Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Derksen wijst zondebok aan bij PSV: ‘Niet geschikt voor topvoetbal’

Laatste update:

PSV kijkt in de rust van het Europa League-duel met Real Sociedad tegen een 1-2 achterstand aan. De Eindhovenaren kwamen op voorsprong via Mario Götze, maar gaven die snel uit handen. Johan Derksen haalt uit naar PSV-doelman Joël Drommel, die volgens hem had moeten uitkomen om de voorzet naar Alexander Isak weg te plukken.

Beide tegendoelpunten ontstonden aan de linkerkant van de verdediging van PSV. Twee keer kreeg de opgestoomde rechtsback Joseba Zaldúa van Real Sociedad alle ruimte om een voorzet af te leveren. De eerste werd binnengetikt door Adnan Januzaj, de tweede werd vijf minuten later binnen gegleden door Isak. "Die keeper kan toch wel van de lijn komen, daar?", vraagt Derksen zich af bij Veronica. "De bal komt op vijf meter. Als je hem niet pakt, dan kan hij hem zo intikken. Hij blijft altijd op de lijn staan. Hij pakt zeker geen punten. Het is gewoon geen keeper die geschikt is voor topvoetbal."

Derksen is sowieso teleurgesteld in de eerste 45 minuten van PSV. "Ze hebben een soort zinloos overwicht", aldus de analist. "Het gevaar bij PSV kwam de laatste tijd eigenlijk van de vleugelspitsen, maar die hebben nu geen kansen gecreëerd. Het balbezit mondt niet uit in kansen." Wim Kieft heeft daar een verklaring voor. "Ze worden gevaarlijk als ze naar binnen kunnen voor het schot, en daar is geen ruimte voor", weet Kieft. "Real Sociedad verdedigt heel goed."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Derksen heeft iets tegen Drommel, maar heeft eigenlijk wel gelijk. De bal hobbelt een paar meter voor hem langs maar Drommel blijft weer vastgeplakt op de lijn. Dat gebeurt hem veel te vaak. Het is net alsof hij denkt dat hij tot maar 2 meter voor zijn doel met de handen iets mag doen. Daarnaast oogt hij veel te onzeker. Mvogo straalde zelfs nog meer uit.

"zinloos overwicht" vat het perfect samen.

16 september 2021 om 22:27

Net of hij hier iets aan kan doen? Voorzet wordt van richting veranderd. Je kunt beter de verdedigers er op aankijken...

17 september 2021 om 14:55

De voorzet wordt direct van richting veranderd en komt daardoor nog dichter bij hem. Meer dan genoeg tijd om te anticiperen lijkt me.

16 september 2021 om 22:55

Drommel pakt net een punt voor PSV, je reactie mag de prullenbak in.

16 september 2021 om 23:04

Drommel krijgt een bal tegen zich aan geschoten en daardoor blijft het gelijk, een zwaluw maakt geen zomer en een redding ook geen topkeeper. Zijn reactie mag gewoon blijven staan, want drommel is een leuke keeper, maar geen uitblinker voor een club als PSV

16 september 2021 om 23:07

Hij steekt zijn arm uit, prima reactie..?

16 september 2021 om 23:24

Vond ook dat ie goed blijft staan daar. Goede redding, mede door het staan en het uitsteken van zijn arm. Tevens vond ik de goal ook niet zijn schuld. Die werd raar van richting veranderd. Wel grappig dat de grootste zuurpruimen van het hedendaagse analisten groepje, Derksen en Driessen, zo ver er naast kunnen zitten.

17 september 2021 om 07:35

Wat een napraten van Derksen, ook nog een eigen mening?

Zijn vader denkt er anders over hoor

Drommel had hier moeten uitkomen, sowieso. Het is jammer dat er bij een fout meteen wordt gezegd dat hij niet geschikt is voor het topvoetbal. Iedereen kan leren, beter worden. Mits er voldoende energie in wordt gestopt.

Deze Champions League zag ik ook lijnkeepers aan het werk Bono van Sevilla en Courtois en die blijven ook op hun lijn staan bij een voorzet maar die hebben echt hele goede reflexen en dat zijn uitzonderlijke keepers maar Drommel heeft die kwaliteiten helaas niet dus die moet gewoon bij een voorzet vol op die bal springen als je dat niet kan compenseren met uitzonderlijke reflexen.

Drommel of Pasveer? Kies ik toch Drommel. Maar lang geleden dat zowel Ajax als Psv zulke prutsers op goal hadden. Gelukkig voor NL heeft Feyenoord Bijlow

16 september 2021 om 23:19

Maar Pasveer is dan ook in principe de 2e of 3e keeper van Ajax hè laten we dat niet vergeten, desondanks natuurlijk te triest voor woorden dat je met hem moet aantreden in de CL natuurlijk.

Ik vond Derksen altijd leuk en lekker provocerend, maar hij is saai en voorspelbaar geworden. Hij roept gewoon willekeurige domme dingen die hard overkomen. Hij stopt net een jaar of 2 te laat. Maar goed, beter laat dan nooit.

16 september 2021 om 22:26

@Migi niet 10 jaar te laat gestopt? Of langer, geen idee hoe lang hij weg is bij blad VI. Toen werd hij nog wel geinformeerd, nu is het niets. Kijkt beetje Eredivisie en NL clubs in Europa.

16 september 2021 om 22:35

Roept vervolgens allemaal dingen over van alle competities zonder dat er ook maar iets van klopt. Voor derest vermakelijke televisie waar een opa zich voor lul zet, kijk altijd.

Ik zeg ook eerlijk ik ben geen fan van Drommel en snap echt totaal niet dat PSV hem gekocht heeft. Hetzelfde had ik met Scherpen.

17 september 2021 om 14:58

Drommel heeft wel beduidend meer laten zien dan Scherpen. Ik was als Emmenaar eigenlijk ook wel blij dat Scherpen wegging. Blunderde er bij ons al op los op heel laag niveau.

Als hij uitkomt krijg je hetzelfde als bij de 1-0 van psv, daarbij werd deze ook nog van richting veranderd. De Snor zit er zoals vaak er weer naast.

Nou, snor kan ff gaan rectificeren...drommel pakt hier gewoon een punt.

16 september 2021 om 22:55

Fouten toegeven doet ie niet aan, slappeling.

16 september 2021 om 22:55

Inderdaad wat een goede redding zeg.

Benieuwd wat Derksen over Drommel heeft te zeggen na afloop van de 2e helft. Heeft PSV overduidelijk aan 1 punt geholpen...

16 september 2021 om 23:10

Hij maakt er een grapje van met de presentator, oftewel hij durft z'n fout niet toe te geven.

17 september 2021 om 14:59

Omdat één redding de situatie niet anders maakt. Bizar hoe kortzichtig veel mensen zijn. Zelfs met die redding kwam Drommel herhaaldelijk te kort dit duel. Veel te onzeker.

Hahahha mafkees die derksen

Na die ziekenhuis terugspeel van bosqagli komt die drommel netjes uit en red daarbij alsnog een punt voor psv.

Aub laat die derksen met pensioen gaan.

16 september 2021 om 23:05

Zeker mee eens.

Wordt het onderhand niet eens tijd dat die azijnzeiker van een Derksen met pensioen gaat. Van de buis die vent. Om van te kotsen. Walgelijk gewoon. Altijd met zijn commentaar op Jan en alleman. Zelf is ie geen haar beter.

16 september 2021 om 23:19

Dat had hij oprecht 10 jaar geleden al moeten doen. Derksen is geen ‘analist’ maar een tv-maker die ‘rullevant’ moet blijven. Daar heb je smeuige uitspraken voor nodig. Daar laat hij zich voor een zak geld wel voor lenen.Dat staat volledig haaks op het vakwerk wat hij in de decennia ervoor heeft verricht als journalist en eindbaas bij VI.

Altijd dat gezeur over tekortkomingen van deze keeper , ik word er soms flauw van.
Men vergeet te vermelden,dat Drommel een en ander uitstekend wist te compenseren door mee voetballende kwaliteit/passing en ook die superredding aan het einde van wedstrijd!

Drommel gewoon prima hoor!

Ondanks dat het erg slecht wordt uitgespeeld

Van te voren liepen ze te zeuren op Gotze en die speelde een wereldpot. In de rust ging het over Drommel en die pakt prompt die bal van Oyarzabal. Prachtig toch?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren