Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Door Ajax begeerde Deulofeu op huurbasis naar AC Milan

Laatste update:

Gerard Deulofeu is speler van AC Milan. Zowel I Rossoneri als Everton maken maandagmiddag melding van de overstap van de 22-jarige rechtsbuiten naar het San Siro. Het is onduidelijk of er een koopoptie in de huurovereenkomst is opgenomen.

/

Ajax toonde eveneens belangstelling voor de Spanjaard, maar hikte tegen de vraagprijs van naar verluidt tweeënhalf miljoen euro aan en bovendien ging de voorkeur van Deulofeu zelf uit naar Milan. “Ik heb voor Milan gekozen omdat dit een geweldige club is. Ik ben blij om hier te zijn”, zei hij zondag op het vliegveld tegen het journaille.

Milan betaalt naar verluidt 750.000 euro voor de huur van Deulofeu, maar het valt dus nog niet uit te sluiten dat de jeugdinternational later definitief naar de Italianen transfereert. In dienst van Everton kwam Deulofeu tot acht doelpunten en negentien assists in 75 wedstrijden.

Denk jij dat Gerard Deulofeu gaat slagen bij AC Milan?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Jammer dat hij niet naar Ajax is gekomen maar nu snel overschakelen en vol voor Neres gaan. En mocht hij niet haalbaar blijken dan vol voor Lozano gaan die goedkoper is dan Neres.

Weet trouwens niet of deze Deulofeu wel veel speeltijd gaat krijgen bij Milan. Ze hebben voldoende spelers voor in de aanval.

23 januari 2017 om 17:44

Lozano gaat 'm niet worden. Hij heeft al aangegeven te mikken op een grotere competitie dan de Eredivisie, niet geheel onbegrijpelijk. Geen Deulofeu, geen Lozano; wie gaat het worden Marc? Tussen de 10-20 miljoen voor Neres, gaan voor Sam Larsson of een verrassing uit de hoge hoed?

23 januari 2017 om 17:52

Lozano kan beter zich eerst gaan ontwikkelen bij Ajax ipv gelijk de overstap maken naar een topcompetitie.

23 januari 2017 om 17:54

Je hebt helaas gelijk, ik heb nadat ik jouw bericht zag even ' Lozano no Holanda' gegoogled en inderdaad . Ik gok dat er uiteindelijk niks komt voor woensdag (behalve Neres is er volgens mij niks echt meer concreet geweest) dus ja helaas pindakaas, dat zou ons weleens zwaar kunnen opbreken in de tweede seizoenshelft. Dan toch maar El Ghazi behouden en hem zoals sommigen voorstelden hem op links zetten en Kluivert/traore op rechts, wie weet blijkt dat een gouden greep... :/

23 januari 2017 om 18:25

Niet alleen dollartekens. Als een club als Everton, Sevilla, Leverkussen of Lazio interesse zou tonen en een bedrag rond de 15 miljoen betalen dan zal hij daar hoogstwaarschijnlijk ook voldoende spelen. Daarnaast speelt hij dan op een hoger niveau, verdient hij meer en heeft hij bovendien sneller kans om nog een stap hogerop te maken als hij daar weet te imponeren. De Eredivisie is niets meer tegenwoordig, tijd dat we dat zelf ook eens gaan realiseren in plaats van onrealistische verwachtingen scheppen die helaas geen waarheid kunnen worden.

23 januari 2017 om 18:39

Larsson is pure wanhoop. Haalt never de achterlijn. Met ruimte leuk, maar die heb je bij Ajax niet. Kun je net zo goed nouri op links pleuren of ziyech. Zullen ook maar constant naar binnen gaan.

23 januari 2017 om 18:40

Sanchez kon ook naar Barcelona en daar meer verdienen. Maar koos bewust voor speeltijd bij Ajax en om zich bij Ajax door te ontwikkelen. Het kan dus wel.

23 januari 2017 om 19:35

Sanchez koos niet voor Barcelona B bedoel je toch?

23 januari 2017 om 21:55

Ben blij dat deze jongen niet komt.
Past totaal niet in Nederland. Verstandigste dat Ajax kan doen is vandaag nog Vincent Janssen huren. Die heeft zoveel frustratie in zich dat hij je direct kampioen maakt.

23 januari 2017 om 21:59

Zat ik ook heel even aan te denken maar dat zou ten koste gaan van de basisplek van Dolberg. En Janssen is zelf niet in vorm.

Sonde dat deze jongen niet naar Ajax komt, alhoewel Milan natuurlijk ook een prima (tussentijdse) stap is. Milan begint weer enigszins op te krabbelen na een slechte periode.

Hopelijk kan Ajax een keer adequaat doorpakken en een speler van een dergelijk kaliber binnen halen, aangezien dit al meermaals is mislukt.

Heeft dit nog steeds te maken met Dhr. Netto?

Aanhikken tegen 2,5 milj vraagprijs of salaris...🤔

23 januari 2017 om 17:41

En Milan betaald maar € 750.000, beetje vreemd. Hij kiest helaas niet voor speeltijd iets wat hij wel nodig heeft op zijn leeftijd.

23 januari 2017 om 18:26

Hoezo niet voor speeltijd? Bij AC speelt hij Niang echt wel uit de basis hoor die is echt niet zoveel beter. Je doet net alsof hij daar geen minuut zal gaan spelen maar dat zal je nog eens vies tegenvallen.

23 januari 2017 om 19:00

Naing invorm.is gewoon een niveautje hoger hoor. Maar hij is nu zwaar uitvorm dus deufoleu gaat genoeg minuten maken

23 januari 2017 om 17:56

Ze hikken aan tegen een salaris van 2,5miljoen netto dan begrijp je wel waarom Ajax niet gehapt heeft toch??

Concurrent voor Niang aangezien hij de laatste tijd zwaar uit vorm is? Zorgt wel voor wat concurrentie op de flank en wat meer consistentie t.o.v. Niang maar hij gaat Milan zeker niet naar een hoger niveau tillen. Fijn om je selectie wat te verbeteren in de diepte, maar Milan kan beter naar centrale middenvelders gaan zoeken.

23 januari 2017 om 18:03

Idd voor naing. Dit is perfect. Nu zal naing er voor moeten vechten waardoor hij weer in vorm komt

23 januari 2017 om 18:37

Zou het overigens wel echt onzin vinden als er slechts geopteerd is voor een normale huurovereenkomst (zonder koopoptie dus). Als kleinere clubs dit soort dingen doen is dat te begrijpen, die kunnen sommige spelers natuurlijk niet definitief vastleggen.
Maar wat als Gerard de pannen van het dak speelt en er is geen koopoptie? Dan heeft Milan niets meer aan hem en bewandelt hij vrolijk de weg terug naar Everton.

23 januari 2017 om 21:07

Wat ik ervan hoorde was dat Everton 2 opties voor ogen had, oftewel huur met obligatie tot koop of droge leenbeurt.

Milan kon enkel optie of koop of droge leenbeurt doordat ze tussen eigenaars zitten.

Dus dit was de enige optie denk ik, als hij goed speelt kan er nog altijd achteraf onderhandelt worden tussen de nieuwe eigenaars en Everton.

Ajax hikt vast niet tegen een vraagprijs aan van 2,5 miljoen, misschien wel tegen een salaris van die grootte. Maar goed, ik ben ook benieuwd of hij veel gaat spelen daar.

Ajax zal in elk geval wel schakelen en voor Neres of Larsson gaan, die staan zover bekend ook op de lijst.

23 januari 2017 om 17:50

Larsson is ook welkom want Younes is dramatisch dit seizoen in de eredivisie! Nog 0 keer gescoord in de eredivisie en ook met assists een laag rendement.

Ajax had bij voorbaat 0 kans op deze jongen. Met een salaris van miljoen bruto ga je het nooit redden. Ik snap alleen niet waarom Milan hem zo graag wilt. Suso speelt toch op zijn positie?

23 januari 2017 om 18:04

Nope hij is voor op de plek van naing die zwaar uitvorm is

23 januari 2017 om 18:18

Links voorin dus? Bonaventura kan daar ook spelen toch?

23 januari 2017 om 18:38

Jack Bonaventura zou ik dan een linie terugschuiven, naar de linkshalf positie. Zo kan hij zijn creativiteit daar uiten en wordt het middenveld ook wat beter.

Hebben we eigenlijk van Ajax zelf wel eens gehoord dat ze interesse hadden? Heb de laatste jaren toch ook het idee dat Ajax misbruikt wordt voor allerlei transferperikelen.

Linksback en keeper voor volgend jaar lijken mij prioriteiten.

Jammer dat hij naar AC Milan vertrekt, maar het wordt wel tijd dat Marc Overmars en Ajax even wat tempo erin gooien en toch een vleugelaanvaller binnenhalen deze transferperiode, want ze zijn volgens mij echt al ruim 'n maand bezig om 'n vleugelspeler aan te trekken en de transferperiode is over 8 dagen voorbij en Ajax heeft nog geen vleugelaanvaller, terwijl dat wel nodig is en dat kon je ook gisteren tegen FC Utrecht goed zien.

Vrijwel de gehele voorhoede van Ajax is momenteel niet in beste vorm: Younes speelt heel dit seizoen al matig, Dolberg kende een leuke periode, maar presteert nu ook al 'n tijdje matig (wat wel te verwachten was), el Ghazi is al ruim 'n jaar uit vorm en laat af en toe (net als Younes) weleens wat leuks zien, maar dat is niet goed genoeg, Traorã© is momenteel op de Afrika Cup, gehuurd van Chelsea en opzicht doet hij het wel redelijk, maar hij wisselt goede momenten met erg slechte momenten af, Cerny speelde aan het einde van vorig seizoen goed, maar dit seizoen vind ik 'm tegenvallen in de wedstrijden die hij in het 1ste speelt en daarbij is hij ook nog eens geblesseerd, Cassierra vind ik meer een diepe spits dan vleugelaanvaller en mag van mij wel iets meer speeltijd krijgen, aangezien Dolberg niet in beste vorm verkeert, Pelle Clement is momenteel ook geblesseerd, maar ik vind hem op de een of andere manier geen vleugelaanvaller en ik denk dat hij ook net niet goed genoeg is en op Justin Kluivert kunnen we nu niet teveel rekenen, ook al speelt hij tot nu toe vrij goed en leuk in het eerste van Ajax.

De afgelopen weken heb ik namen als Everton Filipe, David Neres, Hirving Lozano, Gerard Deulofeu, Sam Larsson, etc. voorbijzien komen. Van Filipe verwacht ik dat hij niet meer zal komen, van Lozano ook niet en van hem heb ik overigens ook gelezen dat Lozano het niet ziet zitten om naar Ajax te vertrekken, de komst van Neres zou ik wel toejuichen, maar ik ben benieuwd of hij daadwerkelijk zal komen, Deulofeu is dus inmiddels naar AC Milan vertrokken en Larsson zie ik ook graag komen, daarbij heb ik de afgelopen dagen gelezen dat Larsson Sassuolo en Atalanta heeft afgewezen, dat PSV ook belangstelling voor hem heeft, dat SC Heerenveen en Ajax in onderhandeling zijn en dat Larsson zelf ook liever naar Ajax vertrekt.

Wat er van waar is over dat bericht van Larsson, weet ik niet. Maar ik zou zijn komst zeker toejuichen, want buiten Neres en Larsson heeft Ajax niet al te veel alternatieven meer en aangezien Larsson de Eredivisie al kent, zou ik dus een lichte voorkeur voor Larsson hebben, maar ook de komst van Neres zou ik ook wel toejuichen.

Als Ajax dan eindelijk een vleugelaanvaller binnen heeft, dan mag Younes voorlopig wel even banken van mij en ik las vandaag dat Ronald de Boer aangaf dat hij el Ghazi (als hij blijft) wel vanaf links zou willen zien en dat zou ik ook weleens willen zien, want vanaf links komt er veel meer gevaar van el Ghazi en als Younes speelminuten maakt, dan zou ik Younes weleens vanaf rechts willen zien.

Want vanaf links gaat Younes telkens naar binnen, naar z'n rechterbeen en dat weet iedereen al. Terwijl als hij vanaf rechts speelt, dan zal hij waarschijnlijk minder naar binnen gaan en is het wat onvoorspelbaarder wat hij gaat doen, maar voorlopig zou ik, als Larsson (of Neres) wordt binnengehaald, Younes op de bank neerzetten, ook al vind ik Younes (in vorm) echt een goede speler en hopelijk weet hij zich te hervinden en dan terug te vechten in de basis.

Onana
Veltman
Sánchez
Viergever
Sinkgraven
Klaassen
Schöne
Ziyech
Larsson
Dolberg
el Ghazi
23 januari 2017 om 21:57

Deze jongens zijn het allemaal niet. Zo'n speler moet je nooit halen in de winter. Haal Janssen maar op bij de Spurs. Die wil nog wel even wat bewijzen de komende maanden.

23 januari 2017 om 22:35

@joostfan

Qua salaris alleen al onhaalbaar. En daarbij heb ik meer vertrouwen in Larson dan Janssen. Hoop echt dat Ajax een serieuze poging doet.

Toch jammer dat ajax deze jongen niet haald is voor eeredivisie begrippen een top speler

Niang gaat waarschijnlijk trg naar genoa. Ocampos word betrokken in de huurdeal. deulofeu zal wel een backup worden voor Suso. Of op de linkerflank gaan spelen

Genoa want Niang and have proposed Lucas Ocampos in exchange. Milan have already agreed to this move. Now the player has to agree. [Sky]

23 januari 2017 om 21:03

Deulofeu heeft genoeg ervaring op links, en Bonaventura speelde daar eigenlijk alleen maar omdat de opties op het middenveld momenteel beter zijn dan op de flanken.

Dus ik denk dat Deulofeu op links gaat spelen en Bonaventura terug een linie gaat zakken. Ocampos zal dan de back-up op de flanken zijn.

Goeie deal, we hadden een snelle goeie winger nodig. Hij past perfect in de aanval met Suso die eerder naar de bal toekomt en het spel wil naar zich toetrekt, met Deulofeu die meer de diepte ingaat en Bacca die de kansen kan afmaken.

Niang is hopeloos uit vorm en gaat waarschijnlijk naar genoa op huurbasis, terwijl Ocampos de omgekeerde weg zou bewandelen. Dit zou ik zeker aanmoedigen omdat Niang speeltijd nodig heeft en Milan het niet kan veroorloven om hem te laten spelen momenteel.

Nog een positief punt hieraan is dat Bonaventura dan terug naar het middenveld kan.

Hopelijk kunnen we dit seizoen goed afsluiten en de jonge spelers verder laten ontwikkelen om dan volgend jaar 1 basisspeler per linie aan te trekken met mogelijk nog een paar breedte spelers. Want de basisploeg is zeer degelijk maar de selectie is niet diep genoeg.

Donnarumma
Abate
Paletta
Romagnoli
De Sciglio
Kucka/Pasali
Locatelli
Bonaventura
Suso
Bacca/lapadu
Deulofeu

Ajax hikte tegen een vraagpri9js van 2,5 miljoen aan? Dat vind ik in deze tijden niet veel, ook niet voor een speler van Everton die minder aan spelen toe komt, denk dat hij het niveau van de Eredivisie aan moet kunnen. Aan de andere kant kiest hij zelf bewust voor Milan, dus kans hadden ze sowieso niet, maar 2,5 miljoen vind ik nog meevallen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren