Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Dit zie je alleen in het voetbalspelletje FIFA'

Laatste update:
/

De ontmoeting tussen Heracles Almelo en Vitesse was woensdagavond zonder meer de meest spraakmakende wedstrijd in de tweede ronde van de KNVB Beker. Vitesse eindigde de krachtmeting met acht man, zag Peter Bosz naar de tribunes worden gestuurd, kon in de slotminuut niet voorkomen dat de ploeg van John Stegeman er 1-1 van maakte en ging in de verlenging uiteindelijk met 4-1 de boot in.

"Normaal zie je dit alleen in het voetbalspelletje FIFA”, vertelde Mark-Jan Fledderus lachend in gesprek met TC Tubantia. "Maar het voelt goed om uiteindelijk te winnen." De captain van Heracles vond de eerste twee rode kaarten van Vitesse sowieso terecht en vond het raar dat het duel werd stilgelegd toen Bosz weigerde om naar de tribunes te gaan. "Voor ons was dat heel erg vervelend op dat moment, want wij wilden door."

Stegeman was blij met het bereiken van de volgende ronde. "Je kunt er een boek over schrijven. Uiteindelijk voetballen we tegen acht man, dan moet je wel winnen", stelde de oefenmeester, die alle taferelen 'heel merkwaardig' vond. "Ik ben blij dat we door zijn, maar dat is het ook wel een beetje."

Heracles Almelo is terecht door

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Klopt, ook op fifa is de arbitrage slecht.

24 september 2015 om 08:06

Vooral bij penalty's

Tsja tegen 8 man 4x scoren is natuurlijk wel heel makkelijk. Neemt niet weg dat de rode kaarten van Ibarra en Nakamba gewoon terecht waren. Die van Kashia was schlemielig en daar had Makkelie echt geen kaart voor hoeven geven. Die 2e penalty... gebeurde volgens mij niet zo heel veel? Leerdam komt gewoon hoger bij de bal, valt me op dat hij daar geen kaart voor trekt...

24 september 2015 om 08:17

Daarbij nog eens het gedoe met de tijd. Makkelie was even volledig de weg kwijt op dat moment. Alleen de 2e geel van Kashia kun je over discussiëren bij de kaarten. Maar hij gaat ook wel erg dom naar voren met z'n arm.

24 september 2015 om 08:30

Het was een vreemde avond in Almelo, ik vond de laatste 10 minuten die er eigenlijk zouden zijn al zo lang duren. Heracles was trouwens met 11 tegen 11 helemaal nergens en had Vitesse het allang af moeten maken.

24 september 2015 om 09:02

Extra lekker om na het kinderachtige gedoe van Peter Bosz uiteindelijk nog 4x te scoren!

24 september 2015 om 10:55

Ja tegen 8 man, tegen 11 man hebben jullie werkelijk niks gecreëerd.

24 september 2015 om 12:51

Weetje wat ik nog het meest discutabel vind. Makkelie floot een heel warrige wedstrijd geeft 3 x rood aan Vitesse, maar Tannane die Leerdam 'wurgt' word door oom agent niet gezien? Lijkt mij wel duidelijk dat Makkelie een afspraak gemaakt had.

24 september 2015 om 14:00

2 rode kaarten waren terecht, Kashia gleed gewoon uit en ging niet met opzet naar de bal. Vitesse is in 3 dagen tijd al 2 keer benadeeld met geen rode kaart (kabasele, Tannane) en zo zie je maar dat het scheidsrechterskorps de laatste weken gewoon heel slecht bezig is.

Tannane was trouwens ernstig geblesseerd na de "charge" van Moreno. Blijft dus een vervelend mannetje, niet voor niets weggestuurd bij Ajax en Psv.

24 september 2015 om 10:10

Volgens de dokter was zijn knie licht gekneusd.

24 september 2015 om 10:43

Met z'n armen was er zo te zien niets mis mee gisteren toen hij die vitesse speler bij z'n nek greep...
Maar dan wel praatjes hebben over Moreno..

24 september 2015 om 11:21

Bij een corner iemand vasthouden is wat anders dan tijdens het spel een uitgestoken been op iemand zijn knie zetten en een mannetje zo hard tackelen dat hij er een jaar uitligt.

24 september 2015 om 14:08

Heb je gezien hoe hij hem vasthoudt? Als je dat normaal vind dan ben ik blij dat ik nooit tegen jou hoef te voetballen

24 september 2015 om 11:00

Goddank niet nee, naar de lomp en onbenullige actie van recidivist Moreno.

24 september 2015 om 11:35

Recidivist, hou toch op.
2x een harde tackle en gelijk een recidivist?
Het is omdat ze beide een blessure hebben opgelopen, anders hoor je er niks over.

24 september 2015 om 11:57

Hou zelf maar op. Gewoon gebrek aan onkunde en niet kunnen verdedigen en dan ga je dat soort dingen doen. En kom al helemaal niet met Moreno is een uitstekende verdediger.

24 september 2015 om 12:25

Gebrek aan onkunde?

24 september 2015 om 12:37

Ja onkunde om zijn fout te herstellen er daarna op zo'n lompe knullige manier er in te gaan. amateurisme spatte er van af.

Jaaaa jaaa vandaag is ie uit hoor. Fief 16!
Heracles is insane bezig, had het liever bij Graaf gezien maar natuurlijk hartstikke leuk voor Hera met dat nieuwe logo en stadion+

24 september 2015 om 09:56

Ik vind het sws al slecht, dat he pas na 3 rooiekaarten de 1-1 weet te maken en uiteindelijk weet te winnen in de verlenging

24 september 2015 om 11:40

Ze hadden zoveel kansen op de 1-1, maar ze kregen de bal er niet in. 1 goal werd afgekeurd wegens buitenspel (wat ook zeer discutabel was).

24 september 2015 om 16:40

Met 11 tegen 11 was Vitesse veel beter als je eerlijk bent, Vitesse had het allang af kunnen maken. Maja gefeliciteerd, makkalie naait Vitessr wel vaker. Niks nieuws

Heel merkwaardig duel, maar wel een echte bekerkraker. En de beker is de kortste weg naar Europees voetbal ...

Maar als het gebeurd, wij zijn erbij!

24 september 2015 om 10:24

En was dat maar waar. Echt slecht van Fox sport om deze wedstrijd niet op tv uit te zenden mateloos aan geïrriteerd. ON Peter Bosz deed het slim Heracles ruikt bloed op dat moment en wil vol gas er overheen met zijn gedrag vertraagd hij dit.

Die eerste twee rode kaarten waren wel terecht maar die derde rode kaart en penalty is zeer twijfelachtig. Die tweede penalty is lachwekkend, dat is gewoon een kopduel.

Trainers wegsturen is ook weer zo typisch Nederlands. Je mag 0,0 emotie tonen en anders word je weggestuurd. Vitesse is hier flink benadeeld.

24 september 2015 om 12:42

Nja het is denk ik ook vooral dat je als speler je dan gewoon moedeloos gaat voelen, want dan krijg je het idee dat de scheids gewoon zit te zoeken naar dingen om voor te fluiten. Ik ben persoonlijk geen fan van veel kaarten geven, maar als je het doet moet je wel consistent zijn. Zo hebben Tannane en Bel Hassani alle geluk van de wereld dat ze überhaupt nog op het veld stonden.

Maar goed, Vitesse heeft het aan zichzelf te danken dat ze Makkelie in de positie hebben gesteld om zo'n wedstrijd te fluiten. Als je gewoon rustig blijft spelen met 11 tegen 11 kon de wedstrijd nog een week doorgaan en dan had Heracles nog niet gescoord. Met de volle teams kwam Heracles namelijk helemaal nergens.

Ik had daarnaast ook zoiets van als je toch zo lekker wappert met kaarten, geef dan Leerdam ook maar zijn tweede bij die penalty (die absoluut geen penalty was). Dan sta je met zeven man, mag je de wedstrijd staken en kan je alles uitleggen bij de Knvb. Ik vind het daarbij ook echt wonderbaarlijk hoe een grote sterke spits als Weghorst naar de grond gaat als een stervende zwaan terwijl er totaal niks gebeurde.

Ik zat gister nog wel te denken... nu het bekertoernooi door zowel clubs als supporters minder serieus wordt genomen is omkoping wel een stuk eenvoudiger te realiseren.

Ik weet dat 80 procent hier absoluut niet aan wil geloven... en mijn verhaal als taboe zien.. maar ik geloof er wel in dat dit gebeurd... Hoeft niet perse bij deze wedstrijd te zijn.. maar deze wedstrijd zet je wel aan het denken.

24 september 2015 om 11:30

Hoewel omkoping absoluut voorkomt denk ik niet dat het ooit zo opzichtig zou plaatsvinden! De kaarten voor Ibarra en Nkamba waren terecht net als de 1e penalty. De scheids was het door alles wat er plaats vond gewoon even kwijt, dat was duidelijk te zien maar Makkelie is nou niet een scheids die omgekocht is!

Blijft staan dat Nkamba of Ibarra omgekocht waren, maar omdat ze beide buiten de EU vandaan komen verdienen ze minimaal 300.000 euro, moeilijk omkoopbaar.

24 september 2015 om 11:42

Omkoping is altijd zichtbaar... Geen twijfel mogelijk! Alleen worden er in het voetbal zoveel fouten gemaakt dat het makkelijk is een fout na te spelen

Ze zijn veel opzichtiger te bedenken. Die knal van Sneijder laatst waarbij die keeper ineens zijn arm van gestrekt weer terug trok.

24 september 2015 om 14:15

Altijd zichtbaar? Serieus waarom denk je dat de beerput nog niet open is gegaan.

Gevalletje Kargbo/willem 2 en niemand kan zich ook maar herinneren welke wedstrijd het was want het gebeurd 5 jaar geleden.

In het geval van de keeper tegen Gala, tja idd vreemd, maar tegenover 1 zon duidelijk moment staan honderden wedstrijden die wel omgekocht zijn, waarom niemand wat weet.

Wat een fantastische poll is dit. Omdat niemand de wedstrijd heeft gezien gaat iedereen vanuit het maar terecht is. Hercules heeft tot aan de 2e rode kaart helemaal niks gecreëerd qua kansen.

Op de release dag van Fifa 16 een kop bericht plaatsen waar de game word genoemd, slim.

Overigens een heerlijke wedstrijd en Bosz, zet je Vitesse bril af.

Heracles speelde dramatisch. Geen concentratie en niet scherp genoeg.
Hoe dan ook, Vitesse heeft ontzettend dom gehandeld. En laten we het niet over Tannane hebben maar sommigen van Vitesse zijn ook van die heethoofden. Die kaarten waren gewoon terecht.
Wij weten niet wat er tussen Bosz en Makkelie heeft gespeeld, maar waarschijnlijk had hij genoeg redenen om de wedstrijd te staken. Dat kan Vitesse zichzelf aanrekenen. Je staat voor en bent de betere ploeg, speel het dan normaal uit en ga niet achteraf lopen zeiken.

Ze blijven dus alles winnen in hun nieuwe stadion.

2 van de 3 rode kaarten waren terecht, maar 1 gele kaart van Kashia was geen geel naar mijn idee.
Ook had Bosz wel gelijk met vele minuten extra tijd.
Toen de wedstrijd weer werd hervat, was de tijd zeg maar 2 minuten naar achter getrokken.
Zuur voor hun dat precies dan op het laatste moment Heracles toeslaat en dan weet je al dat je kansloos bent in de verlenging met 8 man.

24 september 2015 om 11:39

Welke gele kaart van Kashia vond je niet terecht dan? in mijn ogen waren ze beide terecht.

24 september 2015 om 12:17

De vele minuten extra komen onder andere door de gegeven rode kaarten, en het langzaam van het veld stappen van die spelers.. Het tijdtrekken door velthuizen.. Daarnaast nam dat akkefietje met bosz aan de zijlijn ook de nodige tijd in beslag.. Door dat laatste geval is de klok paar minuten teruggezet.. Voor de rest is de extra tijd te billijken

Leek inderdaad wel op de oude Fifa's, toen je nog met driehoekje tegenstanders neer kon trappen.

Die Tannane heeft wel moeite met scoren zeg. Ik denk dat het een 1-dagsvlieg is.

24 september 2015 om 12:23

Schandalig gefloten dat is het enigste wat ik erover zeg.

De rode kaarten van Ibarra en Nakamba zijn gewoon terecht. Beide waren gewoon een kaart waard. Dat ze al geel op zak hadden is dan dom van de speler zelf, zeker die van Nakamba was totaal overbodig.

De tweede geel van Kashia vind ik kinderachtig. Ik begrijp dat de bal naar de stip gaat, maar krijg een beetje genoeg van die domme regel om ook een penalty te geven en ook een gele kaart. De verdediger had gewoon op het veld moeten blijven staan. Ook de tweede pingel voor Heracles vind ik lachwekkend.

Al met al kan ik het begrijpen dat de Vitesse fans razend zijn. Ik zou dat ook zijn. Makkelie maakt er na de twee rode kaarten gewoon een potje van. Hij hoeft Vitesse niet te vernederen en die tweede pingel slaat natuurlijk ook nergens op.

24 september 2015 om 13:59

De tijd werd ineens 3 minuten teruggezet en er was 5 minuten extra tijd (waarvoor?). De rode kaarten waren terecht maar Tannane wurgt Leerdam gewoon en zo zie je maar dat in 3 dagen 2 100% rode kaarten gewoon niet worden gezien. Afgelopen zondag Kabasele al en gisteren Tannane (die toch o zo geblesseerd was?). 2e penalty was een schande, er gebeurd helemaal niks, maar geeft dan vervolgens geen geel (wauw)

24 september 2015 om 14:12

Dit dus. Ik moet de eerste Vitessenaar nog tegen komen die boos om om de rode kaarten voor Ibarra en Nakamba. Dat was gewoon dom van beide heren. Maar die kaart voor Kashia sloeg nergens op, je zag dat hij weggleed. Tweede pingel tegen Leerdam was ook wel heel makkelijk gegeven. Maar het meest boos ben ik over die rare klok in dat stadion die even 3 minuten terug werd gezet. Was dat niet gebeurd dan hadden we het zelfs met die 5 minuten extra nog wel gered.

dit was een merkwaardige wedstrijd. zenden ze dat kut ajax uit. en dan die samenvating lachwekkend alsof het allemaal bedacht is. maar goed natuurlijke paar domme overtredingen aan de kan van mijn cluppie zulke wedstrijden zitten er tussen, maar dit mag nooit gebeuren en dat bosz zo oververhit raakt vind ik alleen maar mooi heerlijke trainer teminste geen dooie lul een van de beste trainers van de eredivisie. we hebben verloren nu gewoon focussen op de volgende wedstrijd. heracles doet het leuk maar had natuurlijk niks te vertellen en dat ze met 8 man winnen goh zou raar zijn als dat niet gebeurde. ik verwacht gewoon dat heracles 15/10e worden waar ze horen dit is maar even. mijn cluppie zou gewoon weer top 5 eindigen. ik maak me niet zo druk forza vitesse!!!!!!

Hoor net op VI dat Bosz en Makkelie een verleden hebben dat hij hem al eerder een keer heeft weggestuurd. Zou me niks verbazen als Makkelie is omgekocht.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren