Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Dick Advocaat ervoer irritatie: ‘Hij is niet de makkelijkste jongen'

Laatste update:

Oussama Tannane was zaterdagavond belangrijk voor Vitesse in de thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard. De aanvallende middenvelder produceerde twee assists en droeg daarmee bij aan een 4-2 overwinning van de Arnhemmers. Dick Advocaat werkte bij FC Utrecht samen met Tannane en leerde de geboren Marokkaan daar kennen als een moeilijke jongen.

Tannane werd vorig seizoen een periode door FC Utrecht gehuurd van Saint-Étienne. Hij kwam aanvankelijk regelmatig aan spelen toe, maar na een incident op de training werd de middenvelder door Advocaat uit de selectie gezet. De trainer in ruste blikt zondagavond in het televisieprogramma Rondo van Ziggo Sport terug op de moeizame samenwerking met Tannane.

"Het was een jongen die een tijdje niet gevoetbald had, mede doordat hij geblesseerd was geweest. Hij moest weer op peil gebracht worden. Hij is ook niet de makkelijkste jongen. Op een gegeven moment moest ik jammer genoeg besluiten om te stoppen met hem", zo laat Advocaat weten.

De Telegraaf wist begin februari te melden dat FC Utrecht Tannane uit de selectie besloot te zetten na een incident op de training met teamgenoot Sean Klaiber. Advocaat gaat niet in op dat incident, maar benadrukt dat de problemen rondom Tannane vooral verbaal van aard waren. "Dat soort jongens zijn voor niemand bang: of het nu de trainer is of wie dan ook. Er was sprake van irritatie op het veld, op de training. Het is echt een winnaar, hoor", eindigt Advocaat.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Oussama is een zeer talentvolle jongen die heel veel kon bereiken als hij naar de trainers had geluisterd ipv de wijsneus uithangen.

Wat was ik afgelopen seizoen blij toen hij weg was wat een vervelend mannetje die alleen voor zichzelf voetbald. Wil iedereen er uit lopen om vervolgens de bal het stadion uit te rossen en geef ze nou geen kritiek want dan licht het aan iedereen behalve Tannane. Snap ook niet dat er telkens weer clubs intrappen in dit soort jongens

Ik weet niet zeker of hij dat nu was maar is Tannane ook niet ooit weggestuurd bij Ajax omdat hij een medespeler met een mes had bedreigd? Maffe kerel..

22 september 2019 om 22:56

Niet alleen bij Ajax is hij weggestuurd maar in de jeugd van Psv en Heerenveen ook. Die gozer kan goed voetballen maar hij is zo gek als een deur.

22 september 2019 om 23:05

Tannane is ooit weggestuurd samen met Yassin Ayoub van Feyenoord bij Ajax en nog iemand, in de C1 destijds, omdat ze naar verluidt een ploegnootje treiterende. Het liep op een gegeven moment flink uit de hand, toen een jongen een hersenschudding opliep in de kleedkamer, nadat de drie het licht uithadden gedaan en met alles gingen gooien. De jongen in kwestie verklaarde al langer bedreigd te zijn en Tannane en Ayoub mochten de club verlaten op grond van ‘mishandeling’

Wij nederlanders zijn daar veelste correct in jammer genoeg...toch ben ik van mening dat dickie dit nou niet bij ziyech zou durven.

23 september 2019 om 08:24

En dat baseer je op? Wat een onzinnige vergelijking kerel... en het feit dat wij NL-ers “te” correct zijn slaat al helemaal nergens op.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren