Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Dit is geen garageverkoop, kroonjuwelen kun je maar één keer verkopen’

Laatste update:

Het water staat FC Twente in financieel opzicht aan de lippen en het is zo goed als zeker dat er deze transferperiode een of meer spelers van de hand gedaan worden. Geïnteresseerde clubs die menen dat ze de uitblinkers van de Tukkers voor een vriendenprijsje kunnen oppikken, zijn volgens technisch manager Ted van Leeuwen echter aan het verkeerde adres in Enschede.

/

De beleidsbepaler van de huidige nummer zeventien van de Eredivisie laat weten dat er bij Twente geen koopjes te vinden zijn. Die indruk bestaat elders wel, heeft Van Leeuwen ondervonden. “Sinds duidelijk is dat wij een speler willen verkopen, hebben zich tal van clubs gemeld die denken dat wij met de rug tegen de muur staan”, vertelt de technisch manager aan Voetbal International.

“Maar dit is geen garageverkoop waaruit spelers voor fancy bedragen worden verkocht”, maakt Van Leeuwen duidelijk. “Wij laten alleen een speler gaan als er marktconforme bedragen worden geboden. Je kunt je kroonjuwelen maar één keer verkopen.” De voornaamste kandidaat om uit Enschede te vertrekken is Hakim Ziyech; de aanvallende middenvelder was de afgelopen maanden veruit de beste speler, maar na gepeperde uitspraken in de Volkskrant zaterdag werd hem de aanvoerdersband ontnomen.

Denk je dat Hakim Ziyech deze maand verkocht wordt door FC Twente?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Volgens mij is dit gewoon bluffen, om zo de prijs omhoog te krijgen. Twente moet toch gewoon iemand verkopen.. Dat weten we allemaal. Als er aan het einde nog niemand is verkocht zitten ze ook in de problemen, dus ik snap dat v Leeuwen de prijs omhoog wilt hebben, maar erg geloofwaardig komt het niet over op mij, maar misschien heb ik me er niet genoeg in geïnteresseerd.

7 januari 2016 om 17:45

Is een reactie op het bod van 8 M van Fenerbahce op Ziyech. Daar gaan ze niet op in of over onderhandelen. 10 tot 12 M kunnen ze in de zomer ook wel voor ziyech krijgen. Wie ziyech wil hebben moet de hoofdprijs betalen, er is genoeg interesse en hij ligt tm 2018 vast.

7 januari 2016 om 17:48

Het verlies wat je neemt als je echt voor spotprijzen gaat verkopen is natuurlijk ook niet goed. Het komt je imago ook niet ten goede als je nu voor weggeefprijzen gaat verkopen. Dat is weer niet goed voor de nu-situatie als de toekomst.

7 januari 2016 om 18:11

Ik heb begrepen dat er in de winter 4,8 miljoen moet binnenkomen om aan de voorwaarden voor de garantstelling te voldoen. Geinteresseerde clubs zullen gewoon tot de laatste dag van de transferperiode wachten.

7 januari 2016 om 18:22

Dat heb je dan verkeerd begrepen.

7 januari 2016 om 19:56

wedje leggen?

7 januari 2016 om 20:48

Wat ik der van begrepen heb is dat de eerste 4,8 miljoen wie aan transfergeld binnen komt niet in spelers mag worden geherinvesteerd. Dit wil niet zeggen dat het al deze winter verkocht moet worden, maar gezien de selectie, lijkt het me wel verstandig om te doen. Het is de enige in de selectie wie dit bedrag in het laatje kan brengen, en er is dan ook nog wel ruimte over om ergens nog een paar spelers te huren.

8 januari 2016 om 01:48

Ik ben dit ook gewoon met je eens. Als je de media wilt gebruiken, doe het dan wat logischer; blijkbaar zijn er tal van clubs geweest.- vertel dan aan de krant dat ze tegen elkaar aan het opbieden zijn en er pas verkocht word wanneer twente dat wilt...
Zeggen dat je niet hoeft te verkopen, terwijl je club al een half jaar met financiele tegenvallers naar buiten treed is niet echt geloofwaardig.. Lachwekkend

Misschien offtopic maar wat heeft Ziyech nu eigenlijk gezegd? Ik zie steeds verwezen worden naar zijn interview maar ook hier op VZ heb ik in het betreffende artikel helemaal niets terug kunnen vinden.

7 januari 2016 om 18:49

dat komt omdat voetbalzone niet het hele artikel heeft geplaatst

Kijken wat Ted van Leeuwen op de laatste dag van de transferperiode zegt als hij nog niemand verkocht heeft

Ik hoorde net dat Fenerbahce eerste bod van 8 miljoen heeft uitgebracht. Gewoon hard onderhandelen en minmaal 12 miljoen euro vragen. Uiteindelijk zal ziyech voor 10 miljoen euro verkocht worden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren