Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Dortmund-goalie gaat viraal met kolderieke blunder bij seizoensopening

Laatste update:

Het beloftenteam van Borussia Dortmund is maandagavond begonnen aan de start van het nieuwe seizoen in de 3. Bundesliga. Voor Luca Unbehaun werd het een avond om snel te vergeten. De doelman vergiste zich in een beslissing van de scheidsrechter en werd de schlemiel van de avond. Als doekje voor het bloeden wist zijn ploeg wel een nederlaag te voorkomen.

Tien minuten na rust ging het mis voor Unbehaun, toen hij in de veronderstelling was dat scheidsrechter Stegemann had gefloten voor een overtreding of buitenspel. De doelman rolde de bal daarop voor zich uit in de voeten bij Gustaf Nilsson. De spit van SV Wehen Wiesbaden wist zich eerst geen raad met de bal, maar rondde vervolgens af via de binnenkant van de paal toen bleek dat er niet gefloten was.

Als schrale troost wist Dortmund in de slotfase een punt aan het duel over te houden. Rodney Elongo-Yombo gaf zijn onfortuinlijke ploeggenoot een doekje voor het bloeden door een kwartier voor tijd voor de 1-1 aan te tekenen. In de 3. Bundesliga spelen onder meer 1860 München, FC Ingolstadt en MSV Duisburg. Naast Dortmund is ook het beloftenteam van SC Freiburg actief op het derde niveau. Dortmund bezet door de puntendeling de achtste plek.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Een beetje unbehouden inderdaad...

Ja... dit is wel lullig, haha.
Je ziet die spits ook denken van; wat moet ik hiermee?!

hahahaha is het gemeen als ik zeg dat hij een beetje op Karius lijkt?

28 juli 2022 om 13:52

Zo, jij bent gemeen man!!

28 juli 2022 om 14:20

Boefje! Schijnt dat wel meer keepers blunders hebben gemaakt in het verleden. Weet het niet zeker.

De scheidsrechter was ook niet heel duidelijk. Snap de verwarring wel. Maar wel een gedenkwaardig lullige manier om een tegendoelpunt te incasseren

Dit is wel heel pijnlijk voor die keeper. De spits lijkt ook te denken dat er gefloten is en dan vind ik de actie niet heel sportief. Maar goed het mag. Misschien had de scheidsrechter alsnog moeten fluiten. Het kost je als keeper gewoon 2 punten dit.

Ik krijg toch het onderbuikgevoel dat Tom Beugelsdijk hier meer van weet! Vermoeden van...

Jammer dat wiesbaden er niet met de punten van door zijn gegaan, gun ze van harte om weer te promoveren.

28 juli 2022 om 18:29

1860 München moet echt weer terugkomen naar op zn minst het tweede niveau naar mijn mening. Fantastische club

Lijkt erop dat hij dacht dat de scheidsrechter had gefloten voor een overtreding. Maar ja... Dat is pech, basisplaats weg.

Jammer dat al die neppe belofte teams bestaan. Maak lekker een competitie aan voor alle belofte teams. Ookal mag je als belofte team niet hoger dan dritte liga spelen, laat ze anders maar lekker in de regional liga spelen oid. 3. Liga is nu ook wel een lekkere competitie, zitten een aantal mooie ploegen in. Daar is Wehen Wiesbaden er ook 1 van.

28 juli 2022 om 18:32

Vorig jaar was het echt mooi met ook nog Kaiserslautern, Braunschweig en Magdeburg erbij. Nu ook nog mooi maar wel ietsjes minder. Ik gun 1860 München en Duisburg echt promotie

28 juli 2022 om 18:44

Eens! Vorig seizoen waren de 3. Liga en 2. Liga echt voor mij de leukste competities om te volgen wereldwijd. Wat een heerlijke competitie met zo ontzettend veel tradition! Vond het daarom ook erg jammer dat de relegation ging tussen Dresden en Lautern, maar wat een sfeer op de Betzenberg en DDV-stadion. Duisburg gun ik het zeker, de Giesinger 1860 iets minder haha aangezien ik wel redelijk aanhanger ben van de andere club uit München, maar stel ze zouden 2. Liga gaan voetballen is het zeker een mooie aanwinst, goede support en het Grünwalder stadion heeft wel een mooie nostalgische uitstraling ipv het kille Allianz waarvan ik het nog steeds jammer vind dat Bayern daar voetbalt! Heb wel een redelijke zwak RW Essen en Dynamo is altijd een aanwinst voor de 2. Liga!

Absurd om de bal zo ver voor je te gooien terwijl er 2 spelers van de tegenpartij lopen. Mooi dat ze het dan afstraffen, kan hij leren van zijn fouten.

28 juli 2022 om 18:14

Kan, maar hij heeft de bal gepakt voordat het buiten de lijnen was, dus ik weet niet waarom hij dat dan dacht haha.

Die aanvaller heeft nog geluk dat hij hem binnenkant paal schiet. Iets verder naar links en hij had ongeveer net zo'n fout als de keeper gemaakt.

Tommie zit ook overal !!!

Dit is geen blunder, die jongen meende dat er gefloten was voor een vrije trap. Ongelukkig misverstand.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren