Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Depay valt op met ‘pikken’ en filmen: ‘Hij zit in een moeilijke fase’

Laatste update:

Memphis Depay heeft een moeilijk seizoen achter de rug. Het leek allemaal zo mooi voor de aanvaller: een miljoenentransfer naar Manchester United, waar hij met Louis van Gaal te maken zou krijgen. De voormalig bondscoach van Oranje zag het echter steeds minder in de aanvaller zitten naarmate het seizoen verstreek en heeft inmiddels zijn koffers moeten pakken.

Depay steekt niet in een goede vorm en haalde ook afgelopen vrijdag tegen Ierland geen voldoende. De Telegraaf wijst erop dat de ex-PSV’er in de selectie van bondscoach Danny Blind alleen opvalt ‘door zijn gedrag’. Zo verschenen deze trainingsweek op zijn eigen social media al twee filmpjes, iets wat onder Van Gaal als bondscoach ondenkbaar was.

Tijdens de training liep iedereen bij de warming-up keurig tot het laatste ’hoedje’, zo omschrijft het dagblad een andere situatie waarbij Depay betrokken was. “Tot verbazing van alle aanwezigen maakte hij bij de voorlaatste al rechtsomkeert.” Het was ook Blind niet ontgaan. “Ik ga er niet op in hoe hij is of doet. Dat bespreek ik met hem. Hij zit in een moeilijke fase. Dat is duidelijk. Het is een zwaar seizoen voor hem geweest, waarin hij minder en minder is gaan spelen. Dat heeft zijn vertrouwen en ritme geen goed gedaan.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tja depay zit met zijn koppie gwn niet bij het voetbal. Al moet ik wel zeggen dat alles wat ie doet slecht wordt opgevat nou. Die jongen kan niks meer goed doen volgens de media.

En pikken ? We noemden dat altijd smokkelen

30 mei 2016 om 07:32

Ik vind deze heisa over deze loopoefening ook overdreven, maar als je zo slecht speelt wordt op elke slak zout gelegd. Als prof moet je dat natuurlijk ook weten en er rekening mee houden. Ik ben trouwens wel echt teleurgesteld in zijn houding. Bij PSV was ik er juist van gecharmeerd dat hij altijd extra lang door trainde, zowel op het veld als in de gym. Hij is geen extreem technische speler en moet het dus juist van die arbeidsethos hebben. Ik hoop dat hij zich dat ook snel beseft, voordat hij ineens met Drenthe in de zandbak speelt.

30 mei 2016 om 07:33

Gewoon hard werken met je barst als je elke week je fans teleursteld. Mensen betalen om hem te zien dus moet hij ook nadenken hoe hij overkomt bij hun.

30 mei 2016 om 07:33

Ja, zegt al genoeg dat het woord pikken in de rest van de tekst niet meer voorkomt

30 mei 2016 om 10:17

Meest overschatte voetballer op dit moment. 1 jaar topscorer bij PSV vanwege zijn egoistische houding en oogkleppen. En verder?

Het lijkt Balotelli wel bij de nationale ploeg. Hij heeft nog steeds talent, maar als hij zich niet op de sport kan focussen, kan je hem beter thuislaten. Nu leidt hij alleen maar af. Voetballend voegt hij nu toch niks toe.

Ik heb zo'n gevoel dat dit de nederlandse Balotelli word

Laat hem tijdens de grote vakantie logeren bij ome Guus in Varsseveld. Hiddink praat wel wat fatsoen in Memphis en zet hem op het spoor terug.

Als je Memphis ontleed is het ook gewoon een matige speler , slordige balaanname , zeer matige techniek , weinig spelintelligentie waardoor hij veelal de verkeerde keuzes maakt en zeer matig in de passing. In Nederland kwam hij daar tegen het niveau Art van Peppen op zijn fysiek nog aardig mee weg, maar in Engeland is iedere back fit en minimaal net zo sterk dus dan valt dat fysieke voordeel weg en blijft er erg weinig over.

30 mei 2016 om 09:43

Nou nou nou nou. Dit is ook een beetje overtrokken. Begrijp mij niet verkeerd ik ben niet Depay zijn grootste fan. In de tijd van PSV kon ik er niet heel erg warm van worden. Maar wat er nu gebeurt is ook wel héél overdreven. Doen alsof die jongen er ineens helemaal niks meer van kan.

Als je Mephis "ontleed" dan zie je wel degelijk dat deze jongen heel veel kwaliteiten heeft. In mijn beleving heeft hij goede passing, goed schot, snelheid en een goede fysiek. Alles wat van hem een topspeler kan maken. Wat hij echter ook laat zien is dat je een bak talent hebt maar als het mentaal niet goed zit heb je niet zoveel aan talent. Je ziet dat hij in het veld verkeerde keuzes aan het maken is en met zichzelf aan het worstelen is. Zonde voor die jongen.

Ik benijd hem op dit moment trouwens niet. Alles ligt onder een vergrootglas. Ik hoop dat hij zijn hoofd deze zomer leeg kan maken en het in zichzelf te vinden om mentaal sterker te komen staan. Doen alsof hij er niks meer van kan ga ik niet in mee trouwens..

30 mei 2016 om 10:07

Dat vergroot glas heeft hij zelf gecreëerd , het goede schot krijg je van mij cadeau , goede passing absoluut niet en ik gaf al aan dat hij in fysiek opzicht beter was dan vrijwel alle backs in de Eredivisie. Maar in de PL valt dat voordeel weg , dan word het voor Depay gewoon heel lastig omdat zijn handelingssnelheid , overzicht, passing en vooral zijn spelintelligentie ondermaat zijn. Heeft bij Man United 2 hele goede wedstrijden gespeeld, waar hij even op heeft kunnen teren. Niet toevallig 2 wedstrijden in de Euro League tegen een ploeg uit België en Denemarken, op dat clubniveau kan hij zich op zijn fysiek dus weer redelijk onderscheiden.

Gewoon de basisregel weer invoeren: als je bij je club geen basisplaats hebt, zit je niet bij de oranje selectie!

Uitzonderingen zijn er altijd en overal, maar die Depay is duidelijk niet met voetbal bezig..

Is een dramatisch overschatte voetballer met een vreselijk karakter. Naar persoon met weinig verstand. Wordt nooit wat en is eigenlijk nooit wat geweest.

Twee opmerkingen: Depay vond zelf dat zijn seizoen bij United niet eens slecht was....en twee: sinds wanneer is Oranje een opvangplek voor voetballers die het zwaar hebben?

Te vroeg weggaan bij psv. En dat is met meer in NL zo. Je ziet dat wanneer het dan tegen zit ze heel heel ver weg vallen. Zo'n talentvolle spelers moeten ergens voetballen waar ze wekelijks spelen, niet bij de best mogelijk club op de bank. Dat zou het Oranje al enorm helpen.

30 mei 2016 om 13:00

@lekiam ik denk niet dat hij te vroeg is weggegaan, best wel op het goede moment zelfs. Alleen is het dom om meteen naar United te gaan. Ik snap dat er veel ponden klaarliggen en dat het een van de beste clubs is, maar een tussenstap was verstandiger geweest. Echter, dat geld voor een hele hoop voetballers die het wel even dachten te kunnen buiten nederland.

Bye Bye Depay, Met zon lapschwnaz wil je toch niet geassocieerd worden als nederlands Elftal,
Beschamend de instelling van velen voor onze normaal Nationale trots

Wordt wel overdreven veel op die gozer gelet zeg hij slaat een hoedje over nou nou. Dat die jongen niet best speelde dat kan en is ook logisch gezien dit seizoen maar dat een Blind een jongen opstelt die echt amper heeft gespeeld zegt al genoeg over de coach, per direct weg aub.

Wat mij nog het meest verbaasd is dat Danny Blind deze jongen die niet in vorm is, geen wedstrijdritme heeft en zich gedraagt als een blaag terwijl hij een Robin van Persie die keihard werkt in Turkije een veel grotere staat van dienst heeft en zijn credits inmiddels heeft verdiend, zomaar laat vallen

30 mei 2016 om 10:00

Inderdaad.. Als ik die aanval van Nederland zag stuntelen, kreeg ik spontaan heimwee naar van Persie. Hij speelt veel meer dan bijvoorbeeld een Berghuis. Hij heeft 44 wedstrijden gespeeld dit seizoen en daarin 22 goals gemaakt.
Van Persie heeft meer klasse en voetballend vermogen dan Luuk de Jong en Bas Dost bij elkaar en bovendien is van Persie niet zo snel onder de indruk.

Ik snap ook werkelijk niet waarom hij niet gewoon opgeroepen wordt.

30 mei 2016 om 12:14

Ik denk dat Blind vreest dat hij zichzelf dan belachelijk maakt omdat hij Van Persie al de band had ontnomen en had weggestuurd en nu op hangende pootjes weer terug naar hem zou moeten.

Toch moet hij over zn eigen schaduw heen stappen en zo snel mogelijk die gast oproepen.

30 mei 2016 om 13:02

@streepan. Inderdaad. Sterker, ik denk als ie met Robin een etentje zou doen en gewoon eerlijk zou zeggen dat hij het verkeerd heeft ingeschat en hem nodig heeft, Robin echt wel ja zegt.

Misschien moet ie eens een weekje met iemand ruilen die écht werkt. Elke dag om 5.30 op staan. Twee kleine kinderen. Uur heen naar werk en uur terug. Nooit voor 19.00 thuis. Etc. Misschien dat ie daarna snapt dat hij zich gelukkig moet prijzen met z'n talent en niet alle tijd moet besteden aan hoedjes en auto's.

30 mei 2016 om 13:23

Ik hoop dat je begrijpt dat je de media niet zo 1 op 1 moet overnemen.
De meeste media zijn gewoon roddelpers.
Ik heb namelijk in een wel betrouwbare bron gelezen dat Depay vrijwel dagelijks extra traint. Iets wat hij doet op eigen initiatief en zonder dat dit van hem gevraagd wordt.
Het lijkt me onverantwoord om dagelijk meer dan 4 uur te gaan trainen. Raak je alleen maar geblesseerd. Dus ja, dan hou je sowieso vrije tijd over. Dat je dan moeilijk gaat doen over iemand zijn kledingstijl of autokeuzes, is vooral gezeur. Moet hij lekker zelf weten.

Niet meer selecteren......

Die jongen moet gewoon op vakantie gaan. Dit seizoen vergeten en volgend jaar met frisse moed aan een nieuw seizoen. Met een beetje geluk wordt hij verhuurd, zodat hij het in een stapje lager (met een nieuw team) mag proberen.

Daarnaast vind ik die trainingen van het Nederlands elftal altijd wel een beetje overdreven. Alsof die gasten beter moeten worden als ze bij de nationale ploeg zitten. Je word fit en technisch bij een club. En de bondscoach selecteerd de beste en fitste spelers.

Ik ben geen Depay fan maar dat hij kan voetballen snappen ze bij Man Utd echt wel..

Waarschijnlijk heeft hij 1 a 2 seizoenen nodig om weer op niveau te komen of te schitteren.

Wat hem op dit moment rest is nederigheid....

Hard werken en even geen social media of op andere wijze onnodig in de publiciteit treden. Misschien in overleg met Blind maar besluiten even niet voor het Nederlands elftal uit te komen en zich volledig richten op het aankomende seizoen bij Manchester United. Een stapje terug doen om er vervolgens weer een paar vooruit te zetten.

Het is wel een beetje erop of eronder met het vooruitzicht dat Mourinho de nieuwe trainer is. Voor je het weet sta je op de transferlijst en dan is het nog maar de vraag of hij ooit nog eens bij een club van hetzelfde kaliber terecht komt.

Komt wel goed met hem, ik heb er wel vertrouwen in, ook al gaat het nu niet goed. velen praten iedereen maar na, Depay heeft tijd nodig, en van psv naar een topclub in de PL is een hele overgang dat gaat heus wle goed komen neem maar van mij aan. Denk dat hij bij Koeman wel tot zijn recht zou komen.

Dit heeft Depay echt aan zichzelf te danken. Als je vaak buiten het veld in het nieuws komt, dan wordt je op een gegeven moment door de media gezocht. Nu worden op alle slakken zout gelegd. Als hij nu gewoon de focus volledig op voetbal legt (geen foto's van zijn Bentley, maar alleen nog voetbalgerelateerde zaken op zijn fan accounts), dan komt dat zijn imago alleen maar ten goede en verschaft hij zichzelf iets meer krediet.

Bogarde 2.0 wordt dit, geen enkele club gaat hem het salaris geven wat hij nu krijgt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren