Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Die jongens moeten wel de kans krijgen wanneer Eriksen vertrekt'

Laatste update:
/

Ajax veroverde zaterdagavond de eerste prijs van het nieuwe seizoen: de Johan Cruijff Schaal. De vraag is nog steeds wat er van de huidige selectie van Frank de Boer over is na 2 september, de dag van de transferdeadline. Toby Alderweireld en Christian Eriksen azen reeds weken op een zomerse transfer. Het tweetal heeft nog maar een contract tot volgend jaar zomer in de Amsterdam ArenA.

Siem de Jong acht de kans kleiner dat hij nog een heel seizoen met Eriksen samenspeelt. ''Ik verwacht haast wel dat Christian vertrekt", claimt de aanvoerder tegen NUsport. Bij een verkoop van Eriksen hoeft er van De Jong geen opvolger gekocht te worden. ''Ik denk dat we de spelers al in huis hebben die een vertrek van Eriksen kunnen oplossen."

"We kunnen ook met Lasse Schöne en Christian Poulsen erbij op het middenveld spelen", stelt De Jong. "Davy Klaassen en Thulani Serero kunnen ook op de positie van Eriksen uit de voeten. Die jongens moeten wel de kans krijgen wanneer hij vertrekt." De Jong zelf heeft een contract tot medio 2015 en heeft al aangegeven dat hij nog niet uit is op een buitenlands avontuur.

Moet Ajax een speler kopen als Christian Eriksen vertrekt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik denk inderdaad ook wel dat die jongens een kans gaan krijgen. Daarnaast verwacht ik wel een aankoop voor de breedte.

Ajax heeft de vervanger van Eriksen zeker in eigen gelederen. Daar is ruimschoots over nagedacht. Serero ontwikkelt zich goed, Klaasen zit weer in een goede opbouw, Fischer kan een stapje terug doen, Schöne kan ook daar spelen, zelfs Andersen.
Keuzes te over als je het rijtje naloopt.

Maar de puur voetballende meerwaarde van Eriksen zullen weinigen (nog) kunnen brengen.
Ook gisteren was duidelijk dat Eriksen dit seizoen een heel volwassen en dragende voetballer gaat worden, die zijn wisselvalligheid van zich zal doen afwerpen.

28 juli 2013 om 09:28

Fischer was weer een ramp gisteravond !

28 juli 2013 om 11:05

Ik vind Bojan juist een veel betere oplossing. Gisteren kon je het ook weer zien dat deze jongen veel te veel naar rand 16 trekt. Toen Andersen er in kwam ging het veel beter. Laat hem lekke rop Eriksen zijn plaats staan (wanneer deze vertrekt) en dan heb je een gelijkwaardige vervanger.

Het is wel duidelijk dat ze zonder Eriksen geen kampioen zullen worden. De anderen zullen best op zijn positie kunnen spelen, maar komen qua klasse niet in zijn buurt. De Jong kan niet alleen de kar trekken. Alderweireld is makkelijker te vervangen, maar Eriksen en de Jong niet.

28 juli 2013 om 08:16

oh ja is dat duidelijk? Dat is natuurlijk onzin. Je weet niet hoe die jongens zich gaan ontwikkelen. En daarnaast kan je in Nederland met een middenveld met Poulsen, De Jong en Schone ook gewoon kampioen worden.

28 juli 2013 om 08:33

Onzin inderdaad. Er valt nog helemaal niets te zeggen, hoe een vervanger het zal gaan oppakken. Misschien is het juist een speler die andere stukjes, weer beter tot hun recht laat komen.

We kunnen echt niet meer doen dan afwachten. Speculeren heeft niet veel zin, wel weet ik dat de opvolger weet wat hem te doen staat binnen het systeem. Dat is de grote meerwaarde!

28 juli 2013 om 14:07

@puistje

Alsof de concurrentie geen spelers moeten missen. PSV heeft afscheid genomen van al zijn topscoorders (lens, Mertens) en ook Strootman is vertrokken, Twente heeft Ruiz en Douglas laten gaan. Feyenoord heeft nog steeds geen extra spits aan kunnen trekken.

Eriksen is een geweldige voetballer (ik vond hem de beste van het vorige seizoen) die vervang je niet zomaar.

28 juli 2013 om 09:29

Iedereen is te vervangen !

Maher was de meest ideale opvolger geweest

Het is zeker geen onzin dat ze zonder Eriksen geen kampioen gaan worden. Iedereen is te vervangen inderdaad, je moet tenslotte met 11 man op het veld staan. Maar de spelers die Ajax in huis heeft halen het qua kwaliteit nog niet misschien bij Eriksen. Het zijn zeker geen slechte voetballers, maar niemand heeft de capaciteit van Eriksen. Maher was idd een goede oplossing geweest, maar ja, die zit in eindhoven.

Als Eriksen vertrekt en dat zit er wel aan te komen dan gaat Ajax Duarte halen.

28 juli 2013 om 16:37

Sorry, maar ik weet niet waarom er steeds Duarte geroepen word, ik vind hem echt niet beter dan Serero of Klaasen. Ik zie dus liever de positie ingevuld worden van Eriksen door de jeugd wanneer hij vertrekt dan een een of ander Ajax onwaardige speler.

In tegenstelling tot wat ik hierboven veel lees, vind ik hem absoluut vervangbaar.

Hij is op zijn gemiddelde niveau makkelijk vervangbaar, hij speelt nog te veel wedstrijden waar hij de combinaties niet opzoekt en de gemakzuchtige weg kiest met balletjes breed. Zoals hij ook weer gister speelde, zou zelfs Blind op zijn positie kunnen spelen.. Klaassen zou al een verbetering zijn, schat ik zo in.

Hij is pas onvervangbaar als hij zijn niveau haalt met mooie combinaties en prachtige vrije trappen, maar dan spreek je ook over klasse van wereldniveau. Hij is dus onvervangbaar als je het hebt over zijn hoogste niveau, maar in 90 procent van de wedstrijden is hij vervangbaar.

Iedereen is vervangbaar! Wij zaten bij de pakken neer toen Bergkamp en Jonk vertrokken naar Inter, maar toe kwam Jari! De geschiedennis zal zich herhalen. Daar staat de Ajax scouting en opleiding garant voor.en hou aub op over Maher, dat is een gesloten boek. Vorig seizoen bleven jullie ook zo zeiken over Narsingh, maar we hadden hem niet nodig. Heb geloof in de technische staf en de selectie.

Ik vind Bojan juist een veel betere oplossing. Gisteren kon je het ook weer zien dat deze jongen veel te veel naar rand 16 trekt. Toen Andersen er in kwam ging het veel beter. Laat hem lekke rop Eriksen zijn plaats staan (wanneer deze vertrekt) en dan heb je een gelijkwaardige vervanger.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren