Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Depay en Malen kunnen droomaanval gaan vormen in de Serie A’

Laatste update:

AC Milan is behoorlijk ambitieus wat betreft de zomerse transfermarkt. Il Corriere della Sera pakt zondag uit met het verhaal dat men een poging wil ondernemen om Memphis Depay transfervrij op te halen bij Olympique Lyon. Daarnaast brengt de Italiaanse krant de nummer twee in de Serie A in verband met Donyell Malen. Het is niet de eerste keer overigens dat de aanvaller van PSV wordt genoemd als mogelijke zomeraanwinst van Milan.

Bovengenoemde krant weet zelfs te melden dat Depay intern bij Milan wordt aangemerkt als een 'droomaanwinst'. De Oranje-internationals is in deze coronatijden een aantrekkelijke optie, want voor de aanvaller hoeft gezien zijn aflopende contract in Lyon geen transfersom te worden betaald. De naam van Barcelona wil ook nog steeds niet naar de achtergrond verdwijnen, al is het de vraag of trainer Ronald Koeman hem daadwerkelijk naar het Camp Nou wil halen. Mundo Deportivo meldde onlangs dat de spelers van Barcelona de komst van de excentrieke Nederlander niet zien zitten. Men ziet naar verluidt liever dat Neymar na vier seizoenen bij Paris Saint-Germain terugkeert bij de Catalaanse grootmacht.

Er zijn ondanks de serieuze interesse enkele struikelblokken die Milan uit de weg dient te ruimen. Het huidige jaarsalaris van Depay van 4,3 miljoen euro zou een probleem kunnen vormen. De Italiaanse media verwachten dat de Lyon-aanvaller tijdens eventuele onderhandelingen inzet op een salaris dat flink hoger ligt, wat gezien de coronacrisis niet wenselijk is voor het bestuur van Milan. Het vooruitzicht van Champions League-voetbal spreekt echter weer in het voordeel van i Rossoneri, terwijl ook een eventuele samenwerking met Zlatan Ibrahimovic aantrekkelijk moet zijn voor Depay.

La Gazzetta dello Sport schreef eind maart over de vermeende belangstelling van Milan in Malen. De roze sportkrant schreef tegelijkertijd dat PSV hoog inzet, want de Eindhovenaren verlangen dertig miljoen euro voor de 22-jarige spits. De spits werd in de zomer van 2017 voor 600.000 euro overgenomen van Arsenal en ontwikkelde zich uiteindelijk tot basisspeler in de hoofdmacht. Naast Malen zou ook Benfica-spits Darwin Núñez in beeld zijn bij de huidige nummer twee van de Serie A, zo werd vorige maand naar buiten gebracht.

De technische leiding van Milan heeft naast Depay en Malen overigens nog enkele opties in het vizier voor komend seizoen. Zo zou voormalig PSV'er Gianluca Scamacca, thans actief voor Sassuolo, worden gevolgd door de scouts. Daarnaast worden de verrichtingen van Dusan Vlahovic van Fiorentina en Andrea Belotti (Torino) met bovenmatige interesse in de gaten gehouden.

Zie jij Memphis Depay en Donyell Malen bij AC Milan terechtkomen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nou nou wat ambitieus... word er niet veel sterker op europees

Als malen verkocht word dan moet dat minimaal 45 miljoen zijn. Iedereen kan zien hoeveel talent hij heeft en hoe goed hij voetbalt. Mist nu iets teveel kansen maar staat gewoon 2de in de eredivisie en heeft ook in de el gescoord. Scoren kan hij dus echt wel.

18 april 2021 om 16:27

Haha, ik hoop echt met je mee maar dat gaat niemand betalen, zeker niet in deze tijden. Vind een (pre-corona) bedrag van 35mio beter passen bij zijn kwaliteiten. Mocht hij nog een seizoen bij psv blijven en deze lijn doortrekken, dan komt hij wellicht in de buurt van jouw bedrag.

18 april 2021 om 16:31

We hoeven niet te verkopen hé? Dat maakt het al een stuk beter. Hij heeft ook nog een lang contract dus dikke prima. Laat ze maar flink betalen.

18 april 2021 om 19:03

dat krijg je niet zomaar. tenzij je hoge ogen gooit in de CL of EL maar dat heeft PSV al een tijdje niet meer gedaan en doelpunten maken in de Eredivisie wordt in het buitenland niet zo heel serieus meer genomen sinds allerlei B-spitsen hier topscorer werden

18 april 2021 om 20:42

Ach Japie we zullen zien! Wat hier al gezegd wordt psv hoeft hem niet verkopen nu er een op handen zijnde kapitaalinjectie is van 50 miljoen.

18 april 2021 om 21:24

volgens mij moest er 50 miljoen geleend worden voor versterkingen omdat PSV niet eens AZ achter zich kan houden bijna wat financiel veel minder middelen heeft als Psv. het lijkt me sterk dat dan een groot deel van dat geld naar het verlengen van Malen gaat die dit jaar de slechte prestaties ook niet heeft kunnen voorkomen

18 april 2021 om 20:47

In deze tijd is 25 het maximale. Het EK kan zijn prijs opdrijven als hij daar presteerd.

18 april 2021 om 22:18

Ah omdat ie talent heeft maar 40 miljoen betalen 🤡 Laat echt niks zien....... '2de in de eredivisie en hij heeft ook in de el gescoord' wat een prestatie, dik 40 miljoen dan waard 🤡🤡🤡🤡🤡🥲😂

Voor oranje zal dat wel erg positief zijn. Want er valt nog genoeg te winnen op het gebied van samenwerking tussen die 2...

Memphis zou heel goed passen in het systeem van Milan. Alleen hebben ze vanaf de linkerkant ook hauge en rebic lopen. Juist centraal zou er nog een man bij moeten voor het geven van de beslissende steekpass. Malen voor de spits zou kunnen maar denk dat Brobbey beter was geweest in het huidige systeem.

18 april 2021 om 16:36

Klopt. En Berardi zou beter zijn voor de vleugels. Rebic-Ibra/Brobbey-Berardi zou echt om te smullen zijn

18 april 2021 om 17:19

Berardi speelt al heel lang best wel steady bij sassuolo maar heeft nog nooit een stap gemaakt. Ben benieuwd of hij aan zou kunnen halen bij Milan, de rechtvleugel is wel echt onderbezet dus dat biedt kansen.

18 april 2021 om 17:28

steady altijd minimaal een oke wedstrijd spelen is iets wat veel niet kunnen.leao,calhanogklu,hauge,saelemaekers hebben allen moeite om op constant niveau te presteren. ik denk echt dat hij het zou maken

Top vd Serie A is te vroeg voor Malen. Malen scoort veel maar heeft te veel kansen nodig, al la werner. fysiek ook niet helemaal voor de Serie A. tel daarbij op dat je in sommige wedstrijd maar 1 kans krijgt en er in Italië heel anders wordt gevoetbald dan in Nederland, is het een zware kluif voor Malen. Toptalent Andre Silva,Piatek slaagde er ook niet. Alleen topaanvaller Ibra rendeert, dat zegt wel wat. terwijl ik het wel een "mooie" aanvaller vind. Depay zou ik wel zien slagen; veel meer ervaring, zou dus minder kansen nodig hebben en minder wisselvallig, maar niet echt fan van die gozer. Ben hier neutraal in; mocht een of beide komen, prima, hebben beide wel wat in huis en Nederlander erbij is altijd leuk, mochten ze niet komen lig ik er niet van wakker. Berardi zou ik halen

18 april 2021 om 16:40

Aangezien Depay 4,3 verdient wordt het lastig. Milan heeft een plafond gezet op 4,5 mil per jaar. Alleen wereldtoppers als Donnarumma en Ibra mogen meer verdienen. Wellicht dat ze het op 4,5 kunnen zetten met 10 mil tekengeld. Kleine salaris verhoging maar met flinke tekengeld

18 april 2021 om 17:22

Maar wil je Depay dan in de spits hebben? Dan moet je diepgang op de flanken hebben en dat heeft Milan momenteel niet echt met rebic en saelemakers. Ik zie Depay eerder als perfecte vervanger van Martinez bij Inter (mocht hij naar city gaan). Daar kan hij lekker in een vrije rol om Lukaku heen zwerven, denk dat hij dan echt ongekende prestaties neer zou kunnen zetten.

18 april 2021 om 20:58

Nee al zou Depay komen wordt dat voor achter de spits ipv Calhanoglu wat een fout zou zijn van Milan overigens.

18 april 2021 om 21:29

Dus een spits voor een middenvelder? Laten we hopen van niet

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren