Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Dost scoorde enorm veel, maar Bendtner heeft hem de mond gesnoerd'

Laatste update:
/

Nicklas Bendtner wist woensdagavond de aandacht weer eens vol op zich te vestigen. De spits hielp Denemarken met drie doelpunten hoogstpersoonlijk langs de Verenigde Staten en tilde daarmee zijn doelpuntentotaal in het shirt van de nationale ploeg naar 26. Toch was de 27-jarige aanvaller VfL Wolfsburg niet helemaal tevreden over zijn optreden.

Bendtner, die in blessuretijd voor de winnende 3-2 tekende, had naar eigen zeggen nog meer kunnen scoren. "Misschien nog een goal of twee extra", verkondigde hij in gesprek met DR. "Dat is helaas niet gelukt, maar dit is natuurlijk ook prachtig." Bondscoach Morten Olsen was eveneens zeer goed te spreken over de prestatie van zijn spits.

"Hij was lichtvoetig en bijzonder scherp vanavond", vond de keuzeheer, die daarmee wees op de hervonden fitheid van het supertalent van weleer. "We hebben gezien dat Nicklas in topconditie moet zijn. Is hij dat niet, dan is hij niet goed. Vandaag was hij scherp. Hij heeft hard getraind. Bas Dost heeft enorm veel gescoord voor Wolfsburg, maar Bendtner heeft hem de mond gesnoerd door hard te werken."

Nicklas Bendtner is een betere spits dan Bas Dost

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Beetje laat om op 27-jarige leeftijd te beginnen met hard werken. Die jongen heeft z'n potentie compleet vergooid en zit meer dan terecht op de bank bij VFL

26 maart 2015 om 09:30

Ik snap sowieso niet waarom Olsen ten koste van Dost zo'n opmerking maakt en een sneer uitdeelt. Hebben Bentner en Dost persoonlijke problemen met elkaar bij Wolfsburg?

26 maart 2015 om 12:38

Olsen heeft dit dan ook niet gezegd, maar iemand heeft een hele slechte vertaalmachine gebruikt.
Olsen heeft gezegd dat Bas Dost veel heeft gescoord bij Wolfsburg, maar dat Bendtner niet heeft geklaagd en heel hard heeft getraind.

26 maart 2015 om 12:43

Ik zie de link ook niet? Las laatst nog een artikel dat Bendtner het kudt vindt om op de bank te zitten, maar dat hij wel kan zien waarom Dost speelt in 2015. Hij leek bijna menselijk met die uitspraak.

26 maart 2015 om 17:28

Mond gesnoerd ha ha ha , dost heb meerdere wedstrijden gescoort waarvan een keer 4x
Bendner scoort een keer een hattrick tegen 2e klasse team

Haha Lord Bendtner scoord ff een hattrick hoor. En meteen weer kapsones dat hij er meer had kunnen maken. Wees toch tevreden man. Tevens vind ik de link naar Dost hier overbodig.

26 maart 2015 om 09:21

Lekker vz: een betere spits van bas dost! Heel goed

26 maart 2015 om 10:13

Inderdaad. Waarom heeft Olsen het erover dat Bendtner Dost de mond heeft gesnoerd? Wat is dat voor een onzin? Het gaat hier om een prestatie van Bendtner bij Denemarken, daar heeft Dost helemaal niks mee te maken. Kansloze opmerking derhalve.

26 maart 2015 om 10:22

Omdat Olsen bij ajax heeft gezeten en dat zegt toch wel wat over de IQ van sommige mensen.

26 maart 2015 om 11:16

wat een domme opmerking, en het is 'het Iq'. Slimmerik.

26 maart 2015 om 10:14

Hoezo kapsones ? Het is juist goed als voetballers laten weten dat het nog beter moet. Daar ben je topsporter voor, altijd het beste nastreven.

26 maart 2015 om 10:19

Jawel, maar het trieste is dat Bendtner zichzelf nog wel eens wil overschatten. Hij mag blij zijn dat hij een keer een hattrick scoort.

26 maart 2015 om 12:21

Heb je de wedstrijd en het interview daarna gezien? Hij had er zeker meer kunnen maken, dus is gewoon realistisch. Hij verwijt zichzelf dat hij er niet meer inprikt en zei dat je met 3 doelpunten natuurlijk ook blij moet zijn. Had in deze instantie helemaal niets met kapsones te maken.

Gaan we dat gezeik weer krijgen van Lord Bendtner zeker ? Misschien een hele domme vraag hoor, maar waar slaat dat eigenlijk op ? Heb ik iets gemist of zo ?

26 maart 2015 om 09:24

Lord Bendtner is vooral sarcasme, omdat hij zichzelf nogal geweldig vindt, vandaar dat ze hem vooral in Engeland zo noemen

26 maart 2015 om 09:24

Hij zei ooit; ik kan gewoon de niveau van barca en madrid aan. En dat hij de beste spits zal worden ofzo. The lord speelt geen voetbal. Voetbal speelt the lord.

26 maart 2015 om 09:46

Hij had een relatie met caroline fleming , deze dame in kwestie is van adel / barones .
Geloof dat ie met haar zou trouwen en net voor het huwelijk ging het koppel bendtner en fleming uit elkaar . Als hij met haar trouwde zou er kans zijn dat hij tot adel zou kunnen zijn verheven.

En idd deels door zijn gedrag !

Dit id volgens mij de reden waardoor mensen hem Lord noemen
.

26 maart 2015 om 10:39

Lord Bendtner is ontstaan toen hij na maandenlange absentie en tribunezitten plotseling weer eens op mocht draven en hij verscheen met het kapsel van een samoerai.

Uhm dus als je 3 doelpunten maakt bij het nationale elftal snoer je gelijk je concurrent de mond bij desbetreffende club? Hij moet eens bij Wolfsburg aan het lopende band gaan scoren dan kunnen we verder praten.

26 maart 2015 om 10:22

dé lopende band waar jij het over hebt is momenteel bij Dost ook even langzamer gaan lopen of zelfs al weer 450 of 540 minuten stil aan het staan...

"nicklas Bendtner is een betere spits van Bas Dost" Iek viende hielemale muuie Niederlandsch.

Je zou haast denken dan die coach hevig aan drank heeft gezeten...

26 maart 2015 om 09:34

Als je een Lord in je team hebt, kun je rekenen op kwalitatief goede drank he. Blijkt maar weer.

Ja want Dost heeft echt niks gepresteerd voor Denemarken....

26 maart 2015 om 09:36

Inderdaad. Waar was die Dost dan gisteren als hij zogenaamd zo goed is? Bendtner is veel beter in het Deense nationale elftal dan Dost.

26 maart 2015 om 12:25

Dost heeft ook nooit op een cold and windy night in Stoke gescoord.

Bendtner scoort als hij wenst. We moeten ons gelukkig prijzen met zijn genade.

Een hattrick is geweldig voor Lord Bendtner, maar ik vrees dat hij nu weer kapsones krijgt en een hele poos niet meer zal scoren. Heeft bijna nooit een goede serie neergezet, want altijd als het lekker liep begon hij er weer in te geloven dat hij naar Real Madrid kon.

Wat een onzinnige reactie van Olsen. Past totaal niet bij een vriendschappelijke wedstrijd tussen Denenmarken en de VS. Dost presteert gewoon een stuk beter dan Bendtner bij Wolfsburg, dus van de mond snoeren is geen enkele sprake.

26 maart 2015 om 12:34

Olsen zei dit dan ook helemaal niet. Olsen zei hetvolgende:
"mod USA var han i en bedre forfatning. Hans træningsindsats har været god. Bas Dost har scoret mange mål i Wolfsburg, men Bendtner har holdt kæft og arbejdet hårdt til træning"

Wat hetvolgende betekent:
Tegen de VS was hij in betere vorm(red. hij had het eerder over een slechte periode van Bendtner). Hij heeft veel inzet getoond op de trainingen. Bas Dost heeft veel gescoord in Wolfsburg, maar Bendtner heeft niet geklaagd(zijn mond gehouden) en hard gewerkt op de trainingen.

Ik weet niet wie de vertaling heeft gedaan voor VZ of dat ze het van een andere site hebben overgenomen, maar er klopt helemaal niets van.

naja vind Bendtner eter dan Dost. Tuurlijk ben ik subjectief als Deen, maar Bendtner doet niet onder voor Dost als poacher, en is al veel beter met de bal aan de voet. Hij heeft enkel zijn reputatie tegen.

Even voor de duidelijkheid, Olsen heeft dit dus helemaal niet gezegd. Hij zei hetvolgende:
"mod USA var han i en bedre forfatning. Hans træningsindsats har været god. Bas Dost har scoret mange mål i Wolfsburg, men Bendtner har holdt kæft og arbejdet hårdt til træning"

Wat hetvolgende betekent:
Tegen de VS was hij in betere vorm(red. hij had het eerder over een slechte periode van Bendtner). Hij heeft veel inzet getoond op de trainingen. Bas Dost heeft veel gescoord in Wolfsburg, maar Bendtner heeft niet geklaagd(zijn mond gehouden) en hard gewerkt op de trainingen.

Ik weet niet wie de vertaling heeft gedaan voor VZ of dat ze het van een andere site hebben overgenomen, maar er klopt helemaal niets van.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren