Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Die Wout Weghorst van AZ, ik kon zijn bloed wel drinken'

Laatste update:

Tom Beugelsdijk kijkt met een wrang gevoel terug op het afgelopen seizoen met ADO Den Haag. Hoewel de club degradatie wist te ontlopen, kan de 26-jarige verdediger persoonlijk niet met plezier terugkijken op vorig seizoen. Beugelsdijk vertelt aan Voetbal International dat vooral zijn instelling het probleem was het afgelopen jaar en stelt dat hij ‘niet zichzelf was’.

“Ik was te gezapig, was ook op het veld leuk en vriendelijk tegen iedereen. Dat kan niet, dan ben ik er niet goed mee bezig en word ik nonchalant", aldus Beugelsdijk, die tot 2018 onder contract staat bij de residentieclub. "Spitsen vonden het vaak zo irritant om tegen mij te spelen. Ze vonden me een dwaas, die negentig minuten hun schaduw was. Houden ze niet van."

"En ik was vaak heel agressief. Als ze op mijn tenen stonden, schold ik ze verrot", vervolgt de mandekker. "Maar het afgelopen seizoen leek iedereen wel mijn vriendje. Die Wout Weghorst van AZ. Ik kon zijn bloed wel drinken. Man, wat vond ik hem irritant op het veld. En hij mij ook. Dat leverde heerlijke duels op. Hard tegen hard, mannelijke gevechten."

Toen Beugelsdijk afgelopen seizoen Weghorst weer tegenkwam op het veld, viel het de verdediger op dat de AZ-spits opvallend vriendelijk tegen hem was. “Hij zei aan het begin van de wedstrijd: ‘Tommie, hoe is het?’ Ik weet nog dat ik dacht: ‘leuke vent, prima’. Maar dat is niet goed, dat werkt door in mijn spel. Op een negatieve manier, ik werd te gemakzuchtig."

ADO Den Haag eindigt komend seizoen in het linkerrijtje

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooie vent en ook een echt leuke tegenstander vind ik zelf. Als je dan 2 types tegenover elkaar hebt ontstaan er echte duels!

Tommie moet aan de bak wilt hij aankomend seizoen een basisplek willen veroveren!

6 juli 2017 om 14:55

Precies. En eigenlijk is het juist wel goed dat hij dan voor een wedstrijd nog even vriendelijk gedag zegt. Dat vind ik zelf altijd nog het mooiste. Scherp en op het randje tijdens de wedstrijd en respectvol ervoor en erna.

6 juli 2017 om 16:50

Lijkt me juist verschrikkelijk om tegen over hem te staan.
Ben hem paar maanden geleden tegen gekomen. Leuk praatje mee gemaakt. Hij is echt open, eerlijk en heeft zeker een realiteits beeld van zich zelf.
En ja hij is gek als een deur op een leuke manier.
Zijn maatje Lex ook terug. 2 echte hagenezen.
Het is te hopen dat het op management niveau rustig blijft, en er een gedegen beleid gevoerd gaat worden. Want ADO Is in potentie een goede middenmoter / subtopper.

‘ttommie, hoe is het?’

Wat een prachtige tactiek om je tegenstander te misleiden!

"ik was te lief en vriendelijk voor iedereen"

ik heb hem alleen maar zien schoppen op alles wat bewoog en domme kaarten zien pakken afgelopen seizoen... als ze dat tegenwoordig lief en vriendelijk noemen....

6 juli 2017 om 14:37

Als te lief in zijn geval concentratieverslapping oplevert moet hij corrigeren. Dat is wat we zagen en dat gaat nogal hardhandig. Als hij wel die concentratie behoudt en geen meter ruimte weggeeft kan hij behoorlijk goed verdedigen met zijn lange en sterke lichaam.

6 juli 2017 om 15:04

Ik zie Beugelsdijk elk seizoen rare dingen doen op het veld.. Het is gewoon een gebrek aan kwaliteit.

Het past een beetje bij hem als persoon, ik kan er wel van genieten.

Dit is waarom ik er zo van geniet hoe Dolberg totaal niet reageert na tackles of intimidaties (of zelfs na een goal ). Voor verdedigers als Beugelsdijk moet dat namelijk vreselijk zijn. Het lekkerste wat je als verdediger kan meemaken is dat je ziet dat je 'under their skin' zit en ze geïrriteerd raken. Dus dan is een Weghorst volgens mij fijner om tegen te spelen.

6 juli 2017 om 15:13

Geef zo'n Dolberg een schop op zn enkels en dan wil ik hem nog wel eens zien. Hij laat misschien niks zien kwa gezicht maar geloof me van binnen denkt hij zeker wel van wat een idioot haha

6 juli 2017 om 15:29

En jij denkt dat Dolberg die afgelopen seizien niet gekregen heeft? Vooralsnog lujkt het hem weinig te deren.

6 juli 2017 om 15:57

Absoluut! Maar het mooie is juist dat je het niet aan hem af kan lezen. Zelf bij de ergste doodschoppen zag je hem nog niet geïrriteerd reageren of om een kaart vragen. En dat is juist wel waar je als verdediger op hoopt.

6 juli 2017 om 16:52

Dat was in begin jaren van Messi ook. Trok zijn sok omhoog en hop verder gaan. Maar dat houd ook een keer op. De charges in Nederland vallen nog reuze mee, on vergelijking met Engeland en Italië.

Werkt altijd prima hoor, tegen zeer agressieve types overdreven vriendelijk doen. Werkt buiten en binnen het veld. Welke reden hebben ze om achterlijk gedrag te vertonen als je vriendelijk doet. Misschien willen ze het niet, maar onbewust...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren