Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Doelwit van Feyenoord kan ook in Duitsland en Spanje aan de slag

Laatste update:

Het is nog onduidelijk of Jan-Arie van der Heijden daadwerkelijk bij Feyenoord aan de slag gaat. De transfervrije verdediger had maandag weliswaar een goed gesprek met trainer Giovanni van Bronckhorst, maar hij is en was eigenlijk uit op een club in het buitenland. Volgens De Telegraaf is er ook sprake van interesse van over de grenzen.

/

Het dagblad schrijft dinsdag dat, onbekende, clubs uit Duitsland en Spanje interesse in Van der Heijden hebben. De verdediger moet daarom in de komende dagen een keuze maken. “Feyenoord is geen buitenland, maar wel een topclub in Nederland. Ik sta voor een heel belangrijke beslissing in mijn carrière. Zoiets beslis je niet zo maar even snel”, zo vertelde Van der Heijden maandag in gesprek met Voetbal International.

Van der Heijden is afkomstig uit de jeugdopleiding van Ajax, waar hij in zijn jonge jaren gold als groot talent. In Amsterdam debuteerde hij in 2007 ook in het profvoetbal, maar van een grote doorbraak kwam het nooit. Twee jaar later stapte hij over naar Willem II, om vervolgens aan de slag te gaan bij Vitesse. In Arnhem was hij de afgelopen jaren een onbetwiste basisklant. Hij koos ervoor om zijn aflopende contract niet te verlengen.

Denk jij dat Jan-Arie van der Heijden bij Feyenoord aan de slag gaat?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Prima verdediger, meer niet. Vond hem bij willemII destijds al niet uitblinken!

En als ik dat vergelijk met onze Jordens Peters dan hebben er een aantal clubs echt liggen te slapen. Zou perfect bij Feyenoord passen en de nieuwe leider in de verdediging kunnen worden!

21 juli 2015 om 07:52

Hij hoeft niet top te zijn! Puur voor de bank halen, want zal ook niet slechter dan Mathijssen zijn. Kongolo en van Beek laten staan als ze fit zijn dan komt dat vanzelf helemaal goed!

Goedzo. Nu als de bliksem een échte verdediger halen vgeel!

Tja ondanks dat er een hoop negatieve berichten zijn binnen verschillende supportersgroeperingen van Feyenoord juich ik zijn komst toe,.

Kan er gelijk staan ken de Nederlandse competitie en kan makkelijk mee. En je heb voor de cv plek straks gelijk 3 goede spelers staan.

21 juli 2015 om 09:29

precies, en helemaal prima voor de breedte.

Vooruit gaan op Mathijsen en Boulahrouz ga je nu wel.

21 juli 2015 om 11:03

Middelmaat prima voor 10 a 15 wedstrijden per jaar. Maar feyenoord moet de knip trekken voor een echte aanwinst.

Je moet toch wat zeggen om een beter salaris te krijgen terwijl geen andere clubs geïnteresseerd zijn.

Het zal el een club wezen in de Segunda want anders hoeft van de Heijden echt niet te twijfelen, althans ik neem aan dat iedere voetballer op een zo'n hoog mogelijk niveau wil spelen.

Als je de keus hebt om te spelen tegen Valencia, Sevilla, Malaga (en dan noem ik expres de grote 2 niet) of PEC Groningen en FC Twente, en je hebt een beetje ambitie en vertrouwen in je eigen kunnen, lijkt mij niet dat je dan in Nederland blijft.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren