Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Drommel kon PSV verlaten en kreeg aanbiedingen uit LaLiga en de Serie A

Laatste update:

Joël Drommel blijft voorlopig aan PSV verbonden. De reservedoelman stond volgens Voetbal International en het Eindhovens Dagblad op de lijstjes van Valencia, Espanyol en Spezia, maar de Eindhovense club weigert om hem tussentijds te laten gaan. Drommel moet bij PSV Walter Benítez voor zich dulden dit seizoen en heeft weinig tot geen uitzicht op speeltijd.

Spezia zag Jeroen Zoet begin januari uitvallen na een botsing met Atalanta-aanvaller Duván Zapata. De doelman kampt sindsdien met een kruisbandblessure en de verwachting is dat hij nog minstens een maand uit de roulatie is. Valencia is op zoek is naar een stand-in voor eerste keus Giorgi Mamardashvili en Voetbal International voegde Espanyol toe aan het rijtje bewonderaars van Drommel. PSV is echter niet van plan om de tweede doelman deze winter te verkopen.

Drommel beschikt in het Philips Stadion over een contract tot medio 2026, maar of hij zijn verbintenis daadwerkelijk uitdient is de vraag. Ruud van Nistelrooij lijkt het volste vertrouwen te hebben in de vorig jaar zomer aangetrokken Benítez. Drommel kreeg enkele weken geleden wel de kans in het duel met Sparta Rotterdam (1-2) in de TOTO KNVB Beker. Hij ging toen in de fout bij een hoge bal, waardoor Arno Verschueren in staat was om de aansluitingstreffer te maken. Desondanks bereikte PSV de volgende ronde in het bekertoernooi.

PSV legde in 2021 3,5 miljoen euro neer voor Drommel, die in zijn eerste seizoen in Eindhoven lange tijd het vertrouwen kreeg van toenmalig trainer Roger Schmidt. Na een periode met enkele missers moest Drommel plaatsmaken voor de inmiddels weer vertrokken Yvon Mvogo. Van Nistelrooij beschikt in het keepersgilde ook nog over Boy Waterman en Kjell Peersman.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties



Je ziet gewoon dat het een voetballer is die even gaat keepen, zo keept hij ook, dat komt dan niet ten goeden voor Drommels. wilt ballen stoppen met de voeten, waar ook handen voor nodig zijn. Ik gun hem nog wel een mooie transfer..

Er zijn kansen voor opticiens in Spanje en Italië ...

Valencia en espanyol? Die scouts moeten goed high geweest zijn...

1 februari 2023 om 00:35

Die keepers van die ploegen zijn ook aardige grabbelaars

1 februari 2023 om 00:39

Mamardashvili is alles behalve een grabbelaar... meer een groot talent eigenlijk.
Alvaro Fernández zou Drommel mee kunnen concurreren, al is dat ook niet per se een grabbelaar en vooralsnog ook een talentvolle keeper.

1 februari 2023 om 01:02

Houd toch op. Mamardashvili is de Georgische Drommel..

Maar nee, Drommel zou bij geen van de twee basis staan. Maar Valencia en Espanyol hebben ook een tweede en derde keeper nodig..

1 februari 2023 om 07:51

Ja nee precies, duidelijk dat jij niet het voetbal van Valencia volgt.

Jaaa zo kan het lopen ik weet niet door welke glazen deze clubs kijken maar deze man bakt er helemaal niks van

Drommels drommels en nog eens drommels...

Ja joh, laat lekker de ultieme bezuinigingskans lopen. Je hebt Waterman en Peersman toch ook niet voor de kat z’n vagien? Laat lekker gaan dan die Drommel?

Valencia is een prachtige club hij zou daar vast 2e keeper zijn geworden, als ik in zijn positie zat dan had ik Psv toch echt om toestemming gevraagd om naar Valencia te vertrekken.
want hij zal de strijd nooit winnen van Benitez en bij Valencia kan hij waarschijnlijk de bekerwedstrijden keepen. en met een beetje geluk speel je dan tegen een prachtige club als Real Barcelona of Atletico

Drommel zou eens moeten denken aan mentale begeleiding. Niet dat hij last van psychische problematiek heeft, ofzo, maar hij knakt zo snel in de goal. Hij kan 60 minuten lang heersen, maar dan maakt hij een klein foutje en dan zie je die schouders zakken. De vertwijfeling in zijn ogen. De knieën knikken. En vlak daarna maakt hij een ketser van heb ik jou daar en slikken wij een goal. Ik snap dat niet. Hij heeft absoluut talent, maar zoveel zwakke plekken, en die zijn vooral mentaal.

Het is een gebrek aan focus, concentratie, stoïcijnsheid, gif, moed.

Gooi dat grote lijf gewoon in de strijd bij hoge ballen. Knie naar voren; kan jou het schelen. Ga de sportschool in en wordt a la Kahn een monster. Praat eens met Van Breukelen, die was mentaal van nature ook geen held, maar die zette die angsten om in onverzettelijkheid. Praat eens met Waterreus, dat was een ijzervreter.

Ik gooi maar wat balletjes op, want ik hoop niet (maar gok van wel) dat Drommel nu alleen in het tweede speelt en dat men denkt dat alles met die speeltijd wel goed komt. Dat gaat niet gebeuren. Je moet met hem aan de slag. Actief slijpen, die hele ruwe diamant. Anders spoel je toch een behoorlijk transferbedrag door de plee. Ik geloof oprecht dat hij een goede PSV keeper kan zijn (niveau Waterreus) als hij gereset wordt. Al die blunders zijn hem niet in de koude kleren gaan zitten. Er staat te vaak een bang jongetje op de goal. Eentje van 1.93 en inmiddels 26 jaar oud. Dat klopt niet. Hij is bang voor de aanvallers in de bluddie Eredivisie, maar zij zouden bang voor hem moeten zijn.

1 februari 2023 om 07:38

Bij Twente was hij het eerste seizoen ook net als bij psv. Hij is toen een tijdje gewisseld, waarna hij als een beest terugkwam. Dat bange snap ik trouwens niet, hij is juist op zijn best bij een 1 op 1 wanneer de spits op hem afkomt. Het is echt concentratie oid. Dat hij goed kan keeepen heeft hij twee seizoenen laten zien, maar toen had hij af en toe ook wel een slippertje. Echter kon hij dat toen ook vaak goedmaken met wereldreddingen.

1 februari 2023 om 13:25

Nee, ik snap het dus ook niet. In de 1 op 1 komt hij uit als een leeuw, maar bij hoge ballen schuttert hij dan weer uit halfhartigheid. Hij kan zoals gezegd echt heersen, maar na één foutje dan zie je die leeuw krimpen tot een bevend rietje. Het zit er allemaal wel in, maar het komt er niet uit. Concentratie is één ding, maar dat Jekyll en Hyde gehalte van hem moeten we echt aan werken. Ik wil alleen Hyde op doel haha

Zonde, hij had gewoon kunnen/moeten gaan. Desnoods met een minimaal verlies. Waterman kan die paar bekerpotjes ook wel keepen, als je per se Benitez niet wil laten spelen. Dit gaat nooit meer wat worden bij PSV, dus snel afscheid van nemen.

1 februari 2023 om 08:18

Ik begrijp dit ook niet of Drommel moet zelf niet hebben gewild. Hij laat telksens zien dat het (in ieder geval bij psv) niets meer gaat worden.

1 februari 2023 om 08:23

Wat ik zo lees wil PSV zelf niet meewerken, en dat begrijp ik niet. Wat hij ook doet, ieder miniscuul foutje wordt opgeblazen en uitgelicht door alleen al de fans. De Media smullen daar ook nog eens van. Was hij naar Zuid Europa gegaan, in de luwte, had hij prima weer aan zijn vorm kunnen werken. Al snap ik niet dat zulke clubs bij Drommel uitkomen, althans op basis van wat zij denken dat dit een goede stand-in zou zijn.

1 februari 2023 om 11:02

Ik had hem ook laten gaan. Ik zie hem niet meer slagen bij PSV. Dan had je Waterman als 2de doelman en dan maar hopen dat Benitez niet geblesseerd raakt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren