Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Dit was mogelijk mijn laatste CL-duel, daarom doet het extra zeer’

Laatste update:

Andrés Iniesta werd de afgelopen weken in verband gebracht met een overstap naar de Chinese Super League en de aanvoerder van Barcelona lijkt zelf ook nog niet precies te weten waar hij volgend seizoen zal spelen. De Catalanen werden dinsdagavond na een 4-1 thuisoverwinning verrassend uitgeschakeld door AS Roma en Iniesta moest toegeven dat dit mogelijk zijn laatste wedstrijd in de Champions League is geweest.

“Dat is een mogelijkheid inderdaad en om die reden doet het nog meer pijn. Het is een enorm pijnlijke uitschakeling omdat niemand het verwacht had door de voorsprong die we hadden”, reageerde hij na de 3-0 nederlaag bij Marca. “Als je dingen slecht doet, veel fouten maakt en je niet aanpast aan de wedstrijd, is dit wat er gebeurt.”

“Gezien het seizoen dat we doormaken is het een enorme teleurstelling. Het is moeilijk om deze uitschakeling te verwerken aangezien we veel hoop hadden en die nu vervlogen is.” Iniesta debuteerde in 2002 in de hoofdmacht van Barcelona en won sindsdien viermaal de Champions League. De 33-jarige middenvelder heeft verder onder meer acht landstitels in zijn prijzenkast staan, terwijl nummer negen er op korte termijn aan lijkt zitten te komen.

Barcelona-voorzitter Josep Maria Bartomeu riep na de dramatische uitschakeling van zijn ploeg via Twitter op tot eenheid: “Om uitgeschakeld te worden in de Champions League is een enorme klap voor alle fans van Barcelona. Maar het is op dit moment dat de supporters, coaches en spelers meer verenigd moeten zijn dan ooit”, schreef de preses op het sociale medium.

Vind jij dat Barcelona er in de zomer alles aan moet doen om Andrés Iniesta te behouden?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Man wat is het pijnelijk voor deze man idd. Ik hoop echr dat ie niet naar china gaat ofzo. Echt zonde. Gister was het verlies echt volledig aan valverde te verwijten, maar wat ik zo jammer vind is dat je toch ziet dat deze site vol zit met succesfans. Mensen die zeggen dat semedo van niveau douglas is? Dat umtiti verkocht moet worden? Dat roberto niet van cl niveau is. Hoe kan je zo iets zeggen als je barca goed volgt. Snap dat mensen roepen om ontslag van valverde, en van mij mag hij ook na dit seizoen wel weg want er zit gewoon geen aanvallende intensies in dit team maar om nou zulke spelers middelmaat te noemen vind ik echt schandalig..

11 april 2018 om 07:26

Ontslag van Valverde??? De man heeft nog geen enkele Laliga wedstrijd verloren sinds zijn komst en werd bestempeld als “de verlosser” die wel ff de treble ging winnen. Nu schakelt Roma hem uit en moet hij opeens plaats maken voor een ander?? Comeon man wees serieus. De zogenaamd beste speler vd wereld kan niet eens een goal maken tegen de nummer 4 van de Serie A en dat in twee wedstrijden. Wat kan een coach daar in hemelsnaam aan doen? De Champions League winnen vergt iets magisch en dat magische is wat er ontbreekt bij messi en barcelona. Al investeren ze nog een keer 300 miljoen in hun selectie, teamspirit kan je toch niet kopen. Van hun jeugdopleiding is soieso al niets meer over.

11 april 2018 om 07:35

Valverde ontslaan omdat hij niet past bij wat Barcelona wil. 442 spelen is gewoon not don. Hij maakt gewoon keer oo keer klote opstellingen.elke keer wissels die jr vanaf minuut 1 zit aankomen. Weet je het ergste is dat hij dan ook niet in de 2de helft verandert ofso. Hij ziet dat je de eerste helft weg gespeeld word en toch besluit ie dezelfde spelers terug te sturen. Het is pijnelijk dat we uitgeschakeld zijn maar dit had je anders kunnen doen

11 april 2018 om 07:39

Je zegt nu dat je niks kan verwijten aan Valverde, maar tegelijkertijd is de uitschakeling de schuld van Messi, omdat hij niet heeft gescoord? Hij was ontzettend belangrijk de eerste wedstrijd en ben je ontzettend hypocriet bezig. Alsof Messi in z'n eentje verantwoordelijk is voor heel Barça en alleen hij kan zorgen voor goals ofzo.

11 april 2018 om 07:44

AN34 helemaal mee eens. Het schandalige is dat het ook zo is.. messi draagt Barça het hele seizoen al. Dit Barça was sws dit seizoen niet zo geweldig in de cl. Alleen tegen juve werd er goed gespeeld. Verder was et allemaal net aan

11 april 2018 om 07:55

De reden dat Barca in de competitie nog ongeslagen is is omdat Messi meerdere keren de boel heeft gered toen Barca weer inspiratie loos te boot in leek te gaan. Valverde wil graag defensieve zekerheid inbouwen maar bij Barca moet je zo spelen dag de tegenstander zich aanpast en niet jijzelf. 4-4-2 past niet bij Barca en het spel is helemaal ingericht in de hoop dat Messi een keer wat geniaals doet maar dat kan je niet elke wedstrijd verwachten.

11 april 2018 om 07:59

Lucas1234 daarom denk ik dat ze valverde moeten bedanken voor zijn diensten na dit seizoen. Je hebt straks Couthino, Arthur en waarschijnlijk griezman tot je beschikking en dan wil je echt niet met 442 spelen!

11 april 2018 om 08:51

@barcalover123

Griezmann komt niet naar Barã§a, Hij heeft zelf gezegt geen intentie te hebben om weg te gaan bij Atletico en de voorzitter van Atletico heeft nooit iets gehoord van Barã§a, (wat echt wel moet om een speler te kopen, tenzij de ontslagclausule betaald wordt). Ook heeft Griezmann tegen Enrique Cerezo (de eindbaas) gezegt nog niet gehoord te hebben. (Ik weet dat je ''waarschijnlijk'' zei maar ik dacht laat ik dit maar ff delen).

11 april 2018 om 09:23

Ohwsorry volgens mij gaat Barça de afkoopsom van zijn contract betalen en die is 100 euro. Daarnaast ga je natuurlijk niet nu al overal roepen dat je weg gaat. Maarja ik weet et ook niet zekrr ik hoop alleen dat Barça geen achterlijke aankopen doet als paulinho en gomes

11 april 2018 om 10:15

@barcalover123

Ik vind Paulinho en Gomes geen achterlijke aankopen, Paulinho speelt heel erg veel wedstrijden en voegt echt iets toe aan de selectie van dit Barca. (18 apps, 8 goals en 2 assists is best prima). En helaas past Gomes niet bij het spel van Barca, ook helpt het niet als de fans schreeuwen en fluiten dat hij op moet rotten. dan komt er een nare druk op je en telkens als je een foutje maakt wordt het erger dus ja, ik denk dat ze hem beter naar een andere club kunnen sturen.

11 april 2018 om 08:56

Om t op valverde te gooien is ook wel beetje overdreven lijkt mij. Heb je gezien wat Pique aan het doen was bij de penalty. Ook Iniesta, in zijn laatste wedstrijd overklast worden door n.b. Strootman, de man die in Nederland alleen maar verguist wordt omdat hij het zo slecht doet in het NE. Wat zal het lekker zijn voor Strootman zeg, zat er boven op en de gehele wedstrijd.

11 april 2018 om 09:26

Arnino tuurlijk zijn de spelers ook verantwoordelijk. Maar als je tijdens de rust merkt dat je tactiek niet loopt en ie staat 2-0 achter, dan moet er toch ergens een lampje gaan branden en moet je als coach de boel gaan aanpassen. Valverde wisselt pas in de 70ste minuut en gooit er gomes in

11 april 2018 om 09:10

Pijnlijk? Verliezen hoort bij sport. Dat is je grootste leermeester. Valverde kan verantwoordelijk zijn maar uiteindelijk zijn het de spelers die het doen. Het was niet om aan te zien en ze mochten blij zijn dat de uitslag zo laag was

11 april 2018 om 09:26

Hoezo zijn het succes fans als mensen dat zeggen? Ben het er totaal niet mee eens hoor. Maar dan kan ik jou ook succesfan noemen omdat je Valverde naar beneden haalt. Gister was ook het hele forum ontploft over Valverde. Makkelijke zondebok om de nieuwe coach aan te spreken op een incidenteel verlies. Tactisch is Barcelona super sterk dit seizoen, het ziet er alleen wat minder leuk uit. Maar stond je ook polonaise toen we met dezelfde speelstijl van Real wonnen in Bernabeu met 0-3? Werkelijk 1 moment in het hele seizoen waar Barcelona kei hard onderuit gaat en mensen komen te voor schijn. Sta achter je club man. En dan andere mensen successupporters noemen. Schaam je diep.

11 april 2018 om 09:31

Busi real is ook wel een andere koek dan roma. Als je als coach zijnde zo verdedigend gaat spelen tegen roma dan ben je gewoon laf. Valverde is een goede coach en heeft van Barça een stabiele ploeg gemaakt die degelijk speelt. Alleen ja dat is niet de reden dar we voetbal kijken. Je wil vermaakt worden rn dat gebeurd niet met valverde aan het roer. Barça heeft genoeg kwaliteit om aantrekkelijk te spelen en te winnen en dat durft hij niet aan. Het is toch een hele grote fout dat je pas zo laat reageert op de tactiek van roma? Waarom verandert hij niks tijdens de rust? Waarom staat dembele rr niet in? Waarom word pique geen rust gegunt die al weken met pijn in zijn knie speelt? Waarom wisselt hij gomes voor Iniesta, hij had dembele er in kunnen gooien

11 april 2018 om 09:34

Daarnaast busi roep ik het hele seizoen al dat valverde laf speelt. Het is niet dr eerste keer dat hij zo speelt. Spelers die zogenaamd niks van bakken en weg moeten zijn gewoon wereldtoppers die hun dag niet hadden. Ik vind het dan heel sneu om ze allemaal maar matig te noemen. Als je semedo gaat vergelijken met douglas dan heb ik et gevoel dat je gewoon barca niet volgt maar wel juigt als ze winnen

11 april 2018 om 09:51

Laat ik voorop stellen dat wat mensen over die spelers zeggen indd onzin is.

Maar het is geen kwestie van laf zijn, dit is gewoon zijn speelstijl en daar heet Barcelona als club voor gekozen. Tuurlijk zie ik liever attractiever voetbal, heb het vaak genoeg gezegd dit seizoen. Maar als ik kijk naar hoe dit seizoen is verlopen dan ben ik tevreden over hoe stabiel Barcelona is en momenteel loopt het gewoon niet, zelfs Messi geeft aan niet te kunnen thuis geven. Daarom ben ik het ook eens met dat mensen zeggen dat Valverde meer mag rouleren, want de spelers raken vermoeid. Gister zijn er ook zeker fouten gemaakt, zowel door coach al door speler maar dat gebeurde ook in de periode Guardiola. Laten we deze man aub niet verguizen zoals bij Martino bijv. (wat overigens wel terecht was) want dat verdient hij niet. Of neem Enrique die afgezeken werd aan het einde, terwijl hij Barcelona in den beginnen weer goed voetbal liet spelen. Dus als je niet van zn speelstijl houd voila, maar hoe je hem naar beneden haalt is echt niet de juiste manier

Kan wel ja dat dit zijn laatste CL kan zijn. Hij houdt het gewoon geen hele wedstrijd meer vol en dat zie je al dit hele seizoen. Hij wordt ouder wat logisch is maar het is toch jammer voor een voetballer die erg veel heeft betekend voor Barcelona en Spanje.

11 april 2018 om 08:37

Wie zou hem moeten opvolgen bij Barca, in het begin vh seizoen dacht ik serieus aan Frenkie de Jong. Jammer dat we hem nog niet veel op CM hebben gezien bij Ajax.

11 april 2018 om 08:49

Coutinho hè. Of ja, dat is de bedoeling. Coutinho moet namelijk nog groeien in die rol.

11 april 2018 om 08:49

Ik hoop gewoon op Couthino! Met busi en rakitic kan je gewoon de balans ook vinden tussen verdedeging en aanvallen

11 april 2018 om 08:54

Coutinho is toch geen speler voor de cm rol.. Dacht dat ze die gehaald hadden als vervanger voor Neymar. Ik zie Coutinho ook niet echt het spel verdelen zoals Iniesta dat nu doet.

11 april 2018 om 11:45

Hij was bar en barslecht gister. Bizar dat hij zo erg buiten de kritiek wordt gehouden hier op VZ. Net zoals bij Pirlo het geval was lijkt men bang om hier wat slechts over hem te zeggen.

Haha, die voorzitter doet net of Barcelona op het randje van degraderen staat en nu alle steun kan gebruiken om erin te blijven... Heb de wedstrijd niet gezien, maar hoor van alle kanten dat Barcelona verschrikkelijk slecht was. Dan is de uitschakeling gewoon terecht en moet je zelf nu verantwoordelijkheid nemen en de negatieve reacties van supporters accepteren.

11 april 2018 om 07:29

Barcelona had een totale offday. Zulke dagen hool je natuurlijk te hebben tegen een tegenstander als Alaves ofsl dat je er met 2-1afgaat ofso. Helaas voor barca en de fans kwam het op de verkeerde moment. Het feit dat valverde tactisch is overmeesterd helpt ook niet mee en dan ja lig je er uit. Het is jammer maar barca kan nog 2 prijzen pakken. Daar moeten ze vol gaan. Ik zie barca fans die bezig zijn met real die hun 3de cl gaat pakken, dan vraag ik me echt af wat nou belangrijker is. Sommige mensen zijn alleen bezig met real en ronaldo terwijl je team nog voor 2 prijzen mee doet

Emoties zijn eindelijk bezonken op deze woensdagochtend. Ik vind het zuur voor Iniesta, maar ik vond hem zelf niet thuis geven.

Ik zie maar eigenlijk 2 oorzaken : het slappe spel van Barça zelf die niet besefte wat er op het spel stond en vooral het tactisch falen van Valverde. Busquets constant onder druk door Nainggolan waardoor ze niet in hun spel kwamen, en Dzeko die met Pique echt speelde. Wat speelde Dzeko trouwens fantastisch, op dat niveau de beste targetspits ter wereld vind ik!

Roma verdiend door. Ze wilden het meer het geloof was gewoon zo groot en dat resulteerde in een comeback.
Wanneer je als team 4-1 :voorstaat moet je juist aanvallend zijn tegenstander neemt de nodige risico's verdediging van roma stond op het middenveld. Bij balverlies heb je ruimte zijkanten waar de buitenspelers gebruik van kunnen maken en meedogenloos kunnen scoren.

Tachtisch falen meer hoeven we er niet over kwijt.
Aan alle romanistas gefeliciteerd.
Dik en dik verdiend

Wat had ik toch gehoopt dat Barcelona dit seizoen met de treble ging eindigen om deze grootheid in voetbalwereld een soort gelijke afscheid als Xavi te geven. Spelers als hem hebben zoveel bereikt, maar ik hoop dat Barcelona nog de La Liga en Copa pakt om het een redelijke afscheid te maken indien hij vertrekt.

Voor mij is de nederlaag nog niet verwerkt eerlijk gezegd. Nog steeds moeite met begrijpen hoe wij een 4-1 voorsprong zo slecht hebben weggegeven. Dit was juist het seizoen waar barca enorm stabiel speelde en zelden achterin wat weggaf, maar gisteren kon het zelfs 5-0 worden met wat meer efficientie aan Roma's kant en Ter Stegen die geweldig keepte.

Hopelijk zien we nog leuke halve finales en finale en mocht de beste winnen.

Dit bedoel ik het verschil tussen Iniesta en Zidane. Zidane droeg een team, Iniesta doet gewoon mee.. Barca verliest en je hoort niemand over Iniesta praten, Iniesta is gewoon een overschatte voetballer... Wereldklasse maar nooit van het niveau Zidane of Laudrup..
En dan over het meest overschatte spits, Suarez... Door de Barca fans gezien de beste nummer 9 wat een Joke! Technisch gezien van amateurniveau

11 april 2018 om 12:49

Heb bedoeld dragen in de zin van je tegenstander een kopstoot geven in de finale?? Je kunt jezelf goch niet serieus nemen als je een van de beste middenvelders aller tijden gaat beoordelen op basis van 1 mindere wedstrijd op 34jarige leeftijd in een team dat een volledige offday had.

11 april 2018 om 18:26

Je hebt een handicap wat voetbalverstand betreft... Zidane droeg zijn land op dat leeftijd waar Iniesta nu op zit, naar een wk finale... Iniesta mag dromen van alleen al de kwaliteiten en leiderscapaciteit van Zizou... Zoek aub een ander sport...

11 april 2018 om 18:27

Overigens beweer ik dit niet over 1 wedstrijd maar over zijn gehele carrière

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren