Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Deze Europese topclubs laat Isaac Babadi links liggen voor PSV of Feyenoord

Laatste update:

In navolging van Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad meldt ook journalist Marco Timmer van Voetbal International dat PSV op poleposition ligt voor de handtekening van Isaac Babadi, die in het Philips Stadion beschikt over een aflopend contract. Timmer weet daarbij ook meerdere buitenlandse clubs te noemen die misgrijpen voor de diensten van Babadi, die voor zijn ontwikkeling per se in Nederland wil blijven spelen.

Volgens Timmer blijft Babadi voor honderd procent zeker in de Eredivisie actief. Daarbij noemt de journalist ook meerdere buitenlandse clubs die hem officieel benaderd hebben. “De voetballer kon zeer goed verdienen bij bijvoorbeeld VfB Stuttgart en Atlético Madrid, terwijl ook AC Milan een duidelijk plan met de middenvelder had in een constructie met Monza.”

De entourage van Babadi heeft echter een duidelijk plan uitgestippeld voor de aanvallende middenvelder. “Babadi en zijn zaakwaarnemers kiezen voor ontwikkeling en vinden de stap naar het buitenland veel te vroeg. Omdat Babadi ook volgend seizoen in de Champions League wil spelen, gaat zijn keus op dit moment nog tussen PSV en Feyenoord.” In een eerder stadium werd de jeugdinternational ook gelinkt aan Ajax.

Timmer verwacht in de komende dagen witte rook. “Dat de beslissing nu snel valt, heeft ook te maken met de wedstrijd PSV-Feyenoord van zondag. De zaakwaarnemers van Babadi willen vervelende situaties voorblijven en willen dat de speler zich vol op de zeer belangrijke Eredivisie-topper kan concentreren.”

Het contract van Babadi loopt eind juni af, waardoor de Nijmegenaar sinds 1 januari in gesprek mag met andere clubs. Feyenoord doet officieel dus niets verkeerd, maar toch zou de Brabantse koploper zich verwonderen over de handelwijze van de regerend landskampioen. Uit de eerdere berichtgeving van Elfrink blijkt vooral dat toenaderingspogingen richting Babadi in de week van PSV - Feyenoord bij de thuisploeg in het verkeerde keelgat zijn geschoten.

Verder schreef Elfrink in de update van het ED een aantal praktische details. “Bronnen rond de familie van Babadi melden dat zijn moeder per se bij een eventueel tekenmoment moet zijn en dat zij nog terug moet keren vanuit een ander land. Ze geven ook aan dat de oudere broer van Babadi, Samuel, heeft gezegd dat de keuze op PSV gaat vallen, maar dat nog zaken afgewikkeld moeten worden.”

Babadi stond afgelopen zaterdag tegen PEC Zwolle (1-7 winst) voor het eerst sinds 19 augustus weer eens in de basis bij PSV, nadat hij het seizoen stormachtig was begonnen. Mede door de zeer forse concurrentiestrijd op de 10-positie zakte Babadi ver weg in de pikorde onder trainer Peter Bosz. Het volgende duel van PSV is extra pikant, daar de Eindhovenaren het zondag in het Philips Stadion opnemen tegen Feyenoord.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik ben Babadi moe. Die jongen gaat gewoon weg, alleen hij geeft PSV zolang mogelijk hoop waardoor hij speeltijd blijft krijgen.

29 februari 2024 om 12:19

Ik heb er wel vertrouwen in dat hij blijft. Vind het verhaal ansich niet zo gek en ergens is het vanuit zijn kamp gewoon goed gespeeld. Ze hebben waarschijnlijk een veel beter contract eruit weten te halen dan wanneer hij gewoon het voorstel van PSV had geaccepteerd. Nu hopen dat alles rond is voor de wedstrijd tegen Feyenoord, dat PSV Feyenoord oprolt en een goal of assist van Babadi zal de kers op de taart zijn.

29 februari 2024 om 14:18

Spelers die op die leeftijd meer bezig zijn met het salaris in zijn contract dan met voetballen, ook al wordt dat geregeld door de zaakwaarnemer, komen 9 vd 10 keer niet in de top terecht. Lekker laten gaan. Gakpo, Depay, Wijnaldum etc. hadden deze perikelen niet.

Bijtekenen tot je goed bent en dan kijken wat je opties zijn. Nu worden er weer allemaal clubs genoemd, grote kans dat dit door de zaakwaarnemer wordt gedaan. Lekker laten gaan, kan ie over 7 jaar bij, met alle respect, rkc of heracles gaan voetballen.

29 februari 2024 om 14:47

Ben ik het niet mee eens. Kijk naar Xavi Simons die dit gewoon goed geregeld heeft. Spelers die al naar het buitenland gaan met een gebrek aan ervaring slagen vaak niet. Babadi wilt gewoon in Nederland blijven en hier ervaring opdoen voordat hij naar het buitenland gaat.

Laat moet laten zijn in de titel..

29 februari 2024 om 12:00

Als Babadi de keuze maakt niet, dan klopt de werkwoordsvorm gewoon. Het is wel een enorm moderne, journalistieke en onprettige zinsopbouw.

Wat laat Isaac Babadi links liggen voor PSV of Feyenoord? [deze Europese topclubs]

29 februari 2024 om 12:02

De titel klopt gewoon. Je kan het op beide manieren wel gebruiken.

29 februari 2024 om 12:04

Helaas heb jij de titel dan verkeerd begrepen, omdat Babadi degene is die de Europese topclubs laat liggen.

Niet andersom, dat de Europese topclubs Babadi laten liggen.

Dus de titel zoals ie nu staat is gewoon correct!

Tja iemand waarbij de moeder schijnbaar nog aanwezig moet zijn voor het tekenmoment is natuurlijk helemaal nog niet klaar voor een stap naar het buitenland.

29 februari 2024 om 12:04

Wat is dat nou weer voor onzin? Zo'n beetje alle jonge voetballers nemen familie mee naar het tekenmoment. Ook als ze van het buitenland naar de Eredivisie gaan.

29 februari 2024 om 12:16

Kom op zeg, je herkent de knipoog in dit bericht toch wel?

Teken nou gewoon bij jongen. Grote kans dat er wat jongens vertrekken deze zomer na zo'n top seizoen. Lekker je vlieguren maken bij de mooiste club van het land en dan over twee jaar een mooie transfer naar het buitenland maken.

29 februari 2024 om 12:03

Beetje een wisselend bericht. Je wil dat hij bijtekent, maar ook dat hij naar Feyenoord vertrekt?

29 februari 2024 om 13:13

Hihi geestig.

Aan 1 kant is het een verstandige keuze dat hij en z'n management besluiten om nog voor Nederland en de Eredivisie te kiezen. Maar dat hij perse CL wil spelen en dus alleen PSV en Feyenoord overblijven weet ik niet. Daarnaast duurt deze hele saga ook zo ontiegelijk lang dat ik denk dat je je als club zijnde wel achtr het haart krakpt voor in de toekomst hoe dat zal lopen.

Babadi is vrij. Feyenoord kan het ook wel irritant vinden dat PSV ook weer opduikt in de week voor deze wedstrijd.

29 februari 2024 om 12:09

Ach Feijenoord speelt gewoon het spel om PSV te jennen denk ik. Als de extreme salariswensen van deze jongen niet passen bij PSV dan vast ook niet bij Feijenoord. Tel daarbij ook nog een tekenbonus op dan trekt Feijenoord zijn hele salarishuis omver voor een 18 jarige talent die zich nog moet bewijzen. Dat zullen de andere talentjes van Feijenoord fijn vinden

29 februari 2024 om 12:22

Nee dat snapte ik ook niet. Zou ik ook een domme zet hebben gevonden, mocht hij de hoofdprijs verdiend hebben bij Feyenoord. Maar goed dat is wel een beetje gissen.

Zondag laat PSV met Babadi op de bank zien waarom PSV de nummer 1 is en waarom Feyenoord in de CL en EL zijn uitgeschakeld.

29 februari 2024 om 12:14

Ik zie de link niet per se tussen PSV en waarom Feyenoord is uitgeschakeld, maar goed de redenen waarom we eruit liggen weten we ook wel zonder PSV.

29 februari 2024 om 13:02

Speelde PSV ook al tegen Feyenoord in de CL en EL dan? Die heb ik even gemist dan

poeh, dat moet best heftig zijn voor Ajax, een toptalent die bewust kiest voor een andere club vanwege kansen op succesvolle ontwikkeling. Hoe snel kun je dalen als club,

29 februari 2024 om 13:47

Heel snel blijkbaar. Net zo snel als je kan groeien. Voor de rest denk ik dat elke Ajax supporter de komende tijd wel even stil zijn en weer met beide beentjes op de grond staan. Toch grappig dat mensen nog steeds bezig zijn met Ajax terwijl ze dit seizoen nergens meer voor meedoen. De afgunst voert weer de boventoon. Het is maar een spelletje he!

29 februari 2024 om 16:02

Zeker. Wat Ajax het beste kan doen is verwachtingen downgraden naar de achterban en leren genieten van een team in opbouw. Als ze verder gaan op de oude voet (zoals vd Beek aantrekken) dan ben ik bang dat het einde zoek is en de ellende alleen maar toeneemt,

Iemand heeft een paar goede wedstrijden gespeeld en wordt volledig de hemel in geschreven. We vergeten voor het gemak de Bakatti’s en Ihatarens van deze wereld.
Ik vind de houding van Stewart prima. Het is een talent, ja, maar dan hoef je daar nog niet de rode loper voor uit te rollen, of met een miljoenencontract te gaan wapperen. Als hij niet wil blijven : lekker laten gaan. PSV is groter dan Babbadi!

Speelt hij alleen op 10 of ook op de flanken?
Vraag me af of de kansen op spelen bij Feyenoord niet groter zijn.
Denk het wel eigenlijk. Voorin en op de 10 vind ik PSV meer kwaliteit hebben.
Stengs kan naar rechts in de toekomst als Babbadi als 10 goed past...
Eventueel kan hij ook als een verkapte links of rechtsvoor.
Ik denk dat hij links vanaf het middenveld kan opereren, omdat Hartman erover heen gaat.
Lijkt me dat Feyenoord ook wel zoiets heeft geschetst aan hem.
We'll see! Doorslag zal wel om de hoogte van het salaris draaien.
Als PSV het goed speelt zullen ze hem te veel geven voor Feyenoord om te matchen of verbeteren, maar te weinig om echt van scheefgroei in je salarishuis te spreken.
Dat zou wel heel netjes zijn van Stewart!

29 februari 2024 om 18:21

Hij kan volgens mij ook prima hangend op linksbuiten spelen, op dezelfde manier als Tillman dat invult zegmaar. Daar speelde hij bij Jong PSV ook wel eens.

Voor een aanvallend middenveld kan hij zelfs op 8 ook, maar uiteindelijk is hij wel het best op 10. Als hij bij Feyenoord tekent, zal dat ook zijn omdat hem kansen op 10 worden beloofd, als hij bij Feyenoord als linksbuiten wordt gehaald blijft hij sowieso bij PSV. Uiteindelijk gaat de hoogte van het salaris niet doorslaggevend zijn, dan was hij wel naar AC Milan gegaan en dan had hij volgend jaar nog Serie A gespeeld ook met Monza.

Het zit hem er volgens mij veel meer op vast dat hij toezeggingen wil die PSV hem niet kan geven. Feyenoord kan dat waarschijnlijk ook niet, maar bij PSV heeft hij forsere concurrentie om de 10-positie en die jongen wil gewoon speeltijd/een basisplaats. Op de leeftijd van Babadi vind ik die eis eerlijk gezegd behoorlijk bluffen, maar het zou mij niets verbazen als hij uiteindelijk gewoon bijtekent, bij Feyenoord is hij ook niet zo zeker van een plekje op 10 en dat is wel echt wat hij wil volgens mij.

Schrijf maar vast op: Babadi tekent morgen bij, en zondag scoort ie de winnende. Maar even zonder gein, die jongen heeft al meermaals aangegeven dat ie in Eindhoven wil blijven. Je kunt Feyenoord weinig kwalijk nemen in deze, behalve dan dat er juist de week in aanloop naar de "topper" weer toenadering wordt gezocht. Z'n broer/zaakwaarnemer/eigenaar zegt letterlijk dat de beslissing in zijn handen ligt. Bijzonder ongezonde situatie, voor alle partijen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren