Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Dolberg vertrekt alweer bij Sevilla en maakt het seizoen af in Duitsland

Laatste update:

Kasper Dolberg maakt het seizoen op huurbasis af bij TSG Hoffenheim, zo meldt de Duitse club via de officiële kanalen. De 25-jarige spits werd de afgelopen maanden door OGC Nice verhuurd aan Sevilla, maar daar wist de Deen geen potten te breken. Bij Hoffenheim, dat Dolberg huurt met een optie tot koop, hoopt de aanvaller zijn carrière een nieuwe impuls te geven.

De directeur van de Duitsers, Alexander Rosen, geeft aan dat Hoffenheim Dolberg in 2019 al wilde overnemen van Ajax. "We waren toen al overtuigd van hem. We zijn Dolberg daarna niet meer uit het oog verloren. Hij weet hoe we hier naar hem kijken. Kasper is een spits die zich onderscheidt door zijn slimme manier van spelen, uitstekende balbehandeling en zijn dynamiek", is Rosen duidelijk. "We zijn ervan overtuigd dat hij iets aan ons spel kan toevoegen wat we nog niet hadden."

Dolberg maakte in 2019 voor ruim twintig miljoen euro de overstap van Ajax naar OGC Nice. In zijn debuutseizoen in de Ligue 1 was hij in 23 duels goed voor elf doelpunten. De daaropvolgende seizoenen wist hij steeds minder het net te vinden, waardoor de veertigvoudig Deens international ook op steeds minder speeltijd kon rekenen.

Afgelopen zomer werd Dolberg daarom verhuurd aan Sevilla. Zijn periode in Zuid-Spanje was echter geen onverdeeld succes: hij kwam slechts acht keer in actie voor de huidige nummer achttien van LaLiga. Daarin wist hij geen enkele keer tot scoren te komen. Desondanks werd hij wel opgenomen in de Deense WK-selectie vorige maand. In Qatar kwam hij in alle drie de groepswedstrijden in actie, maar ook hierin trof hij geen doel.

Dit artikel betreft een update van een eerder nieuwsbericht. De reacties onder het bericht kunnen daardoor minder actueel zijn.

Is dit een goede stap voor Kasper Dolberg?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Toch bijzonder dat hij ook bij Nice weer hard terugvalt. Vind het altijd een mooie, mystieke spits die voor mij altijd welkom bij Ajax is.

28 december 2022 om 20:58

Welkom als pupil van de week? Dit soort spelers gaat Ajax niet verder brengen.

28 december 2022 om 21:09

Ajax moet toch hoger mikken?

28 december 2022 om 22:35

Helemaal eens myvision..lekker naar ajax gaan🤭 noemde hem altijd niet voor niets droldwerg. Zat en zit helemaal niks in.

29 december 2022 om 13:00

Je kan wel merken dat de kinderen weer vakantie hebben. Droldwerg, wow echt goed bedacht man. Ga nu maar weer lekker fortnite spelen.

2 januari 2023 om 21:40

Droldwerg, tsja ik moest er wel om lachen.

2 januari 2023 om 22:09

Hij deed het best aardig bij Nice. Werd zelfs speler van het jaar door supporters gekozen. Maar sinds ze diabetes is hij gewoon niet meer wie hij was.

Hij kan altijd nog meedoen met het wereldkampioenschap verstoppertje. Samen met Wijnaldum zou hij een goeie grabbel naar de beker kunnen doen!

Jammer had hem graag als backup van Luuk gezien bij PSV.

29 december 2022 om 14:06

Veel te hoog salaris voor een Back-up bij PSV. Zo zou eerste keus bij Feyenoord wel kunnen.

2 januari 2023 om 21:43

Hahaha…..grapjas!😅

2017 dachten mensen dat hij een van de beste spitsen ter wereld zou worden,toen werd zijn manier van spelen koelbloedig genoemd toen hij scoorde,nu lijkt het al jaren alsof hij voetbalt met tegenzin...

28 december 2022 om 20:55

Het is nou eenmaal een spits die erg afhankelijk is van de aanvoer. Die was in 2017 bij Ajax prima op orde. In 18-19 was het totaalvoetbal van Ten Hag gewoon heel anders en meer op schaduwspits afgesteld, Tadic bijvoorbeeld in Europa. De buitens creëerden en maakten hun eigen goals wel (Neres, Ziyech)

2 januari 2023 om 19:38

Veel spitsen zijn erg afhankelijk. Bij hem lijkt het toch vooral in de motivatie te zitten (werd destijds ook door Peter Bosz benoemd).

28 december 2022 om 20:57

Hij kijkt altijd chagrijnig die gast. Mysterieuze kerel. Je ziet bij hem het talent, en als het er nou eens stabiel uit zou komen, dan zou hij geweldig zijn. Maar dat gebeurt maar niet.

28 december 2022 om 21:53

Of hij was uiteindelijk gewoon niet zo goed.

28 december 2022 om 21:35

Dit dachten ze vooral bij Ajax. Net zoals dat ze daar dachten dat Van de Beek wel even mee zou kunnen bij Manchester United en Ziyech wel even mee zou kunnen bij Chelsea.

28 december 2022 om 22:10

Ziyech kan het niveau wel aan alleen past Chelsea gewoon niet bij hem. Misschien dat een Juventus of Newcastle wel bij hem past.

28 december 2022 om 22:57

Dolberg werd 5e bij de golden boy verkiezing. Daar gaat Ajax niet over.

28 december 2022 om 23:38

Juventus of Newcastle? denk eerder Bologna of Leicester city..

2 januari 2023 om 20:11

Hahaha ach ja, zij vinden zichzelf de beste.

28 december 2022 om 22:38

Dachten ze van Sana ook Marieke90. Deze dolberg heeft enkele leuke Potjes gespeeld maar veelal 80% onzichtbaar en matige wedstrijden gespeeld.

Op z'n dag een prachtige speler. Zag Bergkamp achtige potentie in hem. Helaas veel blessures gehad en ook nog diabetes geconstateerd. Dit wordt toch wel een beetje z'n laatste kans. Anders wordt het een middelgrote competitie.

2 januari 2023 om 21:43

Wat is dan een middelgrote competitie als het in Frankrijk niet lukt. Hij is Nederland ontgroeid en ik zie Portugal als een grotere competitie. Het enige wat ik me kan bedenken is dat hij lekker in Turkije geld gaat verdienen en paar goaltjes maken.

Ik denk dat het over en uit is met Dolberg, wel jammer .

Dat is niet zo Nice voor hem. Had het gevoel dat het bij Nice wel goed ging, moet eerlijk zeggen dat ik niet op de hoogte was dat het bij Sevilla niet liep, maar is in mijn optiek ook een betere club dan Nice

Hij had zo’n enorme potentie en dat zagen we in 16/17. Helaas nooit meer in de buurt gekomen van dat niveau. Blijft jammer hoe die steeds van club naar club gaat. Bij Sevilla ook gewoon faliekant mislukt. Als die weer mislukt ben ik bang dat hij naar een laagvlieger moet om te gaan spelen.

Bij Nice deed hij het toch niet zo slecht? Beetje jammer voor zijn carrière dit. Hij was zo'n mooie coole spits bij Ajax.

Dit loopt toch een beetje als een rode draad in zijn carrière, begint vaak goed bij een club, maar valt daarna altijd ver terug

Qua voetballende kwaliteiten een hele goede voetballer. Echter mag je inmiddels misschien wel concluderen dat hij een verkeerde instelling heeft. Kan mij goed herinneren dat Peter Bosz ook zei dat elke jeugdspeler in de voorbereiding altijd voorop liep, behalve Dolberg, die liep veelal achteraan. Bosz moest ook energie steken om hem te pushen. Zo zie je dat er meer is dan alleen voetballende kwaliteiten !!

Inmiddels ook uitgegroeid tot een clubhopper. Jongen met redelijke potentie , maar niets meer dan dat ook.

Leuk voor een subtopper en 8 a 12 doelpunten per seizoen.

Verdrietig dat Dolberg lijdt aan diabetes. Ik denk dat deze aandoening ervoor zorgt dat hij niet meer op niveau speelt. Overigens denk ik soms dat Blind met hetzelfde probleem kampt: een fysieke beperking waardoor hij net niet meer op het hoogste niveau kan meevoetballen.

Hoop oprecht dat hij slaagt bij Hoffenheim. Zo van die gast genoten bij Ajax in de periode voor zijn blessure. Zo langzamerhand zal hij ook wel weer wat regelmatiger moeten spelen, anders is zijn carriere voorbij voor ie er erg in heeft.

Eeuwig zonde, wat was deze jongen goed in het UEL jaar bij Ajax. Zo klinisch voor de goal, goede basistechniek, tweebenig. Alleen een beetje apathisch leek het wel, iets té veel 'ijskonijn'.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren