Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Doelpunten van Nederlanders niet genoeg voor zege bij Newcastle United

Laatste update:

Newcastle United heeft een aantal Nederlanders onder contract staan en zondag waren de Nederlanders belangrijk in een oefenduel met Sheffield United. Georginio Wijnaldum maakte in de eerste helft veel indruk en hij maakte ook het openingsdoelpunt. De vervanger van Wijnaldum, Siem de Jong, leek de winnende goal te maken. Sheffield United kwam echter toch terug tot 2-2.

/

Wijnaldum was in de eerste fase van de wedstrijd fantastisch op dreef en de van PSV overgenomen middenvelder was bij tal van gevaarlijke aanvallen betrokken. Even voor rust opende Wijnaldum de score. Voor de Nederlander was het alweer zijn tweede goal voor the Magpies; eerder scoorde hij ook al tegen Portland Timbers.

Even na de onderbreking tekende Jimmy McNulty voor de gelijkmaker, waarna De Jong binnen de lijnen kwam voor Wijnaldum. De ex-Ajacied had maar vijf minuten nodig om te scoren: hij dook bij een corner op bij de tweede paal en werkte binnen. Met een fantastische uithaal zorgde Kieron Freeman voor het slotakkoord.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goed voor het vertrouwen van wijnaldum.
Is hem gegund.

26 juli 2015 om 16:32

Ben benieuwd naar de definitieve opstelling! Ik heb het al eerder gezegd, Newcastle gaat dit jaar gewoon top 10 spelen en met wat mazzel spelen ze om de Europese tickets.
Ze hebben het afgelopen seizoen gewoon erg veel pech gehad ook en als je eenmaal in zo een neerwaartse spiraal terecht komt is het bijna een onmogelijke taak.

26 juli 2015 om 16:38

Pech was het niet meer te noemen, Newcastle was onder Carver zó ongelofelijk zwak. Ik denk als ik het materiaal zie dat ze rond de 11de/12de plek eindigen.

Toch leuk dat ze het toch goed doen daar bij een club als Newcastle die Nederlandse spelers. Hoewel het ook niet de beste tegenstanders nu zijn ,maar toch mooi.

26 juli 2015 om 17:00

Hoezo doen ze het goed? Siem verleden jaar weinig goeds , Anita ook niet en Wijnaldum heeft nog geen officiële wedstrijd gespeeld. Hoezo goed?

26 juli 2015 om 17:09

Siem was 80 van zijn eerste seizoen bij newcastle geblesseerd, Janmaat speelde goed en Wijnaldum laat tot nu toe goede dingen zien in de voorbereiding. Maar ik neem aan dat Ferry het nu over de voorbereiding heeft.. Niemand zrgt dat ze zich al bewezen hebben maar het is een fijn begin voor Wijnaldum en een goede revalidatie voor Siem.

Jaja, fantastisch op dreef omdat je een doelpunt tegen Sheffield United maakt. We hebben het over 3e niveau van Engeland waar je tegen speelt en niet van wint terwijl er zogenaamd een fantastische prestatie geleverd wordt. In Nederland noemen we dit een collectieve wanprestatie.

26 juli 2015 om 17:30

Nee in Nederland noemen we dit een oefenwedstrijd.

Gaan Siem en Wijnaldum nu beide op het middenveld spelen of gaat eentje mogen banken (siem)?

26 juli 2015 om 16:34

Ik denk dat er een iemand gaat banken, aangezien ze beiden op dezelfde positie spelen (cam). Siem kan eventueel ook nog in de spits, als ie de concurrentiestrijd verliest.

26 juli 2015 om 16:40

Gaat niet in de spits denk ik ze hebben al 4 spitsen. Riviere, perez,cisse en mitrovic.

26 juli 2015 om 16:58

Nee, denk het inderdaad ook niet. Al zou ik Siem wel boven Riviere verkiezen en van Mitrovic moet ik het nog maar zien. En dan hou je alsnog 2 goede spitsen over (Perez en Cisse). En zoals jij al zegt: Newcastle heeft genoeg goede middenvelders, dus ik denk dat ze het samen moeten uitvechten wie er op cam gaat spelen. Ik verwacht Wijnaldum.

26 juli 2015 om 16:39

Ze kunnen samenspelen als ze Siem als spits gebruiken of als ze Wijnaldum op 8 zetten en siem op 10. Maar dat gaat niet gebeuren want ze hebben sissoko,cabella,colback,anita, en tiote. dat betekent dat Siem gaat banken Want ik schat ze hoger in behalve anita dan.

Krul
janmaat
williamson
dijk?
dummet
tiote
sissoko
wijnaldum
cabella
cisse/perez
Mitrovic/riv
26 juli 2015 om 16:44

Mbemba in de plaats van Williamson

26 juli 2015 om 17:27

Siem was derde aanvoerder ofzo, dus ik denk dat hij gaat spelen.

Mooi om te lezen, ik ga Newcastle nu wat meer volgen nu er zoveel Nederlanders zitten.

2-2 tegen sheffield united lijkt me toch niet echt een goede zaak voor newcastle united. Ben benieuwd hoe ze voor de dag gaan komen wanneer de PL begint.

26 juli 2015 om 16:43

Ze gaan falen met mitrovic in de spits hij mist zoveel kansen.

26 juli 2015 om 17:35

Dat is niets nieuws voor mij. dat deed hij ook in de Belgische Competitie.

Hopen dat Siem de Jong blessurevrij blijft want met vleugelspitsen als Depay en Robben is hij denk ik de ideale spits voorin. Kan meevoetballen, aanspeelpunt, goede kopper.

26 juli 2015 om 17:15

Met Luuk de Jong, Huntelaar , V. Persie hebben we genoeg spitsen.
Daarnaast ook nog Dost, Lens die in de spits kunnen.

26 juli 2015 om 17:36

Ja maar Siem de Jong is een betere voetballer dan sowieso Dost en Luuk de Jong. Lens is geen aanspeelpunt en van Persie daar houdt t langzamerhand ook wel een beetje mee op. Dan houd je eigenlijk alleen Huntelaar nog over.

Als we nou echt 2 vleugelspelers hadden die met de een na de andere voorzetten komen dan heb je een ander verhaal.

26 juli 2015 om 18:58

Lens heeft van alle bovengenoemde wellicht het beste fysiek en is zeker een goed aanspeelpunt.

En onze vleugels bestaan niet alleen uit Depay en Robben en als je deze 2 wel eens gevolgd hebt, weet je ook dat ze voorzetten geven als die kans er is.

Tevens hoeft onze spits niet goed te kunnen voetballen. Zolang hij maar ballen erin schiet en Siem de Jong is niet een echte afmaker.

Jimmy Mcnulty... Die naam blijft toch vooral andere associaties oproepen dan voetbal.

26 juli 2015 om 17:23

!! Gouden serie was dat. Hoop dat deze mcnulty meer discipline heeft...

Mitrovic is een veel scorende spits en had in belgie niet heel veel kansen nodig maarja dat is in belgie ben benieuwd hoe die het in engeland gaat doen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren