Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Dolberg zorgt voor roodgloeiende telefoon: ‘Maar hij blijft bij Ajax’

Laatste update:

Kasper Dolberg gaat volgens zaakwaarnemer Jens Steffensen nergens heen. De aanvaller van Ajax wordt na zijn indrukwekkende seizoensstart met veel Europese clubs in verband gebracht: Manchester City, Napoli, Juventus en AC Milan passeerden de afgelopen weken de revue in de wandelgangen. Steffensen erkent dat zijn telefoon roodgloeiend staat.

/

"Sinds de wedstrijd tegen Celta de Vigo blijven ze maar bellen", geeft de belangenbehartiger aan in Sport/Voetbalmagazine. "Als je in een Europese wedstrijd goed speelt en scoort, is dat voor veel clubs toch een soort bevestiging. Dan weten ze definitief genoeg."

Toch hoeft Ajax volgens Steffensen niet te vrezen voor een vertrek van de negentienjarige Deen, wiens contract doorloopt tot medio 2021. Dolberg vindt Ajax 'fantastisch' en zou niet aan andere clubs denken. "Op de bank zitten bij een grote club in Europa heeft geen enkele zin. Het gaat niet om geld, maar om ontwikkeling. Kasper blijft bij Ajax."

Denk je ook dat Kasper Dolberg in de winter bij Ajax blijft?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat Arek ook en maand later was hij vertrokken naar Italië. Voor Ajax is het wel te hopen maar in het voetbal weet je het nooit.

7 december 2016 om 05:45

Dat had met een buitenaards bod te maken. Met die 34 miljoen is een mooie benchmark gezet, daar moeten ze voor Dolberg waarschijnlijk ruim overheen. Een eindstation is de Eredivisie nooot geweest voor spelers in hun beste jaren, dus laat hem maar onhoudbaar worden. Dat zou betekenen dat hij zich zo blijft ontwikkelen en er een niet te weigeren bod komt. Idealiter pas ma nog twee seizoenen en idealiter voor een Martial-istisch bedrag.

7 december 2016 om 07:45

Dat en heb je er wel eens over nagedacht dat Ajax dit misschien wel bewust heeft gedaan met de zich snel ontwikkelende Dolberg in de beloften? Milik is een goede spits, anders sta je niet in het Pools elftal. Dolberg is voor de speelwijze van Ajax echter een veel betere spits en dan verdien je als club ook nog 30 miljoen. Ik snap het wel.

7 december 2016 om 09:33

Het is een beetje en en. Natuurlijk hadden ze wel een idee wat ze in huis hadden. Maar ik denk dat ze nog niet hadden verwacht dat Dolberg in zoveel wedstrijden beslissend kon zijn. Anders hadden ze Traore ook wel in Londen gelaten.

Plus Ajax is een bedrijf, en nalaten om 25 miljoen winst maken in 1 seizoen op 1 speler zou gewoonweg slechte bedrijfsvoering zijn, en onverklaarbaar richting de aandeelhouders.

8 december 2016 om 11:06

Klopt hoop echt dat dolberg bij ajax blijft toppertje

Hele goede spits en volgens mij ook een verstandige jongen die begrijpt dat naar een Europese topclub niet slim zou zijn. Hoop dat hij zeker nog 1 seizoen blijft (het liefst 2 seizoenen) en dan naar een club dichtbij de Europese top gaat.

7 december 2016 om 08:28

Onzin. 2-3 jaar bij Ajax en dan voor de hoofdprijs naar de Europese top. Waarom Tottenham of Liverpool spekken zodat zij daarna de hoofdprijs kunnen pakken??

Ik las dit bericht twee weken geleden ook al. Zijn we nu zelfs nieuws aan het herkauwen op een CL avond?

Lijkt erop dat zaakwaarnemer en speler hier heel goed op éã©n lijn zitten. Mooi om dit soort teksten te lezen, hieruit blijkt dat er ook nog zaakwaarnemers zijn die aan de speler denken. Dolberg zelf lijkt hier in Amsterdam ook prima op zijn plek, dus niets wijst erop dat er een snel vertrek aankomt. Laten we het hopen...

7 december 2016 om 10:55

Als er een megabod komt, dan is hij weg. Denk ook dat hij een stap hoger ook aankan aan het eind van dit seizoen. Hij zit al in het buitenland en hij kan zich zeer snel aanpassen.

Denk dat hij blijft, maar je weet wat voor gekke bedragen er rond gaan.

Zulke woorden zijn ineens niks meer waard als er een club bereid is om de hoofdprijs te betalen. Dus ik neem het maar met een korreltje zout.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren