Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Di Marzio kondigt prachtige transfer voor Rick Karsdorp aan

Laatste update:

Rick Karsdorp maakt spoedig de overstap van AS Roma naar Atalanta, zo verzekert Gianluca Di Marzio dinsdagavond. De transferexpert uit Italië meldt dat het een huurdeal met een verplichte optie tot koop van zeven miljoen euro betreft, indien de Nederlander in zestig procent van de wedstrijden in actie komt. Hij wordt gehaald als vervanger van Timothy Castagne. De Belgisch international staat op het punt om zijn transfer naar Leicester City af te ronden, net als Robin Gosens.

Castagne wordt al geruime tijd met een vertrek uit Bergamo in verband gebracht. De 24-jarige Belgisch international gaat volgens de laatste berichten samen met Gosens bij Leicester City aan de slag. The Foxes verkochten Ben Chilwell afgelopen maand voor 55 miljoen euro aan Chelsea en geeft 50 miljoen euro uit aan de komst van de Belg en de Nederlandse Duitser. Castagne kan weliswaar als linksback spelen, maar is liever actief op de rechterflank en dus kan Gosens als de vervanger van Chilwell op links worden gezien.

Karsdorp maakte in 2017 voor veertien miljoen euro de overstap van Feyenoord naar AS Roma, waar hij mede door blessureleed maar weinig minuten maakte. Paulo Fonseca, die nog altijd werkzaam is bij de club, stond vorig jaar een verhuur aan Feyenoord toe. "Ik hoop volgend seizoen op AS Roma, want ik heb het er niet verkeerd gedaan en heb veel pech gehad. Maar het zou ook zomaar een andere competitie kunnen worden", zei Karsdorp in mei toen hij vragen over zijn toekomst kreeg.

Het contract van de 25-jarige Karsdorp bij AS Roma loopt nog twee jaar door. De verdediger zou zelf nog tot een vergelijk met de club uit Bergamo moeten komen. Atalanta eindigde afgelopen seizoen op een derde plaats in de Serie A en is de komende voetbaljaargang in de Champions League actief. AS Roma kwalificeerde zich als nummer vijf voor de groepsfase van de Europa League.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Of de vervanger van Hateboer?

1 september 2020 om 20:29

Hateboer bewandelt de omgekeerde weg 😉

1 september 2020 om 20:54

Karsdorp is jonger en kan een zelfde metamorfose ondergaan als Hateboer. Karsdorp vind ik technisch beter en kan onder invloed van Gasperini zeker beter worden dan Hateboer.

1 september 2020 om 23:14

Karsdorp is maar een jaar jonger en daarnaast volgens mij vrij blessuregevoelig. Moet het nog maar zien of hij zijn carrière weer uit het slop kan trekken, want de afgelopen jaren heeft hij best stilgestaan in zijn ontwikkeling.

Dit zou goed zijn voor zowel Rick als het hele Nederlandse voetbal. Mogelijk dat hij in Bergamo weer zijn draai kan vinden. Blijft toch wel een goede kandidaat voor het Nederlands elftal mits fit.

1 september 2020 om 21:14

Maar als we eerlijk zijn heeft die toch al bijna 3 jaar zijn oude niveau niet meer gehaald. En is het dus maar zeer de vraag of dat die dat ooit nog gaat halen. Gezien zijn specifieke kwaliteiten denk ik wel dat die goed past in een 352 opstelling. Maar toch ben ik bang dat die het ook bij Atalanta niet gaat redden.

1 september 2020 om 21:23

Zijn ‘oude’ niveau was maar 1 jaar. Misschien is wat hij daarna heeft laten zien wel zijn daadwerkelijke niveau. A la castaignos

1 september 2020 om 21:34

Verschil is dat Karsdorp echt geteisterd is door diverse blessures, waaronder zware. Hij is nooit meer in een ritme gekomen.

1 september 2020 om 21:52

En het vervelende is dat hij het juist van z’n snelheid en explosiviteit moest hebben, dan kan zo’n blessure een flinke domper zijn ja.

1 september 2020 om 21:56

Ik geloof niet dat je een jaar lang boven je niveau kunt spelen. Misschien kan een wedstrijd lang toevallig elke bal goed aankomen, of in het uiterste geval een paar potten, maar een jaar lang echt goed spelen is geen toeval. Karsdorp was aanvallend en verdedigend prima, en dat was niet omdat er een paar een keer bal in de kruising vloog. Bovendien was hij voor het kampioensjaar ook al duidelijk een groot talent.

1 september 2020 om 23:07

Erik Willaarts, 1 jaar fantastisch bij Utrecht 25 goals, toptransfer naar gladbach, toen een nog veel grotere club, nooit meer iets laten zien. Lang eruit door blessures, kan echt zorgen dat je nooit meer de oude wordt. 3 jaar is echt lang. Ik hoop het niet, maar vrees het ergste.

2 september 2020 om 09:25

@aadhangranaat.. Afonso Alves, Björn Vleminckx, Vincent Janssen, boilesen, Andy Johnson, Michu, Papiss Cisse, Rothen, Charisteas, Krasic.. voorbeelden genoeg

1 september 2020 om 23:16

Kan me niet voorstellen dat dit nog goed komt. Is ogenschijnlijk ook veel te veel bezig met randzaken als de supporters pleasen, relletjes in het veld, tattoos en kapsels.

2 september 2020 om 00:06

Randzaken omdat hij tattoos heeft en niet altijd het zelfde kapsel. Het is duidelijk dat het meer persoonlijk is. Als je veel tattoos hebt dan ben je daar continue mee bezig.

1 september 2020 om 23:26

Nou laten we niet overdrijven. Bij zijn tweede termijn bij Feyenoord kon ie, eenmaal fit, weinig potten breken. Het Nederlands voetbal gaat in deze staat niet afhangen van Rick Karsdorp lijkt me. Voor de rechtsback gaat de concurrentiestrijd tussen Dumfries en Hateboer, zoveel is wel duidelijk.

Deze jongen is totaal mislukt na zijn periode bij Feyenoord. Vind hem niet eens goed genoeg voor Venlo ofzo. Heeft het volgens mij ook een beetje te hoog in zijn bol.

1 september 2020 om 20:37

Als dit nieuws waar is, zit jij er waarschijnlijk wel naast met je oordeel.

Het was al een hele prestatie om bij Feyenoord te kunnen spelen en dan vervolgens een transfer naar AS Roma te verdienen. Dus hij zal wel wat kunnen.😉

1 september 2020 om 20:48

Maar je kijkt af en toe wel voetbal? Of zit je enkel op Vz en kijk je af en toe op teletext?

1 september 2020 om 21:54

Teletekst bestaat niet eens meer in zijn oude vorm. Heb jij in de afgelopen 2 jaren 5 achtereenvolgende wedstrijden gezien van Karsdorp waarin hij uitblonk? Je bent wss een Feyenoord fan die ook vindt dat Berghuis in potentie net zo goed is als Robben.

1 september 2020 om 23:11

Sneue reactie. Karsdorp is constant geblesseerd geweest.. Je kan moeilijk 5 wedstrijden aaneen uitblinken als je er nooit 5 op een rij speelt. Mits enigszins fit is het gewoon een prima back, en zeker beter dan vvv venlo. Feit dat je die opmerking over onze koning bergosso maakt zegt ook wel weee veel.. ik garandeer je dat er niemand is die denkt dat berghuis ooit net zo goed wordt als Robben, maar dat snap jij zelf ook wel hoop ik. Sneu uitlokkend gedrag.

1 september 2020 om 21:06

Niet genoeg voor venlo? Dat is dan weer het andere uiterste

1 september 2020 om 21:55

Beetje overdreven natuurlijk, maar ik geef je de garantie dat deze jongen nergens meer volledig aan de bak zal komen.

1 september 2020 om 22:04

Ben benieuwd. Viel tegen bij feyenoord en atalanta lijkt me (veel) te hoog gegrepen voor nu. Denk dat hij wel meer kan doen dan nu als hij eindelijk echt fit blijft en vertrouwen krijgt. Blessures hebben ook wel mee gespeeld bij zn ontwikkeling.

1 september 2020 om 22:29

Hebben ook wel meegespeeld? Dat is de reden dat hij een stap terug heeft gedaan. Iedereen was voor zijn knieblessure zeer tevreden. Kwam niet fit aan bij Feyenoord afgelopen seizoen, maar nu hij weer fit is heeft hij echt wel de kwaliteiten om te slagen bij Atalanta.

1 september 2020 om 22:40

Inderdaad grote invloed al weet je nooit hoe het anders bij roma was gelopen qua concurrentie. Leek idd heel goed op weg (net als bijv strootman, al was kevin nog verder). Twijfel of hij atalanta nu aankan, maar hopelijk gaat hij daar vlammen. Wel een type speler die daar zou kunnen aarden.

2 september 2020 om 09:47

Gelukkig zal niemand jouw garanties geloven JayJay, je komt namelijk niet echt over als een snugger persoon.

1 september 2020 om 22:19

Als lokale VVV supporter doet dit pijn.

2 september 2020 om 00:57

Je nickname hier op het forum het het een en ander al verraden.

2 september 2020 om 07:07

Ik woon 20 minuten rijden van Venlo af, ben wel opgegroeid met Ajax. Tuurlijk ga ik af en toe wel eens naar een wedstrijd van VVV

1 september 2020 om 22:26

Niet heel gek na zijn knieblessure. Was de laatste wedstrijden van de huurperiode pas weer fit en speelde toen prima.

Van AS Roma naar Atalanta een "prachtige transfer"; wie had dat een aantal jaar geleden gedacht dat dat zo gezien zou worden. Kan verkeren in de voetballerij.

1 september 2020 om 20:58

Dat het een prachtige transfer is hangt dan ook samen met het feit dat hij uit de gratie is bij Roma en een blessure historie heeft. Van Roma naar Atalanta gaan is voor nu zonder andere omstandigheden geen prachtige transfer, al is Atalanta nu inderdaad beter.

Prachtige transfer en het lijkt me dat hij bij Atalanta ook in uitstekende handen is wat betreft verdere ontwikkeling. Hopelijk blijft hij ook eindelijk vrij van blessures, want het blijft in principe een uitstekende back. Zeker in die 3-5-2 zal hij z'n belangrijkste kwaliteiten in elk geval goed kwijt kunnen.

1 september 2020 om 21:56

Jullie Feyenoorders zijn deluded man. Uitstekende back? Op basis van wat dan??

2 september 2020 om 00:04

Volgens mij ben jij deluded Jayjay. Beetje zuur doen tegen mensen die voor Feyenoord zijn. Je bent een grown ass man dus gedraag je daar ook naar.

Probleem bij Karsdorp is niet zijn talent maar zijn fysieke gesteldheid. Zonde voor hem.
Daarin tegen heeft de scouting van Atalanta vaker gelijk dan ongelijk de laatste jaren.

Ja bij roma hoeven ze hem zeker niet meer .
Zit Dzeko daar nog? Die trapt hem na zijn opmerkingen de eerste training al het veld af - helpen die stoere tattoos niks tegen

2 september 2020 om 00:39

Welke opmerkingen? En wat een lulverhaal......Dzeko heeft al tig keer met Karsdorp getraind. Gasten als jij moeten ze direct een ban geven

Ach het kan snel verlopen in het voetbal.
Hij was erg belangrijk in het kampioensjaar en heeft daarna wat tegenslagen gehad.
Maar ik zie hem wel weer terugkomen op zn oude niveau en kennelijk zien ze in Bergamo ook iets in hem anders gaan ze hem niet halen.
Mooi voor Rick dat hij naar een club gaat die wel in de CL actief zal zijn

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren