Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Dit is het beste Barça in jaren, de coach is echter nog steeds een idioot’

Laatste update:

Barcelona slaagde er afgelopen zondag niet in om te winnen van angstgegner Real Sociedad en de achterstand op aartsrivaal, en koploper, Real Madrid is inmiddels opgelopen tot zes punten. Luis Enrique ziet ook dat zijn team het beter moet doen, al waakt hij ook voor te veel negatieve geluiden.

/

“Het is duidelijk dat we moeten verbeteren. We moeten consistenter worden. Ik zie echter geen redenen om me te veel zorgen te maken”, vertelde hij tijdens een perspraatje. “We zijn ons daarvan bewust, maar we moeten niet overdrijven. We hebben voorin veel vuurkracht en soms versnellen we wedstrijden te veel. Dat is iets wat we proberen te controleren. De kwaliteiten van de spelers dicteren ook de speelstijl, maar de filosofie is hetzelfde gebleven.”

“Het is makkelijk om te zeggen dat de tactiek verkeerd is als het team verliest. We proberen altijd beter te worden, maar we hebben de speelstijl niet veranderd”, gaat Luis Enrique verder. “Ik heb gezegd dat dit het beste team is dat ik onder mijn hoede heb gehad, maar dat we dat ook moesten bevestigen met resultaten en dat is nog niet gelukt. Het team is het beste dat we in de afgelopen jaren hebben gehad, de coach is echter nog steeds dezelfde idioot als altijd.”

Denk jij dat Barcelona dit seizoen kampioen gaat worden?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gelukkig heeft ie het zelf ook door.

Ik vind het bijzonder om te zien dat zodra een aantal spelers van de jarenlange vaste kern Pique - Mascherano - Alba - Busquets - Iniesta - Messi niet speelt, de resultaten meteen teruglopen. Barcelona slaagt er daarnaast vooralsnog niet goed in ook maar 1 van de 3 voorhoedespelers Messi - Suarez - Neymar goed op te vangen als er 1 niet kan spelen. Andre Gomes, Arda, Alcacer, Vidal blijken de vaste basisspelers allemaal niet te kunnen vervangen.

29 november 2016 om 14:56

Ben blij dat je Denis Suarez er niet bij hebt genoemd, ik vind hem tot nu toe wel een versterking voor de middenveld. Wat hij in die korte speeltijd heeft laten zien is meer dan wat gomez en rakitic samen hebben laten zien. Hij moet het vertrouwen blijven krijgen dan weet ik zeker dat we een vervanger voor iniesta hebben!

29 november 2016 om 15:03

Rakitic vind ik gewoon een goede verbindingsspeler, dat kan best 1 van je drie middenvelders zijn, maar dan moet er wel nog een creatievere middenvelder bij. Andre Gomes kan dan als back-up van Rakitic fungeren, want dat vind ik niet die creatievere middenvelder en daarmee eigenlijk maar een matige aankoop. Denis Suarez zou dat kunnen oppakken samen met nog een aantal jaren Iniesta, maar een ideale aankoop voor Barcelona is denk ik Coutinho (of James, Isco maar die zie ik nog minder snel komen).

29 november 2016 om 19:08

Rakitic is gewoon een bijzonder nuttige voetballer. Heeft scorend vermogen, maakt veel meters, loopt gaten dicht, ... en als je hem goed omringt op het middenveld, is hij altijd een basisspeler. Daar zit Denis Suarez nog niet.

29 november 2016 om 15:13

Arda vervulde anders de rol van Neymar prima een tijdje terug toen Neymar er niet was. Die man speelt volgens mij prima, ondanks dat hij ook niet al te veel speelt. Snap niet waarom je hem ook onder de zwakkelingen noemt (iedereen heeft zijn kwaliteiten bij zowel Atleti als Barca gezien).

29 november 2016 om 16:34

Spelers die dezelfde kwaliteit hebben als de spelers die jij opnoemt, willen niet op de bank zitten. Dat is gewoon absolute top. Deze spelers zijn moeilijk te vervangen door talenten en dan kun je ook niet hetzelfde resultaat verwachten.

29 november 2016 om 16:47

Dat snap ik ook wel, maar vind het opmerkelijk dat het resultaat meteen te lijden heeft. Met Arda, Rafinha en Andre Gomes moet je ook nog wel kunnen winnen van Alaves, Sociedad of Malaga. Een Bayern heeft voorin keuze uit Lewandowski, Muller, Douglas Costa, Coman, Ribery en Robben. Plaats de 1 voor de ander en normaal gesproken speel je dan alsnog een goede wedstrijd (zelfde bij Real eigenlijk; James, Isco, Morata zitten vaak op de bank maar vind ik wel absolute top, sowieso beter dan de spelers die bij Barca op de bank zitten), dat is wel heel anders dan bij Barca. Het loopt gewoon aanmerkelijk minder goed bij Barca als die gasten er niet zijn, dat kan aan een gebrek aan kwaliteit liggen of aan een gebrek aan flexibiliteit.

29 november 2016 om 17:15

Tuurlijk zijn die voorhoede spelers niet op te vangen en loopt het dan minder soepel. We hebben het hier over de beste aanval van de wereld en 3 spelers die allemaal minimaal 100 miljoen moeten kosten. Daar vind je niet zomaar een reserve voor.

Het is geen toptrainer, bij Roma viel die pijnlijk door de mand. Met dit Barcelona had Ron Jans ook die prijzen gepakt. Ik heb ook het idee dat zijn geschreeuw en dat overdreven gedoe aan de zijkant een act is, de spelers horen dat negen van de tien keer geeneens.

29 november 2016 om 15:54

Heeft anders een prima prestatie geleverd bij Celta en waarom behaalde Tata dan die prijzen niet?

29 november 2016 om 19:47

Omdat coaches als Tata of Benitez niet gerespecteerd worden bij topclubs als Barca of Real. De spelers vonden hun tactieken niks. Luis Enrique is ook niet veel beter dan die 2 om eerlijk te zijn.

Een hele matig coach. Ik hou mijn hart vast as zaterdag tegen madrid.

Beter dan jan en alleman de schuld geven en zeggen dat je zelf de beste bent

Misschien dat ze in een ander opstelling kunnen soelen 4-2-3-1
met name van links naar rechts : alba, umtiti , pique , Roberto middenveld : iniesta , denis suarez

Aanval: neymar , messi , suarez
en dan in de diepe spits pack alcacer

En spelers zoals mascherano busquets andregomez Marlon kunnen altijd erin komen natuurlijk

29 november 2016 om 17:17

Iniesta en denis op verdedigend middenveld? Busquets op de bank? Sorry jongen je hebt er geen kijk op. Met dit middenveld wordt je overlopen.

29 november 2016 om 17:37

Busquets op de bank? Gelukkig voor Barcelona ben jij niet de coach, je zou overlopen worden en bijna niemand zal meeverdedigen van je aanval.

Rafinha en Denis Suarez en dan ook nog Arda turan als back up om Iniesta en Rakitic bij een blessure te vervangen is meer dan genoeg. Ik vind dat Barca Andre Gomes en Paco Alcacer niet had moeten kopen en zeker niet voor zoveel geld. Munir en Denis Suarez en Arda kunnen ook voorin op de flanken spelen als iemand van MSN geblesseerd raakt. Beter hadden ze voor nog een verdediger gegaan a la Bellerin of Laporte ze hadden 1 van hen ook kunnen kopen voor 40 of 50 miljoen. Verdedigend stelt Mathieu niet veel voor en Mascherano is ook al 30+. Ik vind dat Umtiti het ook in zijn 1ste seizoen en voor zijn jonge leeftijd ook beter doet dan Mascerano. Met Laporte erbij was de verdediging voor jaren intact. Ik opteerde ook voor Bellerin te halen maar dan Vidal te verkopen.

29 november 2016 om 18:13

En met Pique, Umtiti en in de toekomst hopelijk Laporte is de verdediging nog te krap als Laporte gehaald wordt in plaats van Mascherano. Wetende dat Mathieu te vaak met blessures kampt hebben ze eigenlijk nu ook maar 3 waardige CV.
Umtiti-Laporte of Varane zou een perfect duo zijn in de verdediging van Barca. Alleen jammer dat Varane voor Real heeft gekozen en niet voor een andere europese topclub.

Op tactische vlak heeft Barcelona volgens mij zo weinig wedstrijden gewonnen sinds Enrique dat je het op een hand kunt tellen. Zo verbaasd ben ik niet dat hij zelf zo een uitspraak maakt. Barcelona mist gewoon een coach die tactisch ook zijn tegenstanders kan verslaan, want er zijn aantal wedstrijden waar hij tactisch duidelijk door de mand valt ondanks dat hij misschien wel de beste elftal onder zijn hoede heeft.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren