Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Drama voor Bochniewicz en Heerenveen: verdediger scheurt kruisband

Laatste update:

Een zware domper voor sc Heerenveen en Pawel Bochniewicz in aanloop naar de start van het nieuwe seizoen. De 25-jarige verdediger viel in de oefenwedstrijd tegen PEC Zwolle (2-2) uit met een knieblessure en blijkt zijn voorste kruisband te hebben gescheurd. Daarmee lijkt het seizoen vroegtijdig ten einde voor Bochniewicz, daar voor een dergelijke blessure een revalidatieperiode van negen maanden staat.

Het ging mis voor Bochniewicz toen hij tegen PEC na twintig minuten in een duel verwikkeld raakte met Eliano Reijnders. De centrumverdediger ging kermend van de pijn naar de grond en werd niet veel later per brancard afgevoerd. Heerenveen heeft maandag via de officiële kanalen laten weten dat Bochniewicz de voorste kruisband in zijn rechterknie heeft afgescheurd. De afwezigheid van Bochniewicz is een groot gemis voor Heerenveen, daar hij vorig jaar als vaste kracht gold in de defensie. De Pool kwam afgelopen seizoen tot 31 wedstrijden in de Eredivisie, waarvan 30 keer als basisspeler.

Bochniewicz werd vorig jaar zomer aangetrokken door Heerenveen als vervanger van de naar Lille OSC vertrokken Sven Botman. De Poolse mandekker werd op jonge leeftijd opgenomen in de jeugdopleiding van Reggina. Bij de Italiaanse club verdiende Bochniewicz een transfer naar Udinese, maar daar wist hij nooit door te breken in de hoofdmacht. Sinds 2018 kwam hij uit voor Górnik, dat hem na een huurperiode definitief overnam. Ook kwam hij twee keer uit voor de Poolse nationale ploeg.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zeer vervelend voor Heereveen en natuurlijk nog meer voor deze speler.
Lange revalidatie wacht, en dan is het maar de vraag hoe je weer terug keert.

Enorme aderlating, een van onze sterkhouders. Sterkte Pawel, hopen op een spoedig herstel!

Is weer gunstig voor Feyenoord. Kunnen ze Fer bij de deal betrekken.

2 augustus 2021 om 11:48

Dan liever Hendriks, desnoods op huurbasis. Een linksbenige centrale verdediger kunnen we nu wel gebruiken. Verwacht echter niet dat Feyenoord dat wil.

2 augustus 2021 om 11:53

Nee dat denk ik ook niet. Die plek blijft bij ons erg dun bezet.

2 augustus 2021 om 12:28

Haha dat was ook het eerste wat bij mij opkwam.
Kunnen we Fer sturen.

Hendriks moet Feyenoord niet verhuren. Die gaat dit seizoen minuten maken. Heb hem nu een paar keer gezien in de voorbereiding en die zit er gewoon tegenaan.
Geertruida is wel een optie die is eerder terug.

Wel klote voor Heereveen uiteraard als je basisspeler in de voorbereiding zijn kruisband scheurt.

2 augustus 2021 om 12:41

Ik vindt dat nou geen top talent.voor Hendrix bannis en misschen diemers want ik denk dat ie bij heerenveen prima uit de verf kan komen zou ik zeggen doen.

2 augustus 2021 om 13:47

Wie niet? Geertruida?

Ik zou als Feyenoord Hartjes en Hendriks niet laten gaan. Deze 2 jongens hebben aangetoond tegen het eerste aan te zitten en gaan dit seizoen gewoon minuten maken.
Diemers en Texeira heb je een mooie deal.

Maar ik denk dat Heereveen graag een verdediger zou willen.

2 augustus 2021 om 16:22

Hendrix niet geertruida is zeker een talent

2 augustus 2021 om 12:30

Fer is geen speler voor Heerenveen.Kijk maar wat die bij fc twente gepresenteerd heeft.En marktwaarde 2 miljoen inclusief bonus

Dus naast een spits, buitenspeler ook nog een extra centrale verdediger halen..... Hopen op een creatieve technische manager die nog ergens een konijn uit de hoed kan toveren en ergens nog wat kan kopen of lenen

Zeer jammer voor de speler dat hem dit overkomt. Nu zal er toch echt een extra centrale verdediger moeten komen want met 2 gaan we dat zo niet redden.

2 augustus 2021 om 12:36

We hebben ook nog van Ottele en daarachter Zaal, al is die misschien nog te jong en niet goed genoeg. Maar wel een aardig talent

De beste CV in de selectie van Heerenveen… wat een aderlating is dit zeg. Hopelijk verloopt zijn herstel voorspoedig en kan hij in de tweede seizoenshelft nog ergens van waarde zijn. Ik denk zelf dat ze Zaal nu definitief doorschuiven naar de eerste selectie. Verder is het beste dat er een nieuwe LCV komt (waarschijnlijk huur) al is er weinig tot geen geld beschikbaar en ligt de prioriteit nog altijd bij een spits en buitenspeler. Volgers van de top 4 die weten of er ergens nog een degelijke CV op de nominatie staat om verhuurd te worden?

2 augustus 2021 om 12:19

Schuurs zou een hele mooie zijn eerlijk gezegd. Maar denk niet dat Ajax dat gaat doen. Magallan en Viergever vallen erbuiten, maar denk dat die alleen verkocht mogen worden.

2 augustus 2021 om 13:41

Viergever zou wel een goeie LCV voor Heerenveen zijn. Maar om te kopen onmogelijk voor Heerenveen en qua salaris gok ik ook…

2 augustus 2021 om 12:26

Hendriks vind ik een talent. Gisteren las ik dat Feyenoord spelers in een ruil zou willen betrekken met Veerman. Als Heerenveen Feyenoord zo gek krijgen dat ze Hendriks willen afstaan, zou dat zo maar eens een hele goede zet kunnen blijken te zijn.

2 augustus 2021 om 13:39

Feyenoord zit een beetje in hetzelfde schuitje als Heerenveen wat betreft de weinige centrale verdedigers. Hendriks is wel een goed talent die bij Heerenveen meer speeltijd zou kunnen krijgen dan bij Feyenoord, maar die laten ze niet gaan op verhuur gok ik. Laat staan verkoop of in een deal met veerman.

2 augustus 2021 om 13:55

Ik had inderdaad over 'de deal met Veerman'; Feyenoord gaat hem niet meer verhuren. Ik zelf verwacht dat Haps nog vertrekt en dat deze jongen wordt klaar gestoomd om Malacia te vervangen als hij volgend jaar zou vertrekken.
Maar dat is koffiedik kijken. Hangt er ook een beetje vanaf hoe graag ze Veerman echt willen.

2 augustus 2021 om 14:05

Vraag is ook wat Heerenveen wil. Ik bedoel met een ruil deal wordt je een soort van opgescheept met een speler die hoogstwaarschijnlijk niet op nummer 1 van de scouting lijst staat. Als je een volledig bedrag tussen de 8 en 10 miljoen voor Veerman kan vangen dan scheelt dat met volgende aankopen. Heerenveen moet zich nog versterken met een middenvelder als Joey vertrekt en daarnaast een spits en eventueel een buitenspeler. Daar is wel geld voor nodig en denk dus ook dat de prioriteit bij een heel bedrag ligt en niet bij een ruil deal.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren