Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Dit is een club die elk jaar kampioen moet worden en in de CL uitkomt’

Laatste update:

Ricky van Wolfswinkel heeft tekst en uitleg gegeven over zijn verrassende transfer naar FC Basel. De spits tekende woensdag een driejarig contract bij de Zwitserse landskampioen. Van Wolfswinkel noemt het 'heel moeilijk' om Vitesse te verlaten, maar vindt dat hij de kans niet kon laten liggen om naar Basel te gaan. Naar verluidt is met zijn transfer vijf miljoen euro gemoeid.

Voorafgaand zijn overstap naar Zwitserland verkocht Van Wolfswinkel meerdere geïnteresseerde clubs een 'nee'. "Die waren niet interessant genoeg om Vitesse te verlaten", vertelt hij aan Voetbal International. Bij Basel was dat anders, zegt de tweevoudig international. "Dit is een grote club die om de prijzen speelt, elk jaar kampioen moet worden en in de Champions League uitkomt."

"Voor mij is dit echt de juiste stap, want ik moet realistisch zijn. Uit Duitsland of Engeland komen geen topteams voor mij", erkent de 28-jarige Van Wolfswinkel. "Omdat ik aanvallend wil spelen en dichtbij de goal wil spelen moet ik juist wel bij een topteam zijn. In de absolute top kom ik niet terecht, dus kom je bij andere landen uit."


Gaat Ricky van Wolfswinkel slagen bij FC Basel?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Volledig duidelijk wat hij zegt, hoop dat hij daar gaat slagen en veel scoren!

Nou, hartstikke mooi toch? Lekker realistische kijk heeft die jongen, verstandige keuze. Succes Ricky!

Ik baal enorm dat weg is maar anderzijds heeft hij een geweldig seizoen gedraaid bij Vitesse. Ik dank hem zo enorm voor z'n 2 goals in de finale. Een dag die ik nooit meer vergeet, werd in het stadion zelfde wat emotioneel. Iedereen gunt hem deze stap, mooie club, CL en meer salaris. Natuurlijk verdient die meer maar dat is niet zijn drijfveer. Prima laatste interview met Vitessetv. Hoop hem over een paar jaar weer terug te zien in het mooie geel/zwart.

Gewoon logische stap voor die jongen toch. Krijgt zo weer zn kans om zich te laten zien in Europa en zal makkelijk met Basel kampioen worden, dat gebeurt toch elke jaar. Hopen dat hij slaagt, zo slecht waren z'n statistieken ook weer niet, maar weet niet of hij goed genoeg is om in Europese wedstrijden voor Basel een verschil te kunnen maken.

Waarom is iedereen zo lovend over hem? Zo bijzonder goed is hij toch niet

14 juni 2017 om 20:46

Het is ook geen wereldspeler, maar hij heeft het toch meer dan prima gedaan afgelopen seizoen en hij is heel realistisch in zijn uitingen. Hij zegt hele logische zaken en dat maakt hem sympathiek.

5 miljoen voor betaald, ik ben benieuwd of hij het bij Basel goed gaat doen. Hoop het wel, had er meer van verwacht na dat goede seizoen bij Sporting, maar daarna een aantal slechte beurten gemaakt. Dit zal zijn laatste kans in het buitenland zijn verwacht ik. Doet hij het slecht, keert hij alweer gauw terug naar Nederland. Doet hij het goed, zie ik hem daar wel afsluiten voor een goed salaris

Naar Basel, van suptopper in de Mickey Mouse leaque naar een topploeg in de Lila Milka leaque.
Het geld zal er ongetwijfeld stuk beter zijn , maar ook daar lig je er na een paar wedstrijden europees op je gat. Blijft over de potjes naar Lugano en St Gallen maar het uitzicht is mooi in de bus!

14 juni 2017 om 20:47

Milka komt niet uit Zwitserland 😅😅😅

14 juni 2017 om 21:52

Mickey Mouse ook niet uit Nederland

Ricky, harstikke bedankt voor het geweldige seizoen met natuurlijk als hoogtepunt jouw 2 goals in de bekerfinale! We gaan je missen dat is zeker, maar deze stap is je gegund. Jammer van die clausule van een vriendenprijs van 5 miljoen, maarja succes bij Fc Basel.

14 juni 2017 om 21:33

Als die clausule niet in zijn contract stond had hij waarschijnlijk ook niet bij Vitesse gezeten.

15 juni 2017 om 00:13

Dat kan, maar toch betwijfel ik dat. Is toch zonde dat je zo'n spits moet laten gaan voor een dusdanige prijs. Is al eerder voorgekomen dat Vitesse zijn spelers niet voor de hoofdprijs laat gaan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren