Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Derksen: ‘Nou heeft hij voor het eerst een keer succes, gaat hij zomaar weg’

Laatste update:

Johan Derksen kijkt op van het besluit van Alex Pastoor om na dit seizoen te vertrekken bij Almere City FC. De analist van Vandaag Inside is van mening dat de succestrainer, die de Flevolandse club in zijn debuutseizoen in de Eredivisie naar moeiteloze handhaving gidst, uitstekend past in het Yanmar Stadion. "Nou heeft hij voor het eerst een keer succes...", verzucht Derksen.

Pastoor trekt deze zomer na tweeënhalf seizoen de deur achter zich dicht bij Almere City. De oefenmeester leidde de club vorig jaar via de play-offs naar promotie. Dit seizoen presteren de Zwarte Schapen boven verwachting goed met een twaalfde plek op de ranglijst. Handhaving kan de club nauwelijks meer ontgaan.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Almere City moet op zoek naar een opvolger voor Pastoor, zo werd deze week officieel bekend. "Pastoor heeft aangetoond dat dat clubje recht heeft op Eredivisie-voetbal", zegt Derksen in Vandaag Inside.

"En Almere is een groeistad, dus er ontstaan steeds meer mogelijkheden. Nou heeft hij voor het eerst een keer succes, maar zegt hij niet: 'Ik teken drie jaar bij en ga doorbouwen aan die club.'"

Derksen denkt dat Pastoor zinspeelt op een betere aanbieding. "Hij denkt: ik ga vroeg bekendmaken dat ik ermee stop, dan komt er wel een grote club voor mij. Zo redeneren ze allemaal, hè?" Wilfred Genee vraagt of dat gek is. "Als ik naar zijn cv kijk, dan moet hij heel blij zijn met Almere", reageert Derksen.

"En het klikt hartstikke goed, niets dan lof. Dan zou ik zeggen: 'Ik zou het een eer vinden als ik deze club verder uit mag bouwen.'"

Derksen ziet het potentieel van Almere. "Want daar komen dadelijk heel veel mogelijkheden: ze moeten een keer een nieuw stadion hebben, er komen sponsors op af en ze hebben natuurlijk een eigenaar, die schoonvader van die jongen van Ajax (Lesley Bamberger, de schoonvader van Steven Berghuis, red.), die bulkt van het geld."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik heb helemaal niks met Almere. Maar het is een grote stad en ze hebben een rood shirt. Dat kan bijna niet anders, dan dat ze een subtopper gaan worden.

17 april 2024 om 23:46

Mwah misschien op de lange termijn. Maar voorlopig zie ik dat niet gebeuren. Ik denk dat Alex Pastoor ook prima op de hoogte is van de mogelijkheden in Almere en dat hij allicht nu al wel inziet dat wat er nu gepresteerd is hij nooit meer voor elkaar krijgt. De beste spelers zullen vertrekken en gek veel transfergeld zal er niet voor handen zijn om eenzelfde kwaliteit daarvoor in de plaats aan te trekken. Dan weet je dat het tijd is om te vertrekken en verder te kijken.

Als hij vanwege zijn huidige cv bij Almere blijft verandert er natuurlijk ook weinig aan zijn cv....dan moet hij zijn contract om die reden blijven verlengen tot ie met pensioen gaat

Johan kan een voorbeeld aan Pastoor nemen, op tijd stoppen. Alleen is Derksen daar na 14 jaar nog steeds niet achter.
Pastoor heeft een keurig cv met promoties met excelsior, sparta en almere en hoogte-en dieptepunten bij nec. Ik geloof niet dat hij per se weg wil om hogerop te komen, zie hem zo in de subtop van de eerste divisie weer aan de slag gaan. Zo lang hij maar autonoom kan werken.

17 april 2024 om 20:09

Aha vandaar dat zijn programma een miljoen kijkers per dag hebben... Genoeg mensen die graag naar hem kijken. Net als ikzelf.

17 april 2024 om 21:45

Sterren springen op SBS trok ook een miljoen kijkers. Dat zegt niets over de kwaliteit die je levert

17 april 2024 om 23:38

Wat vind je leuk VI als ik vragen mag? Oprechte vraag. Ik keek vroeger (2008 - 2012) ook naar VI, maar op een gegeven moment ben ik gestopt met kijken. Want die drie waren gewoon een kapotte radio met steeds weer dezelfde liedje.



Vgm heeft Pastoor ook gewoon gecommuniceerd dat hij even voor zichzelf en zijn gezin kiest. Dat de heren dat voor het gemak weer even negeren om iemand die ze niet zint zo weg te zetten. Echt gadver

Ik denk juist dat dit het moment is om verder te kijken. Je hebt trainers die goed zijn om iets op te zetten en trainers die goed zijn om iets uit te bouwen.
De volgende stap zou een club als Sparta kunnen zijn, net even een stapje hoger.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren