Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Drenthe: ‘Soms juich je heel rustig, maar ik zag nu de opluchting’

Laatste update:

Sparta Rotterdam had vrijdagavond moeite om het verschil te maken tegen FC Eindhoven en het was uiteindelijk Royston Drenthe die met zijn eerste goal op de Nederlandse velden een kwartier voor tijd de ban brak voor de Spangenaren. De linkspoot, die zich deze zomer aansloot bij Sparta, kon zijn euforie na dat doelpunt niet bedwingen.

“Soms juich je heel rustig, maar ik zag bij deze goal de opluchting bij iedereen”, reageerde hij bij FOX Sports. “Dit voelt prettig, dit voelt goed, dit maakt me een gelukkig man. Ik heb heel veel van mezelf moeten eisen. Maar ik wist ook op het moment dat ik hieraan begon dat dat nodig was. Ik ben geholpen door heel veel mensen, die ben ik ook enorm dankbaar, maar uiteindelijk moest ik het toch zelf doen. Dan komt het aan op een beetje mentaliteit, dus dan mag ik toch wel trots op mezelf zijn.”

Henk Fraser, die zijn ploeg door een goal van Adil Auassar uiteindelijk met 2-0 zag zegevieren, genoot van het doelpunt van zijn pupil: “Royston heeft belangrijke dingen; de energie, de drive en de passie voor deze sport. Royston is niets veranderd ten opzichte van toen ik hem onder me had bij Feyenoord Onder-13. Het mooie is ook dat de hele bank bovenop hem sprong toen hij scoorde”, liet hij optekenen. Sparta stijgt door de overwinning op Eindhoven naar de derde plek in de Keuken Kampioen Divisie, achter koploper Go Ahead Eagles en SC Cambuur.

Vind jij dat Sparta het verdiende om te winnen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

E eee Royston Drenthe G!

Kan nog gemakkelijk mee in de Eredivisie en is fysiek volgens mij sinds zijn begindagen nooit zo scherp en fit geweest, aangezien hij ook al ruim een jaar met een stevige personalcoach aan het werk is.

The Legend is back gun het deze man zo erg alles meegemaakt in absolute Top gespeeld en dan nog zo juichen echte liefhebber en ik denk dat hij nog beter kan

8 september 2018 om 06:36

Ik denk dat Sparta nog heel veel plezier aan hem gaat beleven.
Is een jongen met enorm veel talent. Als hij nog fitter wordt kan het leuk gaan worden als speler van Sparta!

Echt leuk om hem te zien scoren en niet zo maar een goal. Was echt een moeilijke hoek. Effe serieus, keurig binnengeschoten! Mag gezegd worden!

Ben zo blij dat Drenthe bij ons speelt. Fraser en Van Stee hebben er goed aan gedaan het gokje met hem te wagen.
Royston is ook weer enthousiast en gedreven.
Wedstrijd zelf was niet zo goed, maar de punten tellen en dit seizoen wordt het moeilijk om de uitslagen te voorspellen dus vieze overwinningen zoals deze smaken zoet!

Zou zeker mee kunnen bij een Zwolle of iets dergelijks... echter denk ik dat hij juist zo lekker balt omdat hij in Rotterdam zit...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren