Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Driessen ziet dissonant bij PSV: ‘Het is een blinde, hij heeft het gewoon niet’

Laatste update:

Valentijn Driessen zou Hirving Lozano woensdag op de bank houden. De chef voetbal van De Telegraaf adviseert Peter Bosz om Malik Tillman als linkeraanvaller te laten starten tegen Borussia Dortmund. Laatstgenoemde vulde die rol vrijdagavond al in tijdens de uitwedstrijd van PSV tegen Go Ahead Eagles.

"Lozano heeft het gewoon niet. Ik vond het een aardige speler in zijn eerste periode bij PSV, maar geen hele grote speler", is Driessen maandag in de Kick-off-podcast bepaald niet onder de indruk van de Mexicaanse vleugelaanvaller.

"Ik vind het een goede speler, maar ik zou ook Tillman opstellen", loopt Mike Verweij alvast vooruit op het Champions League-duel van PSV met Dortmund van woensdag. "Je vindt het een goede speler, maar je zou wel Tillman opstellen?", is Driessen enigszins verbaasd over zijn collega. "Omdat ik dat een nóg betere speler vind", antwoordt Verweij.

"Het is een blinde. Altijd naar binnen en dan schieten", gaat Driessen verder. "Lozano kan ook een gevaar voor zijn eigen ploeg worden. Die loopt zó tegen zichzelf te voetballen. En hij pakt ook domme gele kaarten", voegt Verweij daaraan toe.

"En je weet met zulke belangrijke wedstrijden, in Duitsland, met veel druk erop.... Ik weet niet of het verstandig is om hem op te stellen", geeft Verweij tot slot als advies mee aan Bosz.

Andere positie


Lozano, die normaal dus op de linkerflank opereert, begon vrijdag tegen Go Ahead Eagles (0-1 winst) aan de rechterkant. Tillman nam zijn plek over aan de linkerkant. Johan Bakayoko werd op de bank gehouden door Bosz, die de Belgische aanvaller wel liet invallen.

Wie moet bij PSV als linksbuiten starten?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zowaar eens met Driessen. Ik blijf Lozano een held vinden, maar hij probeert een wedstrijd lang hetzelfde en het lukt gewoon niet. Bakayoko heeft daar soms ook last van, maar lijkt het gewoon wat vaker wel te lukken.

11 maart 2024 om 18:37

Lozano valt me inderdaad wat tegen dit seizoen. Driessen heeft zowaar een correcte observatie ...

11 maart 2024 om 18:37

Psv is vleugellam met bakayoko en lozano, ik denk dat ze beter af zijn mochten ze tijdens de wedstrijd van positie wisselen of hun geluk beproeven aan de andere kant. Toch blijven ze constant op dezelfde positie dezelfde voorspelbare acties uithalen. Ik zou pleiten voor bakayoko of lozano rechts, dest als een halve winger/middenvelder op links, met Mauro op linksback

Persoonlijk vind ik Lozano beter op rechts dan links. Nu is het jammer dat Lang er dit seizoen eigenlijk gewoon niet bij is en Vertessen besluit te vertrekken want je kunt niet anders. Woensdag een keer een grandioze pot van onze vleugels is wel nodig.

Is dit nou journalisme, Voetbalzone? Artikels bouwen om hersenspinsels van Valentijn Driessen in een podcast? Dat je het een keer doet bij iets controversieels, maar nu twee artikelen achter elkaar over dezelfde podcastaflevering. Hij heeft voorkeur voor Tilman, nou nou. Stop de persen!

Lozano is onderschat. Ik zou hem altijd laten starten. Het is bij hem allemaal niet zo spectaculair meer als in zijn eerste periode bij PSV qua goals en assists, maar hij is nog erg vaak betrokken bij kansen en doet nog een hoop goede dingen. Maar het is allemaal wat subtieler dan vroeger.

11 maart 2024 om 21:07

Is het niet juist minder subtiel dan vroeger? Heb het idee dat hij voetballend juist minder is geworden.

11 maart 2024 om 22:17

Ik bedoel ook niet dat hij voetballend subtieler is geworden, maar dat zijn bijdrages subtieler zijn. Minder spektakel, wat minder op de voorgrond, maar wel nog steeds goed en belangrijk.

Ben het wel eens hoor maar wat is dat toch voor een act joh. De zogenaamd stoere kritische journalist uithangen die de lat hoog legt voor ons vaderlandse voetbal. Het is allemaal zo doorzichtig. Zelfs Wim Kieft werd vorige week of 2 weken geleden helemaal moe van tijdens Veronica Inside. Een hele, hele enge man die echt niks weet van voetbal.

Het is gewoon jammer dat Lozano elke keer van een andere flank komt. Hij is in mijn ogen beter op rechts. Geef hem daar eens wat wedstrijden achter elkaar de kans.

Ik zou Valentijn eraan willen herinneren dat Hirving in 2017-2019, zijn eerste periode van twee jaar bij PSV, maar liefst 34 goals scoorde in 60 wedstrijden. Lozano kan het op 28-jarige leeftijd toch niet ineens verleerd zijn? Nee, ik denk dat Lozano veel beter rendeert op de rechtervleugel, net als toen, maar daar staat nu eenmaal Bakayoko terwijl op links Lozano nodig is omdat Noa Lang bijna het hele seizoen geblesseerd is. Lozano is onder Bosz ook steeds vaker mee aan het verdedigen en druk zetten kan hij ook prima. De man heeft in vier seizoenen bij Napoli liefst 120 wedstrijden gespeeld en dat zegt mij al genoeg maar hij moet wel vertrouwen krijgen en op zijn kwaliteiten benut worden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren