Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Dikke tranen bij Weghorst: ‘Dit is een grote teleurstelling’

Laatste update:

AZ hoopte zich zondagavond te plaatsen voor de groepsfase van de Europa League door te winnen van Vitesse, maar het liep anders. De Alkmaarders verloren in De Kuip met 2-0 en Wout Weghorst had na afloop de tranen in zijn ogen staan. “Je wil deze prijs natuurlijk heel graag pakken”, sipte hij voor de camera van FOX Sports.

“Dit is een grote teleurstelling. Ik vond dat we heel goed begonnen en we waren de bovenliggende partij, maar in de tweede helft was het niet goed. We hebben daarin helemaal geen mogelijkheid meer gehad. Dat is frustrerend. Het wordt nu heel raar om ons weer op te laden voor de play-offs. We hadden alles hierop gezet. Het is niet gelukt", sprak Weghorst.

Ron Vlaar treurde met de spits mee: “Ik ben hier doodziek van”, zei de verdediger tegen de NOS. “Nu moeten we onszelf weer bij elkaar rapen.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Haha anders ga je volgende keer alvast rennen voordat er is gefloten bij de aftrap. Dit is echt de laatste speler die ik het had gegund. Glad mannetje, onsportief. Gefeliciteerd Vitesse

30 april 2017 om 22:42

Ach, is toch mooi man. Zo'n mannetje tussen dat veredelde vrouwenvoetbal (met alle respect) in ons landje.

30 april 2017 om 22:43

Heerlijke speler om in je team te hebben ook.

30 april 2017 om 22:49

Het zou mooi zijn als hij ook kon incasseren, maar als je maar naar hem kijkt dan valt hij neer alsof er een moordaanslag op hem gepleegd is. Misselijk mannetje. Dan liever een Moreno die deelt ook uit maar mauwt niet zo als hij een tik krijgt

30 april 2017 om 23:10

En als je dan een voorbeeld neemt zou ik eerder denken aan types als Stijn Vreeven, John de Wolf of Jaap stam o.i.d. Zuid-Amerikanen zijn namelijk niet vies van een duikelpartij.

Ben het overigens wel met je eens wat Weghorst betreft, ook gewoon een vreselijk aanstellerig ventje.

Je spel was ook om te janken Wout. Alweer. Een vent van bijna 2 meter die geen duel wint, geen bal vast kan houden en veel te weinig scoort. Met Van Wolfswinkel in de spits had AZ 15 punten meer gehad in de competitie.

1 mei 2017 om 00:01

..en de beker met gemak gewonnen.

Blij dat weghorst niets te vieren heeft, de komediant!
Mooi voor Vitesse, van harte gegund aan de club en ook met name aan Fraser. Ook al speelden ze een draak van een wedstrijd..

1 mei 2017 om 02:21

Nadat Vitesse vorige week Feyenoord de overwinning gaf, praatten de Ajacieden wel anders

1 mei 2017 om 02:51

Ik verkeerde ook wel in een tweestrijd na die wedstrijd, moet ik toegeven. Had het az ( op Weghorst na dan) ook wel gegund hoor.
Maar vind het wel mooi dat Fraser nu de eerste "nederlander van Surinaamse afkomst" is die als trainer een prijs heeft gewonnen in de eredivisie.

Zo'n beetje de slechtste bekerfinale die ik in een jaar of dertig heb gezien. Vrees voor het NL voetbal nu Vitesse Europa in gaat.

Jij bent een grote teleurstelling Wout.

Je hebt elk duel verloren, geen enkel fatsoenlijk schot op doel gelost, je was hard aan het werk met flink rond rennen overal, maar daar hield het ook op.

Onbegrijpelijk dat Wout, die totaal niet in de wedstrijd zat, niet werd gewisseld voor Fred Friday.
Had zijn fysieke kracht toch beter moeten inzetten.endan huilen na afloop??

De zwakke schakels van AZ zijn vaak de keeper en de spits, wel opvallend dat ze vooral geen goede keeper kunnen kopen, eerst esteban nu rochet en krul, met een knappe spits en keeper had je 4de gestaan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren