Belangrijk punt voor Ijsland, maar eindigen ze boven Argentinië of Kroatië? Misschien dat ze met z'n drieën op 5 punten gaan eindigen en dat het doelsaldo een rol gaat spelen.

Het wordt echt nog moeilijk voor Argentinië. Ik zie ze ook niet zomaar van Nigeria of Kroatië winnen. Ik schat Kroatië in als winnaar in deze groep.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren