Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Driessen legt uit waarom Earnest Stewart in januari faalde bij PSV

Laatste update:

Valentijn Driessen kijkt vrijdag in de podcast Kick-off van De Telegraaf met een kritisch oog naar het aankoopbeleid van PSV. Volgens de journalist is het heel vreemd dat de koploper uit Eindhoven Couhaib Driouech in de winterstop niet naar het Philips Stadion heeft gehaald.

"Earnest Stewart wordt bewierookt voor de spelers die hij gehaald heeft, maar je moet ook kijken welke spelers er niet gehaald zijn", toont Driessen zich kritisch richting de technisch directeur van PSV. "In de zomer die centrale verdediger die niet kwam, en nu weer het verhaal met Yorbe Vertessen."

"Driouech, die wel onderweg was naar Eindhoven maar niet is gekomen. Dat was bijvoorbeeld onder iemand als Harry van Raaij (voormalig voorzitter van PSV, red.), die geen technisch directeur was, onbestaanbaar geweest."

"Die had echt de kosten voor de baat uit laten gaan. En die had doorgehaald", verzekert Driessen. "Er is geen speler van Excelsior die Harry van Raaij niet gehaald zou hebben. Als hij de baas van PSV zou zijn geweest. Die laat zich toch niet kisten door die gasten uit Kralingen?"

"Dat is PSV, de kampioen met een straatlengte voorsprong. Dat is ook een bepaalde hiërarchie. Een speler die van Excelsior naar PSV wil, die gaat gewoon. Daar zorgt PSV zelf voor. Excelsior krijg nog steeds geld voor Jerdy Schouten, waar hij ook heengaat. Daar kun je het ook in zoeken", zo besluit Driessen.

Afgeketste deal


"Groot compliment voor die jongen. Dit is hoe een prof moet zijn", was Rafael van der Vaart zondag lovend over Driouech in Studio Voetbal. "En natuurlijk zeggen we dan: 'Dat moet wel'. Maar hij is een groot voorbeeld voor heel veel voetballers, vind ik."

"Zeker na zo'n teleurstelling, dat je niet een transfer maakt", aldus de analist. Driouech toonde zich ondanks de afgeketste transfer naar PSV ook strijdbaar. Hij hoopt dat de koploper in de zomer voor hem terugkomt.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Halen rustig Lang, Schouten,Pepi,Lozano,Bosz etc.Worden sinds 2018 op hun sloffen kampioen, strijden nog in de Cl en zijn nog ongeslagen in de ED.Maar nee hoor Valentijn, jij weet het allemaal weer beter.

23 februari 2024 om 21:00

Echt he, elke aankoop is raak maar Valentijn vindt het niets. Hij heeft wel gelijk dat we een vleugelspeler missen, dat wel.

23 februari 2024 om 22:07

Op bella kotchap die helaas ongelukkig geblesseerd is voornamelijk, zelfde voor lang eigenlijk. En jammer dat pepi zo weinig speelt omdat daar natuurlijk superluuk staat. Maar zonder blessures konden ze allemaal.nog meer van waarde zijn

23 februari 2024 om 22:16

En daarom mag je naast al het goede toch wel de minpuntjes benoemen. Met alle goede dingen en prestaties van het team, de coach en de TD, is het toch wel een beetje bizar dat je met al die resultaten de 8e finale moet spelen zonder back-ups op de vleugels, en een CV die je niet vertrouwt in de CL.

Dus helemaal blij met het seizoen, maar Bosz is in de winter niet echt beloond voor zijn prestaties!

Je hebt kans dat je uit de CL vliegt, wetende dat je niet in de opstelling hebt gespeeld waar je over het algemeen mee gedraaid hebt, en dan doel ik op een middenveld met Veerman en Schouten.

23 februari 2024 om 22:59

Is van Raaij niet een slecht voorbeeld? Die liet dacht ik een slechte financiële situatie achter voor psv.

23 februari 2024 om 23:47

Snipez

Minpuntjes benoemen is 1. Roepen dat het onder van Raaij nooit gebeurd zou zijn (wat een scenario is wat Driessen in zijn hoofd heeft.) Gaat mij wat ver.

24 februari 2024 om 09:06

@Meneer Daniel. Helemaal gelijk.
Ze wilde hem alleen laten gaan als er een vervanger zou komen en die hadden ze niet . Dus wiens schuld was het dan. Niet van Ernest. Nee Valentijn is een wereld wonder🤣

Dat zou dan behoorlijk dom van v. Raaij zijn geweest want dat zou betekenen dat ie zich behoorlijk had laten overhalen om over te betalen, omdat ie zogenaam niet laat 'kisten'. Volgens mij is dat juist zo'n beetje de definitie van je laten kisten, gewoon maar betalen wat een andere partij bluft.

Stoere praat Valentijn. Maar Excelsior wilde koste wat kost een vervanger. Anders ging de deal niet door. Daar had ook mijnheer van Raaij niks aan kunnen doen.

23 februari 2024 om 22:18

Je had Vertessen ook 3 weken eerder kunnen verkopen, zodat je niet op 1 paard hoefde te gokken.

Wat een lariekoek zeg! Dit is een aardige speler, maar zeker geen jongen die psv beter maakt. Kijkt Valentijn wel eens wedstrijden van Excelsior?

23 februari 2024 om 22:36

Valentijn gelooft vooral in zijn eigen verhalen. (Die vaak feitelijk de grootste onzin zijn)

Ja! Pepi Schouten Vreeman Lozano Lang zijn allemaal verschrikkelijk slecht. Zouden bij mijn vriendenteam nog geen minuten maken.

Dom gelul. Zn club wilde hem alleen kwijt als er een vervanger kwam. Dan kan je City zijn maar je bent alsnog afhankelijk van de verkopende club.

23 februari 2024 om 21:19

Dat zal allemaal wel. Maar als PSV meer had geboden of desnoods een speler van Jong PSV er bij had gedaan was het echt wel rond gekomen.

Maar PSV wilde blijkbaar niet meer betalen en tja dan blijft zo’n speler. Excelsior kan echt niet alle bedragen weigeren.

23 februari 2024 om 21:53

Als PSV aanzienlijk meer had geboden, waardoor Excelsior alsnog akkoord zou gaan, dan had Driessen nu hier gezegd dat het belachelijk is om zoveel te betalen voor Driouech. Riooljournalistiek is namelijk heel eenvoudig te voeren.

wat ben ik blij dat deze kwal van een man beperkt word tot opinies creëeren voor een krantje ipv ook daadwerkelijk bij een club beslissingen nemen. psv zou degraderen als je hem beslissingen zou laten nemen.

23 februari 2024 om 21:44

Ik zou liever zien dat hij het wel bij een club voor het zeggen had (uiteraard niet die van mij), daar staat uiteindelijk ontslag op ipv de jaarlijkse opslag die hij nu krijgt.

Wat een gelul weer van Driessen. Kijk waar PSV nu staat. Door fouten van de scheidsrechter en VAR uit de beker, bovenaan in de competitie.
Maar nee Valentijntje weet het beter….
Wat een zuurpruim

Van Raaij was een geweldige voorzitter, maar door zijn handelen is PSV wel richting de financiële afgrond geschoven. Blij dat er tegenwoordig verstandiger met geld omgegaan wordt.

Ik snap echt niet dat De Telegraaf de grootste krant van Nederland is met journalisten als deze clown

Na Van Raaij moest de gemeente de parkeerplaats kopen om geld in het laatje van PSV te brengen. Lijkt me beetje ongelukkig voorbeeld van Valentijn.

Driouech is toch niet gekomen omdat Excelsior geen vervanger kon regelen. Misschien als ze 10 miljoen geboden hadden dat die was gekomen maar dat was juist een slechte beslissing geweest.

Zelf zou ik graag Valentijn Driessen en Arno Vermeulen eens op tv tegen elkaar willen zien voetballen.
Bijvoorbeeld bij tikkie takkie touzanie.

Waren er geen grote financiële zorgen onder van Raay? Of mag dat niet gezegd worden.

Die Driessen weet het toch altijd negatief te brengen. Ook al zou Steward 11 goede aankopen hebben gedaan , de focus van Driessen zou dan liggen aan die ene mislukte transfer of die ene miskoop. een keeper kan 20 reddingen maken , toch zou Driessen kijken naar die ene moeizame redding of dat de keeper de bal op de lat tikte ipv er over.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren