Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Dreigementen’ van Cristiano Ronaldo nopen Portugese bond tot een reactie

Laatste update:

De Portugese bond heeft de geruchten over Cristiano Ronaldo met klem ontkend. Dat valt te lezen in een officieel statement. Diverse Portugese media maakten melding van een dreigement van Ronaldo aan het adres van bondscoach Fernando Santos, die hem uit de basis hield voor de wedstrijd in de achtste finale van het WK tegen Zwitserland (6-1 winst). Als Santos dat nog een keer zou doen, zou Ronaldo vertrekken.

De reservebeurt van Ronaldo was groot nieuws, aangezien hij in alle drie de groepswedstrijden van Portugal wel aan de aftrap stond. Dat Santos er tegen Zwitserland voor koos om Gonçalo Ramos aan de aftrap te laten staan en niet Ronaldo, zou voor het nodige chagrijn gezorgd hebben. Onder meer Record meldde dat de steraanvaller gedreigd zou hebben met het verlaten van de Portugese selectie als hij later in het toernooi opnieuw op de bank zou worden gezet.

FPF, de Portugese voetbalbond, heeft nu in een officieel statement categorisch ontkend dat Ronaldo met dreigementen op de proppen kwam. "Wij willen duidelijk maken dat de captain van het nationale team, Cristiano Ronaldo, op geen enkel moment gedreigd heeft met het verlaten van het nationale team tijdens het verblijf in Qatar. Ronaldo werkt er iedere dag hard aan om zijn unieke statistieken voor het nationale team en zijn land te verbeteren en dat moet gerespecteerd worden."

"Alle moeite laat zien dat hij altijd zijn onvoorwaardelijke steun geeft aan het nationale elftal en dat was opnieuw te zien, voor degenen die er nog aan twijfelden, tijdens de overwinning tegen Zwitserland", zo gaat het statement verder. "Het nationale team, de spelers, de staf en de bond zijn volledig toegewijd en willen op enthousiaste wijze bouwen aan wat voor Portugal het beste WK ooit kan worden. Dat doen we vanaf de eerste dag en daar blijven we mee doorgaan."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties



Geloof wel dat dit waargebeurd verhaal is. Waarschijnlijk wordt het ontkent om de rust in de tent te houden.
Zonde, want het doet echt afbreuk aan zijn nalatenschap. We kenden hem allemaal als een op-en-top-professional, en nu gedraagt die zich vooral als een klein kind. Spijtig, Ronaldo zou groter dan dit moeten zijn. Als CR7 zich zou beseffen dat hij niet langer de speler van vroeger is, zou hij een waardevolle rol kunnen vertolken als mentor. Dat zou hem namelijk in mijn ogen een nog grotere speler maken. Als je je meerdere kan erkennen, als je bereidt bent je te schikken in een andere rol ben je pas echt een grote meneer.

8 december 2022 om 12:47

Ik denk eigenlijk niet dat het gebeurd is, anders hadden ze hem ongetwijfeld gelijk weggestuurd.
Voetballend mis je er niks aan en een bron van onrust wil je niet.
Ronaldo ziet ook de kansen voor dit team dit toernooi, dat wil hij niet missen, ook al heeft hij moeite met zn terecht plek op de bank

8 december 2022 om 12:54



Denk juist dat hij niet direct naar huis gestuurd zou worden. Stel je eens voor wat voor onrust dat zou veroorzaken. Je schetst zelf al dat dat juist hetgeen is dat je niet wilt hebben in een ploeg. Wellicht heeft hij - zeker na zijn staat van dienst - een 2e kans gekregen.

Als Ronaldo zich zo kon schikken in de rol van invaller, zou zijn vrouw/vriendin achter de schermen ook niet kritiek hebben geuit op het selectiebeleid.

8 december 2022 om 13:20

Er is niks aan de hand, zoals gewoonlijk creëert de media weer iets uit niets. Het volk gaat daar weer heerlijk op, ik had het wel Geweten als ik voetballer was. Media zou volledig geboycot worden, mbappe style.

8 december 2022 om 13:23

Ronaldo zou getekend hebben voor al-Nassr, hij zou geen feest hebben gevierd met ploeggenoten, hij zou de fans niet hebben bedankt na de wedstrijd en nu zou die gedreigd hebben weg te gaan. alles bleek tot nu toe leugens en iedereen hier neemt het maar klakkeloos over. Denk je nu echt dat Ronaldo het WK gaat verlaten in de kwartfinales? Met de beste Portugese lichting waar hij ooit deel van uit maakte.

8 december 2022 om 13:24

Vriendin, zus, andere zus, later vandaag de moeder nog, de tuinman en de overbuurvrouw die ook nog even wat kwijt wil over Ronaldo z’n reserve plek.

8 december 2022 om 14:11

Precies Rickert. Iedereen wil maar blijven schrijven over Ronaldo. De media maakt deze legend kapot. En mensen geloven al roddels en geruchten ook nog. Fred van leer hier boven zou zomaar de echte fred kunnen zijn. Wat een onzin.

9 december 2022 om 00:33

@fred een onruststoker naar huis sturen, levert veel gedoe op buiten het team. Een onruststoker laten blijven, levert veel gedoe op binnen het team en dat wil je niet. Dan weet je dus ook gelijk t antwoord

8 december 2022 om 13:34

Misschien moet je als je het zonde vindt van z’n nalatenschap, hem de voordeel vd twijfel geven

8 december 2022 om 13:38

Hij is hier toch echt zelf schuldig aan lijkt mij? Oke, dit zijn zaken waar wij als toeschouwer niet achter gaan komen. Maar dat hij weg is gelopen bij United, dat hij publiek in interview heeft lopen afgeven op de club en dat zijn familie en vrienden constant kritiek uiten op zijn coaches, geeft voor mij aan dat er vast kern van waarheid in zal zitten.

8 december 2022 om 13:48

Ik vind dat Portugal en Manchester United nog netjes met hem omgaan/om zijn gegaan. Dan komt iedereen weer aan, het is niet respectvol, maar je kan het ook anders zien. Hoe respectvol is deze coach dat hij hem 2 wedstrijden heeft laten starten en de 3e wedstrijd heeft laten invallen terwijl hij de voorkeur heeft bij andere spelers. Nu het echt ergens over gaat brengt hij gewoon niet genoeg meer, maar krijgt door invalbeurten toch de mogelijkheid een bijdrage te leveren aan deze prestatie.

Ronaldo zit met een stel ja knikkers opgescheept, iedereen prijst hem de wereld in. Terwijl hij gewoon op zijn retour is, dit is niet erg, maar accepteer het en schik je in je rol. Hij kan als invaller en boegbeeld gewoon nog 2 jaar van waarde zijn bij elke topclub, alleen hij moet het wel accepteren. Wat ik het meest opmerkelijke van alles vind is dat sinds Juventus er geen teamgenoot meer is geweest die openlijk de kant van Ronaldo heeft gekozen. Zegt op zijn minst ook iets.

8 december 2022 om 17:53

Die teamgenoten zijn dat ook met zichzelf bezig.

8 december 2022 om 21:28

Natuurlijk is dit een broodje aap verhaal. CR7 wilt het allerliefste het WK winnen. Lijkt mij zeer onwaarschijnlijk dat zijn ego groter dan het WK is(ja, zijn ego is groot). Als het wel zo is, dan ben ik zelfs enorm teleurgesteld! (Grote CR7 fan).

Wow, mocht hij dit echt gezegd hebben, ben ik al mijn respect voor hem verloren. Eigen belang boven je land plaatsen, dat is wel echt eng.

8 december 2022 om 12:45

@HZ7-22 je reageert alsof je verrast bent?

8 december 2022 om 12:59

Is het bericht veranderd ofzo? Het is toch ontkracht...

8 december 2022 om 13:14

“ontkracht”. Al die Bn’ers ontkennen ook dat wat de juiche channels zeggen niet kloppen maar toch klopt het negen uit tien keer. Waar rook is is vuur en zeker na die wissel en aankondiging dat hij op de bank zou beginnen.

8 december 2022 om 13:25

Net als dat hij de fans niet had bedankt na de wedstrijd of dat hij niet blij zou zijn dat zijn ploeg scoorde. Kwam ook vanuit de media en aantal minuten later kwamen er beelden online dat hij stond te juichen met ploeggenoten en de fans eerst had bedankt voor die naar binnen ging en hij zou ook al hebben getekend in Saudi toch? Allemaal leugens en je neemt ze klakkeloos over met je waar rook is, is vuur. Met social media van tegenwoordig kan iedereen nieuws de wereld in slingeren.

8 december 2022 om 13:49

Fcvoetbal , ''waar rook is is vuur'' is wel heel makkelijk roepen.
Ik kan nu ook uit mijn duim zuigen dat je vader je vroeger elke nacht misbruikt heeft. Waar rook is is vuur toch?

Journalisten mogen wat mij betreft best voor de rechter gesleept worden door clubs en spelers, want ze mogen roepen wat ze willen zonder enige consequenties. De makkelijkste baan ter wereld.
Mike Tyson: ''social media made y'all way too comfortable with disrespecting people and not getting punched in the face for it.''

8 december 2022 om 13:20

Mocht dit verzonnen zijn dan zou degene die dit verzint ook bestraft moeten worden

Lekker weg laten gaan die narcist. Doeiiiii

8 december 2022 om 12:49

Ronaldo werkt er iedere dag hard aan om zijn unieke statistieken voor het nationale team en zijn land te verbeteren en dat moet gerespecteerd worden." Als dat de reden is dat hij daar zit kan je hem beter wegsturen. Ik mag toch hopen dat hij daar zit om Portugal te helpen zijn eerste wereldtitel binnen te halen.

8 december 2022 om 13:07

Heb je het artikel wel gelezen? lekker makkelijk om elke keer Ronaldo te bashen. Begrijp dat na de zovele negatieve berichtgeving, dat iedereen wel een oordeel heeft over Ronaldo maar hoe waar is alles wat er geschreven en gezegd wordt over hem.

8 december 2022 om 16:51

Wat klets jij nou. Ik heb het artikel gelezen in de Portugese kranten en als jij nog twijfelt aan of dit waar is…. De bond maakt er een Bs verhaal van. Die gozer plaatst zichzelf continu boven het team. Dat is niet acceptabel. Zijn omgeving idem dito. Hij schold de trainer uit bij het verlaten van het veld tegen Korea. Mooi verzinsel van gemaakt dat hij het tegen die Koreaan had maar was ook bs. Hij moet lekker gaan, sorry maar niemand is groter dan het team ook cr7 niet. Sterallures noem je dat en als je niet levert accepteert niemand het. Wegwezen dus. Als Memphis zich zo zou gedragen pikken we dat ook niet Messi idem dito. Dus ciao Ronaldo ga bij je zus op de bank zitten blijkbaar willen ze dat graag. Of en dat hoop ik oprecht zet de knop om accepteer de situatie en doe je best in het belang van het team. Wees de stormram een kwartier voor tijd.

8 december 2022 om 20:19

Haha jij kan slecht liegen. Je hebt het artikel gelezen in “Portugezen Kranten”. Dat kan niet hè een artikel in verschillende kranten lezen…

8 december 2022 om 14:11

Begrijpend lezen.

Weg ermee. Wat een zielog mannetje is het zeg

8 december 2022 om 12:53

Het is toch ontkracht

8 december 2022 om 13:26

Jawel maar het is allemaal zo vreemd en ben er klaar mee. Alles gaat over Ronaldo en dan ook die familie, bah.

Maar inderdaad, het is ontkracht en had beter moeten reageren

8 december 2022 om 13:31




Is toch triest hoe media heksenjacht op Ronaldo opent en Portugal en Santos laten zich beã£â¯nvloeden had sympathie voor portugal, dat is nou volledig weg alles gegeven voor portugal en ook Portugal en Santos laten hem barsten. achter de schermen speelt die vieze Fernandes veis speleltje die doet er alles aan om Ronaldo weg te krijgen achterbaks mannetje.

Had sympathie voor portugal, maar hoop echt dat marokko omdat Portugal l helemaal inmaakt met grote cijfers echt klaar ermee. Stank voor dank na alles wat hij betekent en om klein reden en door de media wordt hij gebankt. Portugal verdient Ronaldo niet

Argentiniã£â« zou zo een grootheid als Messi die op handen wordt gedrag nooit zo behandelen. ze hebben zelf hem vergeven dat hij ze in de steek liet en even stopte.



8 december 2022 om 13:40

Aqua1: jij bent niet de meest objectieve om dit verkondigen.

Hij heeft veel voor Portugal en zijn clubs betekent, echter is de tijd aangebroken om het stokje (deels) over te dragen. De teams waar hij speelt zijn alles collectief beter zonder hem dan met hem.

Ronaldo is momenteel op het veld en daarbuiten zelf zijn grootste vijand. Meneer heeft verschrikkelijke dingen meegemaakt in zijn privéleven en word een dagje ouder, dit laatste, over het eerste kan ik niet oordelen, wil hij niet accepteren zo lijkt het.

Als hij die acceptatie zou hebben dan zou hij het zich niet onmogelijk gemaakt hebben bij club en land. Deze Ronaldo is simpelweg niet de Ronaldo van 5 jaar geleden. Dat is absoluut geen schande, maar ook geen reden om hem op te blijven stellen.

Zijn fans en Ronaldo zelf moeten accepteren dat tijden veranderen.

8 december 2022 om 13:42

Kan wel zo zijn, maar dit gaat nergens over zelfs leugens verzinnen om hem kapot te maken bah.

8 december 2022 om 15:20

Ehm Leo is zeker niet altijd op handen gedragen in Argentinië. Vooral toen Diego nog leefde niet.

Geen idee of dit waar is maar ik krijg het idee dat er wel erg makkelijk over Ronaldo geschreven wordt. Hij heeft zichzelf niet populair gemaakt de afgelopen tijd maar als je als journalist bij iedere scheet hem in negatief daglicht wilt zetten ben je in mijn ogen wel een en heel zielig gevalletje...

8 december 2022 om 12:48

Daarom, als hij dit echt gezegd had, zou je hem als coach er gelijk zelf uit gooien. Dus t zal wel mee vallen

8 december 2022 om 12:52

Geen idee of het waar is maar zou de meeste mensen ook niet verbazen als het wel zo is toch? Voor nu gaan we er maar vanuit dat het sensatiemakerij is.

8 december 2022 om 13:03

Nee als je de media volgt zou het je niet verbazen. Wel jammer dat de media zo erg de pik op Ronaldo heeft. Tot nu toe is bijna alles wat de media over Ronaldo heeft gezegd daarna weer ontkracht.

8 december 2022 om 13:10

Ik ontkracht bij deze ook dat ik geen handstand kan! Maakt dat het de waarheid?

Stel, echt stel he.. puur hypothetisch!! Het was wel waar, wat zou de bond, hij en iedereen om Portugal heen dan zeggen? "ja het is waar dat hij een stoorzender is en zich te goed acht voor de rest van het team". Natuurlijk niet, je probeert toch de rust te bewaren.

8 december 2022 om 12:53

Beetje eng ook hoe iedereen dit klakkeloos als waarheid ziet..terwijl het nota bene ontkend wordt door de bond. Puur en alleen omdat CR7 niet bepaald geliefd is door het gros hier.

8 december 2022 om 12:53

Precies wat ik net wilde schrijven. Het is een trend om Ronaldo in een kwaad daglicht te stellen. Wat bij Manchester United is gebeurd komt voor het grootste gedeelte door hemzelf, maar alle roddels eromheen worden gelijk als een feit gezien.

8 december 2022 om 13:10

Aan de andere kant zoeken hij, zijn management, zijn familie, etc ook aan de lopende band de media. 'nieuws' zoals bovenstaand is nauwelijks het vermelden waard, dat ben ik met je eens, maar als zijn entourage nou ook eens kapt met die idioterie de hele tijd, wordt de algehele buzz ook wat minder.

8 december 2022 om 13:36

De reden dat hij zichzelf niet populair heeft gemaakt komt ook doordat de media allerlei dingen schrijven om hem zwart te maken. Zoals hij in de interview aangaf zijn 90 procent van de nieuwsberichten allemaal leugens. Dat mensen zo bereid zijn dit meteen te willen accepteren is zielig maar niet verrassend. Ik verwacht niks anders van duizenden mensen die hem een blessure wensen, de dood wensen, en allerlei andere negatieve dingen wensen ook hier op vz.

8 december 2022 om 16:15

Ik ben totaal geen fan meer van hem, maar hier geef ik je helemaal gelijk in. Ik geloof er ook niets van. De dames en heren 'journalisten' zijn wel erg bezig allemaal negatief nieuws over hem de wereld in te werpen.

had het wel weer mooi gevonden dat ze hem er dan gewoon hadden uitgezet na zo'n loos dreigement. iemand die denkt dat hij groter is dan het team/land lol
natuurlijk heeft de beste man veel betekent voor portugal in de afgelopen jaren, maar om je zo te gaan gedragen is beneden alle peil.
maar ach, je weet het tegenwoordig ook niet meer wat nou wel of niet gezegd wordt tenzij de twee partijen die het betreft het beide beamen.

oftewel, storm in een glas water (voor nu)

Het gerucht wordt met klem ontkracht en toch voelen velen de behoefte om hem weer de grond in te trappen. De afgelopen weken is wel gebleken hoeveel mensen hun eigen tekortkomingen botvieren op iemand die het altijd en overal uitstekend gedaan heeft, als voetballer, professional en familiemens. Triest is het, niet meer niet minder.

8 december 2022 om 12:55

Ach ja het heeft ook heel lang geduurd voor die mensen om hun 'gelijk' te krijgen. Pas wanneer de beste man 37 is en de aftakeling eindelijk zichtbaar is komen al die gekkies uit hun grotten om hem neer te halen. Je moet je voorstellen dat mensen al sinds 2004 zitten te wachten om deze man bij het minste of geringste te bekritiseren..zielig toch?

8 december 2022 om 12:55

Hahah ja want naar buiten toe aangeven dat het wel zo is zorgt niet voor meer voer voor kranten of onrust in het team. Ondanks dat iedereen zijn tekortkomingen heeft mag je toch wel gewoon je mening geven, oh wacht of is het dan ook meteen weer haten? Nog zo'n makkelijk genoemde term.

En als hij de laatste tijd iets heeft laten zien is dat hij het als professional zeker niet uitstekend heeft gedaan de laatste tijd!

Fanboys zijn het die zoals jij praten, niets meer en niets minder!

8 december 2022 om 12:59

Tuurlijk is het haten wat je aan het doen bent. De bond, de coach en de speler ontkrachten het maar jij denkt, ondanks de beschikbare feiten, te weten wat er echt speelt. En dat puur omdat het Ronaldo in een slecht daglicht zet. Toch wel een beetje zielig vind je niet?

8 december 2022 om 13:05

Net zoals jij je mening mag geven over Ronaldo. Mogen wij ook onze mening geven over jouw idiote reacties

8 december 2022 om 13:08

Rustig fanboys! Jullie willen de logica achter het ontkrachten, wanneer het wel waard is, niet zien dus het heeft ook geen nut verder

Niks met haten te maken overigens, zal best een aardige vent zijn maar ook die kunnen fouten maken he

8 december 2022 om 13:19

Altijd aandoenlijk als mensen zo goedgelovig zijn dat wanneer er duidelijk iets mis gaat ze vasthouden aan ''de coach, de speler en de bond zeggen''.

Schijnbaar nooit van crisismanagment gehoord, het laatste wat je ongeveer gaat doen in zo'n situatie is zeggen : dit verhaal klopt. Dan leg je helemaal een bom onder je nationale ploeg.

Je kan beter houden op ''goede gesprekken gevoerd'', ''dezelfde doelstelling'' en ''graag een bijdrage willen leveren aan het team''. Zonder concreet op de hele situatie in te gaan.

We hebben het hele verhaal bij Man United ook gezien, inclusief de fluwelen handschoentjes waarmee ze hem probeerden aan te pakken. Een mislukking. Na dit toernooi is het definitief klaar met Ronaldo bij de Portugese ploeg.

8 december 2022 om 13:26

Ach man Ronaldo heeft de afgelopen 15 jaar de Portugese ploeg op zn rug getild. Elke x maar weer kwam het erop neer of hij ze wel of niet naar de eindrondes zou schieten. Is het dan zo erg dat hij op 37 jarige leeftijd een beetje meeprofiteert van de rest die eindelijk lekker mee kunnen ballen? Zonder Ronaldo was Portugal een regelrechte voetbaldwerg. Die hadden zich maar 2x gekwalificeerd voor een WK en sinds Ronaldo zijn ze er steevast bij als outsiders.Verder is het bijzonder hoe jij erbij komt dat het 'duidelijk' is dat er iets is misgegaan wanneer Portugal met 6-1 heeft gewonnen. Misschien moet Ronaldo voor elke wedstrijd even posten dat hij tevreden is om wisselspeler te zijn en een halfuur lang juichen per doelpunt voordat je gelooft dat er niks aan de hand is?

8 december 2022 om 13:33

Gaat er toch ook niet om wat hij gepresteerd heeft of dat hij meelift op het succes van de nieuwe jongens, hij laat zich de afgelopen tijd gewoon wel erg kennen omdat hij niet kan accepteren dat het zo goed als klaar is.. Los van dit specifieke geval wat of wel of niet waar is...

Hoeft hij niet te posten hoor

8 december 2022 om 14:05

Wat geweest is, dat is geweest. Ook al is jouw herrinering van de afgelopen 15 jaar schijnbaar niet zo accuraat, als je stelling is dat Ronaldo de ploeg op zijn rug heeft getild. Hij was wel ontzettend belangrijk ja, op bepaalde punten cruciaal zelfs. Maar je zou bijna vergeten dat het Portugese elftal vol zit met spelers die in de Europese top voetballen. En dat Portugal de aansluiting bij de wereldtop al gevonden had voor Ronaldo doorbrak, met Luis Figo als grote ster. Dat verhaal van Ronaldo die de voetbaldwerg omvormde tot een wereldtopper is echt lariekoek. Verzonnen door mensen die graag een soort mytisch beeld van hem willen creeren. Dat vreselijke complex van fans om mensen tot een soort ''messias of verlosser'' te willen kronen.

Maar terug naar het heden, een Portugese ploeg die duidelijk beter speelt zonder dan met Ronaldo. Hoe hard dat ook te accepteren is, Ronaldo hoort niet meer in de basis te staan. Dat is even moeilijk, maar het Portugese team heeft een doel. En dat doel is de wereldbeker veroveren (of in ieder geval zo dicht mogelijk bij te komen). Maar er is een iemand in de selectie die voor onrust zorgt : Ronaldo. Zijn gedrag bij de wissel tegen Zuid-Korea, zichzelf buiten het team plaatsen door het publiek niet te bedanken, niet meetrainen met de rest van de reserves de eerst volgende training na de wedstrijd. Dit huidige verhaal, dat is de categorie ''van horen zeggen''. Maar er zijn signalen die niet te missen zijn.

Eigenlijk is dit statment perfect van de bond : Ronaldo werkt er iedere dag hard aan om zijn unieke statistieken voor het nationale team en zijn land te verbeteren en dat moet gerespecteerd worden. Kortom, Ronaldo is vooral bezig met zijn unieke statistieken terwijl de rest van de selectie bezig is met het maximale resultaat te halen voor het elftal. Dat kon jarenlang prima, vanwege Ronaldo zijn kwaliteit en de rest van het elftal. Inmiddels zijn de beste statistieken voorronaldo niet automatisch meer het beste middel voor succes voor de nationale ploeg. Dit conflict zal tot het einde van Portugal in dit toernooi (waar dat ook mogen wezen) een rol blijven spelen.

8 december 2022 om 13:28

Het haten is inderdaad niet nodig maar hij wordt ook wel ontzettend verdedigt hoor door mensen, puur en alleen vanwege zijn staat van dienst mag hij blijkbaar alles maken, zelfs zijn coach uitschelden bij een wissel. Hij is momenteel een bron van negativiteit, dat is een feit dan is het toch logisch dat mensen er wat over zeggen? En het is leuk dat het ontkracht is vanuit eigen kamp maar had je verwacht dat ze zouden zeggen dat het wel waar is? Dat is ook een beetje naïef toch? André en Rachel Hazes ontkennen ook dat alles wat de juice channels zeggen niet waar is en toch blijkt het allemaal waar te zijn.

8 december 2022 om 19:13

Wat ook triest is is denken dat men kritiek uit uit "eigen tekortkomingen" ipv een mening dat gebaseerd is door het doen en laten van Ronaldo zelf. Hij heeft het ook nog eens niet overal altijd en uitstekend gedaan. Heeft ook laten blijken dat hij niet altijd professioneel is. Het is eerder een narcist met al zijn doen en laten door de jaren heen. Maar he, dat zal wel door mijn eigen tekortkomingen komen.

Heb het gevoel dat de media bezig is Ronaldo helemaal de grond in te stampen. Alles wat hij doet of zegt wordt in negatief daglicht gezet. Ik geloof niks van dit verhaal.

8 december 2022 om 13:14

Ik heb het gevoel dat Ronaldo via de media bezig is al zijn bazen en (oud)collegas helemaal de grond in te stampen. Ik geloof ook niks van dit verhaal, maar nog geen maand geleden koos hij een favoriet journalistje uit om 90 minuten te lang te spuwen, bij elke wissel komen zijn zussen en vrouw met publieke statements. Hij doet nog een tour met het expliciet weigeren van handen schudden. Ondanks dat ik dit verhaal niet geloof zal er wel sprake zijn van een powerstruggle, die coach moet aan teamverband denken en dat hield in CR7 op de bank en zijn vervanger met nota bene een hattrick. CR7 wil graag nog een wereldbeker, maar ten koste van wat, korte invalbeurtjes, die hij weigerde bij United?

Wat een bullshit. Fernando heeft zelf gezegd dat hij met ronaldo heeft gesproken over zijn rol op de bank die wedstrijd en Ronaldo heeft het geaccepteerd. Wat ze allemaal proberen voor kliks, maar ja als je ronaldo in je titel zet verdien je er knaken mee.

8 december 2022 om 13:10

Natuurlijk ga je over zo'n incident/crisis niet openlijk vertellen hoe alles in het elkaar steekt. De boel opblazen lijkt wel het laatste wat je wilt als trainer.

Het statement zegt eigenlijk perfect waar het over gaat : Er is een speler die zijn persoonlijke statistieken belangrijker vindt dan het succes van het elftal.

Worden wel eentonige artikelen en reacties op deze manier. Wist niet dat VZ nu wordt gerund door de redactie van RTL Boulevard... Kan het misschien weer gaan over voetbal?

''ronaldo werkt er iedere dag hard aan om zijn unieke statistieken voor het nationale team en zijn land te verbeteren en dat moet gerespecteerd worden.''

Dit is waar het mis gaat, het doel van Portugal is namelijk niet dat Ronaldo met de best mogelijke statistieken naar huis toe gaat maar dat Portugal zo ver mogelijk in het toernooi komt. En als je daarvoor de statistieken van Ronaldo moet opofferen door hem op de bank te laten, dan moet je dat vooral doen. Ze zijn niet afgereisd naar Qatar voor het opvijzelen van Ronaldo zijn statistieken maar om iets als team neer te zetten. Als Ronaldo niet in het teambelang bezig is moet je ingrijpen als bondscoach. Toch zonde om je goede kansen op dit toernooi te riskeren omdat iemand bezig is met zijn eigen statistieken?

8 december 2022 om 13:41

Ik wil (dit keer) niet afgeven op Ronaldo, maar het leek wel alsof Portugal vrij kon spelen nu niet elke bal naar hun topscorer hoeft. Tel daarbij op dat zijn vervanger het echt heel goed deed en je komt misschien tot de conclusie dat Portugal en Ronaldo binnenkort einde tijdperk zijn.

Niets dan respect voor zijn prestaties! Maar Portugal was van de week eindelijk eens een echt team.

8 december 2022 om 14:03

“En je komt misschien tot de conclusie dat Portugal en Ronaldo binnenkort einde tijdperk zijn.”

Hmm zou je denken?? Shit man ik dacht dat hij nog wel 10 jaar door kon gaan op zijn 38ste. Jammer..

En weer een leugen die domweg gelooft word door de meeste hier, hoe stom zijn jullie? Epsn, the Sportsbible en o.a. Marca zijn leugen na leugen aan het verspreiden over Ronaldo. Alle zogenaamde 'waarheden' kunnen stuk voor stuk neergehaald worden. De haatcampagne tegen Ronaldo begint enorm triest en zielig te worden.

8 december 2022 om 13:34

Het begint echt bizar te worden.. Maar goed Ronaldo wordt al zijn gehele carrière zwaar gehaat door velen, terwijl Messi de meest beschermde speler aller tijden is.

8 december 2022 om 13:41

Ronaldo doet zeker niet alles perfect maar wat er nu gaande is daar lusten de honden geen brood van. Ik vind het ronduit gênant. Maar goed, de naam Ronaldo verkoopt enorm natuurlijk. Hoe mensen hier o.a. reageren, alsof Ronaldo hun vriendin heeft afgepakt. Ik hoop ontzettend dat hij de wereldtitel pakt en nog naar een mooie Europese club verhuisd om nog een keer zijn gram te halen. Niets anders dan diep respect voor die man, heeft het voetbal zoveel moois gegeven.

Pfoe je zal maar naar huis gegaan (of gestuurd) zijn, en zien dat Portugal wereldkampioen wordt.

Ik voel een interview met Piers Morgan aankomen..

8 december 2022 om 13:41

alles is de schuld van Ronaldo, de media maken hem kapot ondankbare over de rug al die jaren goed geld verdient en nou tja zeg het maar.

"Alle moeite laat zien dat hij zijn onvoorwaardelijke steun geeft aan het nationale elftal". Vandaar dat hij binnen no time de kleedkamers in was gedoken in plaats van feest vieren met de rest van de ploeg......

8 december 2022 om 13:52

Nog zo een. Ronaldo bedankte uitgebreid het publiek waarna hij de selectie aanspoorde om dat zelfde te doen. (Dit tonen alle beelden aan) Hij werd op 2/3 meter gevolgd naar de kleedkamer door
João Mário. Dat heb je zeker toevallig allemaal niet gezien? Misschien iets verder kijken dan je neus lang is. Of zijn hoogstaande sites als VZ en VI voor jou leidend?

8 december 2022 om 13:59

Lijkt wel alsof de media dit expres laat zien maar dat hij juist diegene was die de groep riep om de supporters te bedanken

8 december 2022 om 14:07

Precies. De media en de vele mensen die dit allemaal geloven moeten snel tot inkeer komen, geen gezond gedrag hoe zij dit klakkeloos geloven en voor waarheid aanzien.

8 december 2022 om 21:35

@Moos: ja media liegt nooit toch? En nee heb het niet gezien want Ronaldo boeit me niet.

8 december 2022 om 22:35

Wat loop je te kletsen uit je nek dan @Greatone? Zwijgen is meestal goud beste man.

9 december 2022 om 11:12

@greatone als hij je niet boeit, waarom reageer je dan? Tip; geef voortaan commentator op iets waar je meer van op de hoogte bent. Succes.

Ik denk niet dat Lious hem zou hebben opgenomen in de selectie.

Het lijkt wel een hetze van de media. Elke dag meerdere artikelen over CR en Portugal. Ik denk dat dit het team alleen maar hechter maakt en er een “wij tegen zij” mentaliteit ontstaat. Het zou natuurlijk fantastisch zijn als Portugal wereldkampioen wordt met een doelpunt van CR in de finale. Mooi afscheid van iemand die niet de eeuwige vorm heeft maar wel tot in eeuwigheid herinnerd wordt om zijn prestaties.

Ik geloof er niks van dit gaat te ver hoor in club verband zou ik het wel geloven maar bij de nationale team niet

Wat hoop ik dat dit gewoon waar is en dat Fernando Santos onder de druk bezwijkt. Dan speelt Ronaldo mee tegen Marokko en maakt Marokko iets meer kans :D!

8 december 2022 om 14:37

Jij slaapt met een Messi deken

8 december 2022 om 14:51

Nee ik slaap met zo'n dikke Marokkaanse deken met een tijger op ofzo.

Die foto zegt alles al. Wat een droeftoeter die Ronaldo. Natuurlijk wordt dit ontkent maar zijn hele houding en dat standaard gemok en gemopper van hem zeggen alles al.

Het ging ook vreselijk slecht tegen Zwitserland zonder deze opperkneus.
Ze zullen hem dan ook erg gaan missen denk ik. Heel Portugal huilt!

Man man die media, het begint een beetje zielig te worden op deze manier. Lekker goedkoop proberen te scoren zonder enige echte onderbouwing. Hij heeft zelfs openlijk gezegd bij Pierce dat het hem niet uitmaakt wie scoort als Portugal wereldkampioen wordt. Zelfs de keeper zou dan mogen scoren.

Kijk dat Ronaldo zich als een kwal of diva kan gedragen is jarenlang al bekend, maar laatste paar weken, of zelfs maanden lijkt iedereen het op hem gemunt te hebben. Ergens heb je af en toe wel het idee dat het terecht is, maar vaak vind ik het zo overbodig en lijkt het groter te worden gemaakt dan het is. Of gewoon onzin waar geen waarheid achter zit.

8 december 2022 om 16:07

Nja ik zie nu dus een post op instagram van hem waarin hij zegt dat externe partijen het team kapot willen maken. Dat bevestigd toch ook wel weer dat het allemaal onzin was. Dit is in het Portugees gechreven.

9 december 2022 om 12:58

Daarom dus. Het is niet altijd de waarheid wat over hem verteld wordt. Dat moet inmiddels duidelijk zijn, maar aan de andere kant heb je soms wel het idee dat er iets speelt anders zou hij dat niet aantonen op 't veld.

Ten Hag en United, Santos en Portugal....

Dan heb je zoveel miljoenen en geen geld voor een spiegel om in te kijken.

Accepteer je rol, wordt een ervaren mentor en ga nog lekker genieten bij mooie clubs en avonturen in binnen en buitenland

Ronaldo is ondertussen wel "a finished story"
Deze man voelt zich groter dan ieder ander en dat terwijl het geen schim meer is van de Ronaldo die 1 van grootste ooit was!

Afscheid van hem nemen, is alleen maar een stoorzender in de selectie!
Neem dan de post van zijn zus.. Alsof deze man God van God is...

Lekker laten vertrekken dan, spel liep vloeiender zo der hem. Hij moet blijkbaar wennen dat ie nergens meer onmisbaar is. En dat er ook zonder hem kan worden gewonnen

Hahaha de Portugese bond zegt letterlijk dat hij daar is met het doel om zijn statistieken te verbeteren. Niet eens het winnen van het wk.
Dit hele artikel komt ook puur door die domme post van zijn zussen dat ze zeggen dat hij liever thuis kon blijven.

Ronaldo zijn tijd bij het Portugese team is voorbij. Hij zal niet meer worden opgeroepen. Hij kan nu lekker de centjes in het midden oosten gaan tellen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren