Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Desailly: ‘Dit Franse elftal is beter dan de teams van 1998 en 2000’

Laatste update:

Marcel Desailly denk dat het Franse elftal deze zomer hetzelfde kan doen als het team waar hij in 1998 zelf deel van uitmaakte: het winnen van een groot toernooi in eigen land. De legendarische verdediger is ervan overtuigd dat Frankrijk alles heeft om het EK op zijn naam te schrijven en is zelfs van mening dat het huidige team beter is dan het elftal waar hij deel van uitmaakte, dat met onder anderen Zinédine Zidane, Thierry Henry, Patrick Vieira en Laurent Blanc toch ook wel wat toppers had rondlopen.

/

“Ik denk dat Frankrijk een geweldig team heeft en als je naar de individuele kwaliteiten kijkt zul je versteld staan”, vertelde hij in gesprek met Goal. “We moeten alleen nog zien of ze op het moment dat het er op aankomt goed samen kunnen spelen om op hun best te zijn. Dat is de enige twijfel die we hebben, want de kwaliteit, die hebben we zeker. Misschien nog wel meer dan de teams van mijn generatie, als je de spelers vergelijkt zijn ze individueel beter. Ze hebben meer dan wij hadden.”

Desailly denkt dat vooral de as een belangrijke rol gaat spelen bij een eventueel succes van Les Blues: “We verwachten zeker dat Paul Pogba op zijn best gaat spelen en we willen zien of Antoine Griezmann kan laten zien dat hij erg belangrijk kan zijn voor het team. We willen zien dat Raphaël Varane de leider van de verdediging wordt, dus Varane moet leiderschap achterin tonen, Pogba op het middenveld en Griezmann voorin natuurlijk.”

De oud-verdediger denkt niet dat het incident rond Karim Benzema en Mathieu Valbuena invloed zal hebben op de rest van het team: “Het moreel is goed. Als voetballer kan je egoïstisch zijn, je denkt alleen aan je eigen problemen. De media is de enige die het heeft over alle problemen met Benzema en Valbuena, alles is positief”, sluit hij af.

Denk je dat Frankrijk het EK in eigen land op zijn naam gaat schrijven?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goed team, veel talent maar hebben net als PSG de pech dat er betere teams zijn. Fransen kunnen niet op tegen Duitsland of Spanje. Zelfs Engeland, Belgie en Italie zullen ze het lastig mee krijgen.

17 mei 2016 om 14:38

Klopt. Het grote verschil met frankrijk 98 is toch echt Zinedine Zidane

17 mei 2016 om 15:20

We dachten ook dat Oranje niet op kon tegen Spanje.

17 mei 2016 om 15:42

Frankrijk mist een topspits (benzema) daarom zie ik ze ook niet als favoriet, ik zie ze niet verder komen dan de halve finales.

17 mei 2016 om 15:44

Griezmann?

17 mei 2016 om 15:48

Vind hem meer een buitenspeler, de spitsen die ze nu hebben Giroud en Gingac zijn niet echt van wereldniveau

17 mei 2016 om 15:57

Griezmann heeft een vrije rol op rechts

17 mei 2016 om 16:07

Ik vindt het wel een mooie combi benzema-griezman

17 mei 2016 om 17:25

Duitsland en Spanje hebben ook niet bepaald de allerbeste spitsen ter wereld.

Duitsland gaat waarschijnlijk met Götze als valse 9 en Spanje heeft Aduriz en Morata twee hele goede, maar niet in top 5 van de wereld

17 mei 2016 om 20:21

Ik denk toch dat Gomez in de spits gaat spelen bij Duitsland.

On: Frankrijk heeft een hele sterke team. Zeker een van de Favo's maar of ze beter zijn dan het team uit '98 betwijfel ik wel. Wat was dat een team zeg, pfffff..

17 mei 2016 om 14:43

Spelers als Thuram, Pires, Henry, Trezeguet, Vieira zijn ook geen notoire schoppers als je het mij vraagt.

17 mei 2016 om 14:44

Henry, Pires, Anelka, echte slopers inderdaad, net zoals Thuram.

17 mei 2016 om 15:02

Hahaha precies ja, dat elftal was gewoon dé perfecte mix van werkkracht, ervaring, defensieve stabiliteit, techniek, inzicht en scorend vermogen.

Een formidabel elftal, dit huidige elftal komt niet eens in de buurt.

Frankrijk vond ik op z'n slechts met name 2002 en 2010. Man man ik kan me dat dieptepunt erg herinneren. Frankrijk speelt effectief leuk voetbal. Lekker aanvallend lekker fris. Meestal was er in Franse elftal veel bonje tussen de spelers. Meestal om leiderschap. Wie de penalty's gaat nemen maar ook wanneer trainer een speler wisselt begint chaos al.

Schei uit. Dat was een bazen kalen team met allemaal toppers. Desailly, Thuram, Lizarazu, Vieira, Makelele, Zidane, Petit, Pires, Henry en Trezeguet. Kan dit elftal nog lang niet aantippen.

17 mei 2016 om 14:44

Wonnen ook een wk en ek achter elkaar. Stond toen verdedigend ook supergoed. En ja bij het aanvallen hadden ze genoeg spelers die wel konden boetballen en afmaken. Dit team van nu draagt de rol van de favoriet , maar ik zie ze niet winnen. Dit elftal heeft meer woorden dan daden. Terwijl dat elftal 98/00 meer daden had dan woorden

Dit zegt hij puur om het team te motiveren, want gelijk heeft hij niet. Dit team heeft nog geen speler met de genialiteit van zidane en is minder solide.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren