Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Dolberg krijgt voorkeur boven Bendtner: ‘Maar Nicklas was wel beter’

Laatste update:

Bondscoach Åge Hareide van Denemarken is ervan overtuigd dat Kasper Dolberg zijn vorm gaat hervinden. De aanvaller werd maandag opgenomen in de voorselectie van Denemarken voor de WK-kwalificatiewedstrijden tegen Polen (1 september) en Armenië (4 september). Nicklas Bendtner maakt geen deel uit van de selectie.

Met Rosenborg BK boekte Bendtner donderdag een 0-1 zege op Ajax, maar dat bracht Hareide niet op andere gedachten. "Ik zag de wedstrijd tegen Rosenborg. Het klopt dat Bendtner beter was dan Dolberg, maar je moet geen oordeel vellen op basis van één wedstrijd", doceert de keuzeheer bij TV2. "Net als andere jonge jongens kan Dolberg het lastig krijgen. Hij is de man van de toekomst. Hij moet zich ontwikkelen door ervaring op te doen op het hoogste niveau."

"Kasper heeft een fantastisch seizoen gehad, maar de hele voorhoede van Ajax is niet zo sterk als vorig seizoen. Iedereen heeft wedstrijden waarin het minder gaat", weet Hareide, die over het geheel positief is over zijn opties in de voorhoede. "Nicolai Jörgensen heeft gescoord in zijn eerste wedstrijd voor Feyenoord, Andreas Cornelius speelde met Atalanta tegen AS Roma, Yussuf Poulsen doet het goed bij RB Leipzig en Viktor Fischer op de weg terug na een ietwat donkere periode bij Middlesbrough. Hij geeft ons altijd energie."

Verdient Kasper Dolberg zijn oproep voor Denemarken?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Alleen was Dolberg vorig seizoen al uit vorm hoor.
Dat wordt hier wel vergeten.
Zelfs tegen onze "waardeloze niets kunnende " Daley Blind had hij niets en totaal ook niets in te brengen.
Nee Dolberg moet even met zijn vingers op de feiten worden gedrukt anders is er weer een groot talent verloren gegaan zoals velen die een beter talent hadden dan dat ze geëtaleerd hadden.

22 augustus 2017 om 14:48

Ik denk dat je heel objectief moet kijken naar het geheel! Dolberg is zwaar koelbloedig voor de goal. Maar als de bediening er nagenoeg niet is of op eigen succes uit is, dan houdt het voor dolberg ook op.

Na een succesvol seizoen waarbij je tegen ajax weet dat je niet veel de bal zal hebben (zelfs het grote Man U deed dat), zullen veel kleine teams nog meer de bus parkeren. Met een voorspelbaar middenveld zonder klaassen en met ziyech nog niet in vorm & en een nieuwe coach kiezend voor Amin (speelt die wel of staat die er alleen maar) younes
Wordt het voor dolberg wel heel lastig op een eiland alleen. Zit totaal geen idee nog achter, en dan zie je dat de individuele klasse van spelers bij ajax niet voldoende is. En dolberg kan dat niet alleen. Zet die man bij een goed draaiend team met bedienende buitenspelers en die man scoort minstens 25 doelpunten

22 augustus 2017 om 20:51

@serwin
Ajax was vorig seizoen een goed draaiend team.
Maar hoeveel scoorde Dolberg?
Het is waar dat hij nu ook geen bruikbare ballen krijgt maar als er eens een voorzet kwam was hij telkens te laat.
Krijgt hij een bal laat hij 'm drie van de vier keer van zijn voet springen.
Is ook iets van uit vorm!

22 augustus 2017 om 17:13

Waarom zou je iemand met de vingers op de feiten drukken wanneer je hem ook met de neus op de feiten kunt drukken? Dolberg uit vorm, kom nou. Verder wat Serwind zegt.

22 augustus 2017 om 20:48

@schwarz

Sorry ik haalde twee gezegden door elkaar.
En als jij zegt Dolberg niet uit vorm?
Sorry, maar als dit zijn top is, es hij ook niet veel hoor!
Dolberg is al een heel tijdje uit vorm.

Ben ik niet helemaal mee eens !
Bendtner speelt de laatste wedstrijden voor Rosenborg weer goed juist en Dolberg in een dip ! Ik vind dat Bendtner het juist nu wel weer verdiend om in de nationale selectie op te nemen.

22 augustus 2017 om 15:54

Bendtner goed? Haha die lakse draak verloor elk duel van broekie de Ligt. Iemand met zoveel body en zoveel praatjes mag wel eens een keer wat meer laten zien. Dan kan je beter proberen een talent verder te ontwikkelen. Bendtner viel zelfs bij Rosenborg amper op.

23 augustus 2017 om 05:58

Kijk ik baseer het op wedstrijden van Rosenborg in de competitie niet alleen de wedstrijd tegen Ajax.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren